Lara08
Aktivan član
- Poruka
- 1.438
Za Ljilju
I samo da znate da Vam devojka i nije neka
. Pogledajte joj boju
. Ali resila mama da nadje devojku pa veli daj sta das 

I samo da znate da Vam devojka i nije neka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kod nas da dodjete? Smatrajte da je poziv urucen
![]()
Za Ljilju
I samo da znate da Vam devojka i nije neka. Pogledajte joj boju
. Ali resila mama da nadje devojku pa veli daj sta das
![]()
Pa di da dodjemo? I jel za neštoil' onako
![]()
Od tebe se očekuje da ljubomorišeš
Devojka je podosta crna....šarenjikava....al je lepa......i voljna bre![]()
Ma onakoZbog dece
Znas da se vole
![]()
Nego da li se Mesu svidja. Vidim cuva lopticu. Nama i lopticu daje![]()
Od tebe se očekuje da ljubomorišeš
Devojka je podosta crna....šarenjikava....al je lepa......i voljna bre![]()
Teoretski se vole.....al' ajd....da vi učinimo.....će dodjemo al zovi da se dogovorimo kada i gde.....i samo da se zna da nas se setite samo kad je posno
![]()
???
Kakvo vreme su najavili za danas? Mozda danas na Savi oko 6? Joj sad su pomerili sat pa mrak pada u koliko? Cujemo se telefonom malo kasnije.
A kuci u goste mozete kad god hocete. Devojka je nabavila korpu. Sinoc bili na rodjendanu kod devera i on uze korpu da proba svojoj kerusi. Joj kad ova zareza. Nikad je nisam cula takvu. Brani svoju omrazenu korpuDa je loptica ili klopa pa da razumem. Ali korpa
Kaze dever Bogami ona uopste nije naivna. Vrlo je ozbiljna.
Korpa je inace nabavljena da bi zastitila nju od ljudi a ne ljude od nje. Ona i dalje nikom zlom ne misli
![]()
Evo s nas da se nadjete........mi ćemo doći......da se devojka ne umara![]()
Прелепи пси,свака част, а овај пас, чију слику користиш као аватар, јел и то твој??
Јој прелепе су све претходне слике![]()
Богдане, хоћемо ли се ми налазити ?
Ево ја сам ставио у Нерин албум слике и мрзи ме сад да качим и овде па ево линк http://forum.krstarica.com/showthread.php/328404-Vučica-zvana-Nera-)/page4
http://www.arlett.de/images/banderasdudomaineduparcneu_480.jpg Najlepsi.......Imam jedno pitanje Ovaj moj napunio 10 meseci pa me zanima posto vidim da je krenuo da dobija tu zutu boju i one bele dlake na ledjima pocele da zute ..
i kad u stvari on u potpunosti formira boju dlake???
![]()
Luka, tvom su pocele da nestaju te bele dlake?Moj evo sutra puni 10 meseci...
Ali on jos ima te bele dlake na ledjima i to u gornjem predelu, dakle od kraja vrate pa do cetvrtine ledja...