Nemacki ovcar

He he jeo je sad cu ti reci tacno kadi gde.Novembar 1998.kod pijace tu je stanovao blizu i Milan Jovanovic zvani Soda. E ne da sam se najeo te lepinje sve mi nije bilo dobro.Pazi sad ovo mi uparili moju kuju,i sad ajd odvesce nas Soda kod nekog coveka gore u selo da kupimo sir.Kupili mi sir i ajd sad kuci,ja usput samo po siru udri a on malo slaniji bio ne mislim ja imal vode u kolima.Sunce ti j....m nema vodeee ni kapi ocu da crknem od zedji poludi sam,kazem kolegi,stani otvaraj hladnjak makar tu vodu.:zcepanje: Sreca posle par kilometara benzinska pumpa kupimo kiselu vodu ja je u 2 cuga popio i daj jooos joj to necu nikad zaboraviti.Tako da znam za Uzicku lepinju i sir.U svakom slucaju hvala ti na ponudi al je necu odbiti budi siguran.A ja dolazim u Uzice da belgijanku parim kod Sode.

nisam razumeo ono sto si rekla za tablete? (kalcijum) znaci nista drugo da mu ne dajem osim kalcijuma? msm na ostale vitamine i to? ja mu dajem kvalitetne granule..one sadrze punooo kalcijuma i ostalih vitamina al znam da to nije bas dovoljno i da moraju tablete! moj pas ima oko 13-14 kg,...valjda ...moram opet da ga izmerim !! :) koliko bi to bilo tableta? mada pitacu veterinara sutra pa ce da on kaze koliko treba ! .,... .:)) pozz

Dovoljno je da kupiš kafortan tablete jer u njima ima mnogo kalcijuma i svih ostalih vitamina.. Prodaju se na komad.
Ako pas ima 15kg treba da dobije dnevno 9 tableta, ali je to doza kada pas ne uzima krekere u kojima već ima kalcijuma i svih ostalih vitamina. Znači da treba da mu daješ 4-5 tableta dnevno tj.pola doze i sa onim iz krekera ima dovoljno.

Evo nasih slika,mala Iva je prava pozerka

Prilozi

• IMG0087A.jpg
    IMG0087A.jpg
    71,5 KB · Pregleda: 17
  • IMG0089A.jpg
    IMG0089A.jpg
    77,3 KB · Pregleda: 14
  • IMG0093A.jpg
    IMG0093A.jpg
    76 KB · Pregleda: 14
  • IMG0092A.jpg
    IMG0092A.jpg
    66,4 KB · Pregleda: 15
  • IMG0094A.jpg
    IMG0094A.jpg
    55,4 KB · Pregleda: 13
Dovoljno je da kupiš kafortan tablete jer u njima ima mnogo kalcijuma i svih ostalih vitamina.. Prodaju se na komad.
Ako pas ima 15kg treba da dobije dnevno 9 tableta, ali je to doza kada pas ne uzima krekere u kojima već ima kalcijuma i svih ostalih vitamina. Znači da treba da mu daješ 4-5 tableta dnevno tj.pola doze i sa onim iz krekera ima dovoljno.

ali kako da mu dajem/?? da mu stavljam u hranu ili kako? on nece da proguta ovako////

He he jeo je sad cu ti reci tacno kadi gde.Novembar 1998.kod pijace tu je stanovao blizu i Milan Jovanovic zvani Soda. E ne da sam se najeo te lepinje sve mi nije bilo dobro.Pazi sad ovo mi uparili moju kuju,i sad ajd odvesce nas Soda kod nekog coveka gore u selo da kupimo sir.Kupili mi sir i ajd sad kuci,ja usput samo po siru udri a on malo slaniji bio ne mislim ja imal vode u kolima.Sunce ti j....m nema vodeee ni kapi ocu da crknem od zedji poludi sam,kazem kolegi,stani otvaraj hladnjak makar tu vodu.:zcepanje: Sreca posle par kilometara benzinska pumpa kupimo kiselu vodu ja je u 2 cuga popio i daj jooos joj to necu nikad zaboraviti.Tako da znam za Uzicku lepinju i sir.U svakom slucaju hvala ti na ponudi al je necu odbiti budi siguran.A ja dolazim u Uzice da belgijanku parim kod Sode.

eheh ma roman da napises :))))))
pitaj tog Sodu posto ga ne poznajem da te vodi na lepinju kod Shuljage :)
Kazem pitaj njega posto sam verovatno u skoli ili imam obaveza pa necu stici da se upoznamo i da te vodim na lepinju po dogovoru :)

a koliko treba da mu se daje tj koliko dana/ meseca ????

danas sam vodio mog mezimca kod veterinara da primi vakcinu protiv besnila.. .dobili smo i pasos i mikrocip...tako da je sve sredjeno:D:D ... a sledece godine idemo na more !!! :lol: moram da ga vodim sledece godine! taman ce da ima 1 godinu !:super: (pitao sam za one tablete rekli su mi 8 tableta na dan... mada sam zaboravio da kazem da mu dajem granulice koje imaju kalcijum i koje mu cak nekad stavljam u yogurt ili mu dodajem u neku drugu hranu... ja msm da treba 4 tableta jer vec mu dajem granule tako da nece biti potrebno 8 tableta dnevno !! ) samo da razresim ovo koliko dana/meseca da mu dajem ??:think:

saglasan sam sa ljiljom....Ono sto mislis sada neces misliti za mesec dana ono sto ces misliti za mesec neces misliti za godinu.Sacekaj malo.Bolje povedi neku ribu sa tobom nego psa :D vise ce da te slusa :) i imaces licnog kuvara jos +

haha ja imam 16 godina i jos uvek idem porodicno na letovanje...kako mislis da idem sa nekom ribom? ja bih to voleo:D:D:D ali *** kad nemas svoju kintu onda moras da cutis i da ides sa onim sto imas !! mada svake godine se naslo tamo nesto ...medjutim tesko da mogu da odem sa ribom!! :whistling::whistling:

Back