migora
Aktivan član
- Poruka
- 1.040
He he jeo je sad cu ti reci tacno kadi gde.Novembar 1998.kod pijace tu je stanovao blizu i Milan Jovanovic zvani Soda. E ne da sam se najeo te lepinje sve mi nije bilo dobro.Pazi sad ovo mi uparili moju kuju,i sad ajd odvesce nas Soda kod nekog coveka gore u selo da kupimo sir.Kupili mi sir i ajd sad kuci,ja usput samo po siru udri a on malo slaniji bio ne mislim ja imal vode u kolima.Sunce ti j....m nema vodeee ni kapi ocu da crknem od zedji poludi sam,kazem kolegi,stani otvaraj hladnjak makar tu vodu.
Sreca posle par kilometara benzinska pumpa kupimo kiselu vodu ja je u 2 cuga popio i daj jooos joj to necu nikad zaboraviti.Tako da znam za Uzicku lepinju i sir.U svakom slucaju hvala ti na ponudi al je necu odbiti budi siguran.A ja dolazim u Uzice da belgijanku parim kod Sode.
Sreca posle par kilometara benzinska pumpa kupimo kiselu vodu ja je u 2 cuga popio i daj jooos joj to necu nikad zaboraviti.Tako da znam za Uzicku lepinju i sir.U svakom slucaju hvala ti na ponudi al je necu odbiti budi siguran.A ja dolazim u Uzice da belgijanku parim kod Sode.
koliko bi to bilo tableta? mada pitacu veterinara sutra pa ce da on kaze koliko treba ! .,... .

Svi moji psi su ih gutali ko ludi. Jednom se mukica Maz docepala kutije i smazala sve 

moram da ga vodim sledece godine! taman ce da ima 1 godinu !
(pitao sam za one tablete rekli su mi 8 tableta na dan... mada sam zaboravio da kazem da mu dajem granulice koje imaju kalcijum i koje mu cak nekad stavljam u yogurt ili mu dodajem u neku drugu hranu... ja msm da treba 4 tableta jer vec mu dajem granule tako da nece biti potrebno 8 tableta dnevno !! ) samo da razresim ovo koliko dana/meseca da mu dajem ??