Nemacki ovcar

Onda lako mozes da nadjes dobrog psa.Samo sam hteo da razjasnis da li ti treba za izlozbe ili za kucnu upotrebu;)
Ja sam Lenu platio 50E,i mislim da sam dobio vernog prijatelja.A da li je lepa ili ne to nek drugi procenjuju.

Nije reklamiranje problem,ja sam psa uzeo bez papira u SM,sa KP doma.
Najbolje bi ti bilo da postavis slicno pitanje na crni i gvozdeni,jer ima vise ljudi iz BG-a koji bi te sigurno uputili sta i kako.

Evo pricali smo o tome kako znaju kad nesto zgrese...ja sam danas snimio moju barabu...ali nisam od pocetka...znaci,dolazim s posla,u dvoristu rupa i te krpe koje je izvukao na sred dvorista!! Kako sam ga prvi put upitao sta je ovo Ajk,tako je on pobegao u kucicu!!Tek sam onda ukljucio kameru!

A usput pogledajte kako mi je dvoriste od treninga sa Ajkom! :hahaha:

pozdrav svima,planiram da kupim stene nemackog ovcara,potrebni su mi saveti do koje cene je prihvatljiva kupovina i ako mozete da mi nekoga preporucite?

Ja sam kao ti trazio nesto jeftinije treba mi pas za dvorsite a ne da mi donosi novine i tako to...

tako da sam nasao na preporuku moga veterinara prelepo stene nemackog ovacara....ja sam dobio za 150 evra mozda bi i tebi mogli nekako da sredimo za te pare inace su 200 evra..pas je prelep,pametan(poslusan jos nije ali bice hh)znaci bez 150 evra sa papirima ispod sve sto je nevalja nista..svi kada vide moga kera kazu koliko si da jel oko 400 evra..samo se nasmejem slatko...Odgajivacnica je u Loznici zove se Imelman...imas i sajt http://www.imelman.co.yu/ psi si im prelepi a i vrse obuku pasa to im je specijalnost...

Evo pricali smo o tome kako znaju kad nesto zgrese...ja sam danas snimio moju barabu...ali nisam od pocetka...znaci,dolazim s posla,u dvoristu rupa i te krpe koje je izvukao na sred dvorista!! Kako sam ga prvi put upitao sta je ovo Ajk,tako je on pobegao u kucicu!!Tek sam onda ukljucio kameru!

A usput pogledajte kako mi je dvoriste od treninga sa Ajkom! :hahaha:

Ovo zasluzuje jednu reputaciju! Bravo za ovaj klip, nasmejao me :)

Hvala hvala... :super:

Evo da vidite kako je on hipnotisan lopticom...majka mu nudi granule dok ja drzim lopticu.Inace,stalno gleda kad cemo mu dati nesto da pojede,ne odbija bas nista!Ali sad ga hrana uopste ne zanima!!! :klap:

Dodjosmo sa klanja hahahahaha
Dogac,kući na komp. su oba filmića crni i ne mogu da ih pokrenem tako da moram da čekam ponedeljak pa u kanc.da ih pogledam. Verujem da su super. Meš nije ništa uništio za ova dva dana. Uspeh!!!!!!!!!
Ali je bio jako tužan kada smo odlazili:sad2:
I ja ne volim da ih ostavljam (mislim pse) i razmišljam šta li ću da zateknem kad se vratim:think:ali je bio dobar ili ja još nisam otkrila štetu:think:

Moras da instaliras Adobe flash player...

kako je lepo kad su dobri zar ne?? Kako je Mes reagovao na klanje? :)

Mi danas bili na Zlatiboru a sutra ga mozda povedem na Taru...idem sa nekim prijateljima pa mi glupo da ih pitam da krene i Ajk u njihovim kolima! heheheh

Jao Djordje, prelep je Ajk. Duša mala. Stvarno je varijanta kao Meš.
Ispraši Vilus i tebe i mene.
Miloš ovde ima nešto drugo za slike. Većinu slika vidim ali ove tvoje ne. :sad2:Nema veze videću u ponedeljak u kanc.
Pu,pu,pu mnogo je lep kucov. :heart::heart:
Pozdravi devojke:cmok:

Hehehe...hvala Ljiljo i Anarho... :super:

Ljiljo,kazem ti ja da bas lice Mes i Ajk!! :klap:

...i nisu to slike,nego klipovi sa youtube-a!! Zato ti treba taj flash player...nema veze,pogledaj na poslu...svidece ti se. :mrgreen:

Ma znam da su klipovi a ne slike, pogreših. Sad tek vidim da ne vidim ni moje filmiće. Spremam napad na Miloša.:think:i smišljam strategiju. Odoh da spavam, mrtva sam umorna od rada. Izmazi onog lepotana:bye:

nemoj nista da pocinjes sve sto treba naucice ga Stanko.Kad budes iso kod Stanka (dresera) kazi mu da ga pozdravio Becejac,i da je Atilin sin jos ziv i lud(Dzoki 10godina ima). Znace on.
Njegov zeleni se zvao Atila.

Back