- Poruka
- 2.855
Naravno druze da ima i za te pare, sve zavisi kakvog psa zelis, tj kog porekla, da li ces ga voditi na izlozbe, da li ti treba samo kao ljubimac i sl.
nije mi potreban pas da ga vodim na izlozbe,samo da je dobar i da cuva kucu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno druze da ima i za te pare, sve zavisi kakvog psa zelis, tj kog porekla, da li ces ga voditi na izlozbe, da li ti treba samo kao ljubimac i sl.
nije mi potreban pas da ga vodim na izlozbe,samo da je dobar i da cuva kucu![]()
Onda lako mozes da nadjes dobrog psa.Samo sam hteo da razjasnis da li ti treba za izlozbe ili za kucnu upotrebu
Ja sam Lenu platio 50E,i mislim da sam dobio vernog prijatelja.A da li je lepa ili ne to nek drugi procenjuju.
pozdrav svima,planiram da kupim stene nemackog ovcara,potrebni su mi saveti do koje cene je prihvatljiva kupovina i ako mozete da mi nekoga preporucite?
Evo pricali smo o tome kako znaju kad nesto zgrese...ja sam danas snimio moju barabu...ali nisam od pocetka...znaci,dolazim s posla,u dvoristu rupa i te krpe koje je izvukao na sred dvorista!! Kako sam ga prvi put upitao sta je ovo Ajk,tako je on pobegao u kucicu!!Tek sam onda ukljucio kameru!
A usput pogledajte kako mi je dvoriste od treninga sa Ajkom!