Nemacki ovcar

Mi koristimo Advantix i za sad smo zadovoljni, PU PU. Ne volim da koristim ogrlice jer se Galu petljaju u dlaku, mada sam mu prošle godine kupila Kiltix i posle nekoliko dana je počeo učestalo da se češe oko nje, tako da je ispala iz kombinacije...

I jedna sličica

IMG_1274_resize-1.jpg

:bye:

Cao drustvo! :kpozdrav:

Za pocetak samo da vam se svima skupa javim posle malo duzeg neaktivnog vremena na forumu,bez nekog posebnog razloga ali manje vazno..;)

Bilo je dosta dogodovstina sa Atijem, pa cemo otom potom polako,,sad ima 2 god. i 3 meseca oko 50kg, ..prava baraba, stavicu neke njegove novije slike uskoro.

Procitao sam par postova , video par slika, (odusevio me Gal:ok:)..manje vise tu je ista ekipa :pivce: ali, kao sto rekoh, druziti cemo se sad malo cesce i aktivnije :) :)

Pozdrav! :bye:

Mi koristimo Advantix i za sad smo zadovoljni, PU PU. Ne volim da koristim ogrlice jer se Galu petljaju u dlaku, mada sam mu prošle godine kupila Kiltix i posle nekoliko dana je počeo učestalo da se češe oko nje, tako da je ispala iz kombinacije...

I jedna sličica

IMG_1274_resize-1.jpg

jaoooooo... vidi ga <3 Lav <3.... jel ovo dugodlaki ?

Hvala svima na pohvalama za mog čupavca:hvala:

Cao drustvo! :kpozdrav:

Bilo je dosta dogodovstina sa Atijem, pa cemo otom potom polako,,sad ima 2 god. i 3 meseca oko 50kg, ..prava baraba, stavicu neke njegove novije slike uskoro.
:

50:eek: Ovaj moj je kao nedonošče onda u odnosu na njega:rumenko:
Čekamo slike i dogodovštine...

jaoooooo... vidi ga <3 Lav <3.... jel ovo dugodlaki ?

Da, dugodlaki, hvala.

Jako je lep Gal :)
Gde je ovo fotografisano?

Ada Huja, ovo iza njega je pančevački most. Evo još jedna do duše lošija :rumenko:

IMG_1261_resize-1.jpg

pozdrav svima...

dali je neko koristio ovu hranu za pse...http://www.komponenta.rs/index.php?a=psi

pas.jpg

Otvorila se radnju kod mene u kraju i prodaju tu hranu domaca proizvodnja ...Leo je vec pojeo 2 dzaka ...hrana je predobra cak je samu jede bez ikakvih mesanja ...dok sam sa bento i trainer morao stalno da mu mesam skoro uvek..ovu jede samu bez icega i mogu vam reci daje hrana odlicna i nije skupa oupste...dali je neko jos koristio i kakvi su vam utisci

i ja koristim ring, ker je jede, znači zadovoljan je,
ima i dosta proteina bar tako puše na kesi

Slušaj sebe "Ker je jede, znači zadovoljan je" :)

Da zna da priča, rekao bi ti "DAJ MI MESA SA KOSTIMA, *EBEŠ OVAJ KONCENTRAT!"

Pa i u koncentratu za piliće ili prasiće isto ima proteina kao i u granulama za pse!

(slobodno uporedi sastav, pa se zapitaj šta je to "pepeo")

Moja Kali ne bira, ona balavi za granulama isto kao i za chistim mesom, da joj dam kamen verovatno bi i to pojela, nesretno kuche vechito je gladno :D :D
Hranila sam je najboljom govedinom i pilecim belim mesom, integralni pirinach, jogrurti, sirevi, jaja, sardine tuna ...blendirala joj povrce, ma jela je bolje od nas, ali... pochelo je tako da joj smrdi iz usta da je to bilo nepodnoshljivo!
Morali smo da predjemo na granule. Eh tu je pocheo pravi problem, koje granule!? Isprobali svashta, te od ovoga isto smrdi iz usta te od onoga govance smrdi toliko da moramo da bezimo na drugu livadu...i ostali smo na Royal-u od koga je za sada sve ok (osim ako ne uvale neku kopiju koja se po mirisu ipak prepoznaje).Idalje joj ponekada skuvam neshto ali ne vredi, odmah pochne da joj smrdi iz usta.
Daleko od toga da tvrdim da su granule ok, odhranila sam druge pse na kuvanoj hrani i skoro da nikada veterinara nisu videli, ali eto, Kali jede granule da se ne bi davili u smradu (sebichni smo znam)

Shto se tiche granula za koje je Nemanja7 pitao, nisam sigurna koliko su dugo na trzishtu? Psi bi morali da ih jedu vishe godina da bi se videlo kakvog efekta to ima na njihovo zdravlje.

Prelep pas! :) i deluje da je jakoooo veliki pas :)

Ja za svoju ovcarku takodje koristim furminator, to je spas, prvi put sam je chetakala sa time kada je imala 7 meseci i napunila sam kesu dlakama! Jeste presukpa chetka ali se isplati. Vishe nemam dzemperice od dlaka po coshkovima sobe svaka 3 dana.

Hm, pitanje je vrlo jasno: Koliko je taj "furminator" dobar za njih? Za nas je dobar, nema dlaka, nema potrebe za svakodnevnim usisavanjem... A za njih? Da li im skida onaj deo dlake koji još nije spreman da otpadne (ipak, složiće se svi, priroda radi svoje) ili čak i podlaku skida? Što nije dobro.

Ono shto sam ja primetila je da skida jako malo dlake, samo mrtvu podlaku. Kada sam je prvi sledeci put chetkala bilo je jako malo podlake koja je ispala. Recimo ako je prvi put bila puna kesa, sledeci put je bilo skoro 10x manje otpalih dlaka.

Lep pas xxxvrsix, i bogami nije mali,,:ok:, ..sto se tice cetkanja, imam dve cetke, jednorednu i dvorednu sa rotirajucim zubcima..i ova prva mi je ludilo koliko je dobra..

,,skida lepo, dok je ova druga dosta mekanija i vise je za neki finis, friziranje..;)

50 Ovaj moj je kao nedonošče onda u odnosu na njega
Čekamo slike i dogodovštine...

..hmm, ne bih bas rekao, Gal izgleda dosta mocno..
e, ajte molim vas recite kako da postavim slike, izgleda da sam zaboravio ili se nesto promenilo..:think:

kad kliknem ikonicu "umetni sliku", kaze unesite url slike http//..a meni slike u folderu ,pojma nemam kako da je prebacim..copy/paste??:roll::dontunderstand:

Back