Moja Kali ne bira, ona balavi za granulama isto kao i za chistim mesom, da joj dam kamen verovatno bi i to pojela, nesretno kuche vechito je gladno

Hranila sam je najboljom govedinom i pilecim belim mesom, integralni pirinach, jogrurti, sirevi, jaja, sardine tuna ...blendirala joj povrce, ma jela je bolje od nas, ali... pochelo je tako da joj smrdi iz usta da je to bilo nepodnoshljivo!
Morali smo da predjemo na granule. Eh tu je pocheo pravi problem, koje granule!? Isprobali svashta, te od ovoga isto smrdi iz usta te od onoga govance smrdi toliko da moramo da bezimo na drugu livadu...i ostali smo na Royal-u od koga je za sada sve ok (osim ako ne uvale neku kopiju koja se po mirisu ipak prepoznaje).Idalje joj ponekada skuvam neshto ali ne vredi, odmah pochne da joj smrdi iz usta.
Daleko od toga da tvrdim da su granule ok, odhranila sam druge pse na kuvanoj hrani i skoro da nikada veterinara nisu videli, ali eto, Kali jede granule da se ne bi davili u smradu (sebichni smo znam)
Shto se tiche granula za koje je Nemanja7 pitao, nisam sigurna koliko su dugo na trzishtu? Psi bi morali da ih jedu vishe godina da bi se videlo kakvog efekta to ima na njihovo zdravlje.