jovana89
Primećen član
- Poruka
- 671
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Прелепо![]()
)))))
Sliku postavljam...

Pozdrav svima! Imam jedan problem. Naime dobila sam stene N.O, ima 4 meseca i postao je jako nemiran. OK, zivahan psic, ali poceo je da nas sve grize i to bez pardona. Ne igra se toliko sa svojim igrackama koliko kidise na ruke , noge, nogavice i nemoguce ga je smiriti. Ne znam sta da radim?????
Uzasavam se batina, ali on nikako da stane, pa dobije cusku bas kad pretera. Sta da radim????????

Pozdrav svima!
Iz kojih odgajivacnica su vasi psi? Da li bi ste mogli neku da mi preporucite? i da li neko ima iskustva sa odgajivcnicom od petkovica?
Bitna stvar je i koliko novca želiš da odvojiš za psa ...
Pozdrav
Pozdrav svima! Imam jedan problem. Naime dobila sam stene N.O, ima 4 meseca i postao je jako nemiran. OK, zivahan psic, ali poceo je da nas sve grize i to bez pardona. Ne igra se toliko sa svojim igrackama koliko kidise na ruke , noge, nogavice i nemoguce ga je smiriti. Ne znam sta da radim?????
Uzasavam se batina, ali on nikako da stane, pa dobije cusku bas kad pretera. Sta da radim????????
и још неким тешким случајевима . И да, прелеп вам је пас 
Ljiljo, u isto smo vreme pisali poruke....
Hvala na lepim željama, dobrodošlici kao i komplimentu... Skvasio se on veoma dobro... Danas mu je samo glava virilia iz vode... Usput smo se i uplašili jer mu je ovo prvo kupanje od kad se rodio![]()
Šta mislite znaju li oni instiktivno da plivaju ili uče vremenom? Ovaj naš se baš i nije nešto snašao... Blenta![]()
У нашем случају, су новине биле добре. Нера и дан данас кад види умотане новине мања је од маковог зрна. А батине су неком тренутку неопходне нпр. у нашем случају кад је Нера пар пута претрчавала улицу за луталицом![]()
и још неким тешким случајевима . И да, прелеп вам је пас
![]()