Nemacki ovcar

Ušima je potrebno vreme da se učvrste kad počnu da se dižu, pa povremeno padaju i ponovo se dižu, nekad jedno pa drugo...Ali ne zaboravi da ga kljukaš vitaminima...

Ok, pa ovako znaci hranim ga granulama i nekad mu dam neku kosku i nesto iz kuce i plus dva puta dnevno kafortan, jednom kalcijum i AD kapi za vodu,a da Rex obozava paprike i sargarepu da jede znaci poludi kad to vidi!!! :D

Mi se svakog dana družimo sa kucama koje se skupljaju na livadici ispred zgrade. Ima labradora, zlatnih retrivera, mešanaca...Nera se tu ubije od trčanja i kad udjemo u stan samo padne :D
Vlado koliko Rex ima kila i koliko mu Cafortana daješ?
I imam još jedno pitanje. Kako da je naučim da donese lopticu? Kod kuće kad joj bacamo uvek srećno donese, a kad smo napolju dotrči do nje, uzme je u usta i legne.

Poslednja izmena:
Mi se svakog dana družimo sa kucama koje se skupljaju na livadici ispred zgrade. Ima labradora, zlatnih retrivera, mešanaca...Nera se tu ubije od trčanja i kad udjemo u stan samo padne :D
Vlado koliko Rex ima kila i koliko mu Cafortana daješ?
I imam još jedno pitanje. Kako da je naučim da donese lopticu? Kod kuće kad joj bacamo uvek srećno donese, a kad smo napolju dotrči do nje, uzme je u usta i legne.

Pa ima negde 14 kila, dajem mu ujutru jednu i uvece drugu, a popdne kalcijum...

Danas sam uzeo neku kvalitetnu hranu po preporuci veterinara kosta 480 po kilogramu.Nzm sta ima unutra aliiiiii jede halapljivo olize sve a pre sam za pedigri porao da stavljam mleko da bi jeo....Muke sa hranom su nestale cak mi veterinar rekao kako da ga hranim 4 puta dnevno po 100 grama :) al zbog obaveza ga hranim 2 puta dnevno po 200 grama. Nmg nikako drugacije :))))
I pitao sam koje vitamine da mi da on kaze sa ovom hranom mu ne trebaju ni vitamini ni minerali sve je unutra.Ima da je kupujem pa makar ja gladov`o mada nece doci do toga :))))

Danas sam uzeo neku kvalitetnu hranu po preporuci veterinara kosta 480 po kilogramu.Nzm sta ima unutra aliiiiii jede halapljivo olize sve a pre sam za pedigri porao da stavljam mleko da bi jeo....Muke sa hranom su nestale cak mi veterinar rekao kako da ga hranim 4 puta dnevno po 100 grama :) al zbog obaveza ga hranim 2 puta dnevno po 200 grama. Nmg nikako drugacije :))))
I pitao sam koje vitamine da mi da on kaze sa ovom hranom mu ne trebaju ni vitamini ni minerali sve je unutra.Ima da je kupujem pa makar ja gladov`o mada nece doci do toga :))))

Verovatno je royal canin...i ja nju dajem Ajku. Ali,ja bih ti ipak preporucio da dajes kafortan,u manjim dozama nego sto bi islo da nije u pitanju ta hrana.

Znam koja je radnja...uzimao sam i ja tu,pa sam prešao u onu preko puta kafića Vodolija...dosta su povoljniji i imaju veći i bolji izbor hrane.Imaju ceo program Rayal canin-a.Obiđi obavezno sledeći put.

hocu :) hvala na informaciji
Moram ja to da probam oceli moj tako.......................:D
Posle ovoga tvog treba generalnu raditi u stanu (kuci) :hahaha::hahaha:

probao sam ovo sa sar pejom svi psi su ludi za tim laserskim tackicama.Kupi kod kineza sto dindzi

Back