Nemački mediji: "Zapad se gadno prevario, Rusija je jača"

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Po čemu tačno?

Jedinu premoć koju su stekli je po pitanju oružja, mislim da su oni uveli da se puška ne puni kroz cev i time postigli efikasnost

Parnu mašinu su otkrili Englezi, Švabe n su donele razne filozofije i baljezgarije i to je to
Sve ostalo pokrali od drugih, tako je i nastao TM jer su Englezi time štitili svoje proizvode od švapskih plagijata
Ajde...eto, jedno sredstvo što baš svaki dan koristimo, automobil, je baš švapska inovacija, jedna od mnogih....

Znaš, Natašice, ova mantra sa ruskim prirodnim bogatstvima ne prolazi više.....razvijaju se neke nove tehnologije na zlom zapadu, jelte...
Aha.
Samo što nema tehnologije bez neophodnih resursa.
I za tu švapsku tehnologiju kojom si toliko oduševljen i opčinjen, su potrebne sirovine, koje švabe nemaju.
Rusi imaju i tehnologiju i znanje i sirovine.

Pa šta misliš zašto je ona babetina kukala da to nije pravedno, da ruske sirovine
ne mogu da budu samo ruske, to mora "pravednije" da se rasporedi?

Ajde...eto, jedno sredstvo što baš svaki dan koristimo, automobil, je baš švapska inovacija, jedna od mnogih....

Automobil uopšte nije švapski izum .. Henri Ford koji se lizao sa Hitlerom je pokrenuo nemačku proizvodnju automobila, kasnije su Amerikanci nastavili gde je Ford stao

Da jedan od nemačkih izuma je : Cepelin

Recimo začetik raketnih tehnologija bila je Rusija i pošto su oni generalno bili premreženi nemačkim ljudima (oni su im doneli komunizam) negde do kraja 3,-tih, baš kao i u predhodne tri decenije ruski naučnici su argatovali po Nemačkoj

Krajem 30-tih bili su povučeni u Rusiju iz Trećeg Rajha , baš kao i pre par godina kada su ruski naučnici povučeni iz Četvrtog Rajha
Ovo ti pišem da razumeš da Švabe nisu uspele i ako su im Rusi ostavili mnogo toga naprviti ništa od dalekometnih raketa V1, V2 (Fau1 i Fau2) nešto su uspeli lansirati na London i to je to... 8 godina nisu uspeli napraviti ništa od onoga što su im Rusi napravili, a Rusi su u međuvremenu usavršili Kaćuše i dobili rat

I taj mit o kao nemačkim naučnicima koje su pokupili Amerikanci, je jedna propaganda, mnogostruko uveličana

Znaš, Natašice, ova mantra sa ruskim prirodnim bogatstvima ne prolazi više.....razvijaju se neke nove tehnologije na zlom zapadu, jelte...
...vi ste svoju šansu prokockali davno, baš zbog politike, koju vodite...

Još peripetum mobile nije pronađen i da iz ničega se dobije nešto

Zapad spram svojih resursa ne može više živetim životom kao do sada.. tj Zapadna Europa , USA, Kanada, Australija imaju svoje resurse i ne znam koliko su voljni da izdržavaju Nemce i stale evropske Švabe

Fr

I rvati će poželeti da se ponovo uvuku u švapsku bulju.
Ali švaba biti neće...
PESMA POSTRADALOG KRAJIŠNIKA

Savijam se u bolu i muci
Svud se čuju moji jauci.

Krajina je pala zbog Slobine izdaje
Narod se još pita: pa šta je?

Ustaška artilerija kreše
a srpski narod kuka: šta beše?

Ljudi beže, pred ustaškom kamom se kupe
Na traktorčetu posrasmo celo dupe.

Slobo crni, zatrlo ti se ime
Pljunem ti se i na prezime

Saranili te u bašti ko kučence
Ne isprati te ni tvoje detence

Nad nas se nadvilo genocidisanje
Pa mi- begaj, ili urnisanje.

Oće ujke na ražanj da nas peku
Al' mi pobegosmo srboseku.

Tuđmanu, vampiru zemlje ustaške
Srbe trebiš ko usmrdele vaške
Proklet da je tvoj smešak ajkule
Crko ti, ko Alija i njega bule

Hag je teo da ustašama sudi
No opet naebasmo mi ko ludi

Naravoučenija za nas Srbe:

Ko se mača laća,
Ostade i bez gaća
Svet za nas ni uvce da bole
Mi ostadosmo guzice gole

Aha.
Samo što nema tehnologije bez neophodnih resursa.
I za tu švapsku tehnologiju kojom si toliko oduševljen i opčinjen, su potrebne sirovine, koje švabe nemaju.
Rusi imaju i tehnologiju i znanje i sirovine.

Pa šta misliš zašto je ona babetina kukala da to nije pravedno, da ruske sirovine
ne mogu da budu samo ruske, to mora "pravednije" da se rasporedi?
Jedini baš dobar period u istoriji za rusku nauku je bio kad su bili Sovjeti vodeći u utrci osvajanja svemira, tamo u 1960im godinama, na krilima zaplenute "nacističke" tehnologije i naučnika (doduše i Amerikanci su imali svoj svemirski program baziran na istoj toj tehnologiji i naučnicima), ali im se kasnije zbog toga raspala država ekonomski, jer je bilo finansiranje preskupo.
Sve ostalo je...khm... đabe im sirovine...

Odgovor Zapada

18954659256494aca9d3f30504566961_v4_big.jpg

Back