Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sto se tice teranja to je istina ali teranje traje jednom do dva puta godisnje a muzjaci kada postanu polno spremni a to je sa 9 meseci od njih se konstantno nemoze ziveti pogotovo napolju a da nekazem i u stanu,npr odvedes muzjaka u setnju on tamo oseti neku zenku koja ce ili je imala teranje i onda pocinje agonija jer je to prirodno ponasanje i ovo tvrdim iz iskustva jer imam dve zenke i veruj teranje nije nikakav problem.

Ja se ne bih slozila da je to sa muzjacima bas tako...Bagzi ima 16 meseci,a u setnju ga vodimo sa drugarima koji imaju zenke cane corso i staforda.Obe su po 2 puta imale teranje,ali nikad zog toga nismo imali problem sa Bagzijem,ono kao da poludi isl. Jedino kad one imaju teranje on slabije jede pa mu posle treba malo vremena da nadoknadi to sto par dana gladuje.Sa nama je u stanu,a ne oseca se uopste da imamo psa tako da je moja preporuka muzjak u svakom slucaju!!!

bio sam malo odsutan,nije me bilo a vidim ovde se bas zakuvalo sve vise bokserasa nego ima li neko skicu kotilice i dimenzije,pa da napravim nesto slicno ako je ikako moguce...pozz za sve bokserase pa da ozivimo malo temu

Hvala,hvala..Ona je prava dusa..Mada ne znam kakva su tvoja iskustva,ali meni je Ajsa veoma veoma zivahna...Ne zna uopste da se mazi,ali ovako je super poslusna i sve ostalo.Uskoro cu ubaciti jos neke slicice!

Nadam se da sam sada lepo postavila slike...
DSC01062.jpg

DSC01063.jpg

Ovo je juce nakon kupanja!!!

Poslednja izmena:
Hvala,hvala..Ona je prava dusa..Mada ne znam kakva su tvoja iskustva,ali meni je Ajsa veoma veoma zivahna...Ne zna uopste da se mazi,ali ovako je super poslusna i sve ostalo.Uskoro cu ubaciti jos neke slicice!

Kikiaki,mnogo ti je lepa kuca...Nasa su iskustva slicna,i Bagzi je veoma zivahan i jako retko se bas mazi,sve ostalo je prevrtanje na ledja,zavlacenje ispod nasih nogu i slicne akcije.Sto se poslusnosti tice svakog dana je sve vise cool,kao kad tinejdzeri izlaze iz puberteta...
Pozdrav!!!

Hvala puno.E isto tako i Ajsa..Valjda ce se zakoji mesec smiriti.Nego ono sto mene trenutno muci je to sto se jako,jako puno linja.Da li neko zna da li postoje neke cetke za iscesljavanje te dlake ili nesto slicno???

Hvala puno.E isto tako i Ajsa..Valjda ce se zakoji mesec smiriti.Nego ono sto mene trenutno muci je to sto se jako,jako puno linja.Da li neko zna da li postoje neke cetke za iscesljavanje te dlake ili nesto slicno???

Jeste,i Bagzi se u poslednje 2-3 nedelje linja katastrofa,a najvise voli da se istresa cim udjemo u kucu,a onda dlake na sve strane...Mi smo kupili gumenu cetku,koja ima kratke gumene "pipke" i time ga redovno iscetkavamo.Ona je velicine dlana i trakom se pricvrsti na dlan i onda prelazis preko dlake...Cudo jedno sta ostane na tome.
Mozes da probas i magicnu krpu,i ona pali ali ne tako kao cetka.
Te cetke imas u svakom malo boljem pet shopu u Bgd,mi smo je kupili u Pet centru na NBGD-u
Pozdrav!!!

E na takvu cetku sam ja i mislila,nista probacu da nadjem.Inace Bagzi ti je jako lep,vidi se da je kucni pas,ima extra dlaku..

cuj kucni pas,
taj bi spavao sa nama u istom krevetu kad bi mu dali...hihihihi...
salim se,neki kazu da na to kakva mu je dlaka utice i hrana,mi ga od prvog dana hranimo granulama,u pocetku Royal canine,(valjda se tako pise),a sad u zadnje vreme Bento i extra je hrana...uz dodatak jogurta i NARAVNO JABUKE,to obozava...

Kako to mislis jabuke?Da probam i ja Ajsi da dajem ako hoce??

Kad neko od nas uzme da jede jabuku,vec posle prvog zalogaja Bagzi nanjusi vocku gde god da je.U trenu je ispred onog ko jede i fiksira mu usta pogledom sve vreme dok se taj ne smiluje i da mu parce jabuke.E onda par trenutaka njuska jabuku pa skakuce oko nje kao oko plena i na kraju je smaze.To je kompletan ritual.Ne daj boze da probas da ga iskuliras pa da mu ne das parce...to bi bilo ravno tragediji(da ne spominjem kako sve vreme dok gleda u jabuku u tvojim rukama on mljacka...kao covek)...
Eto tako mislim jabuke,hihihihi...

Hahaha...ja sam pomislila da postoji neki poseban nacin spremanja hahaha...Pa ne znam do sada nikada nisam probala da joj dam.Sto se tice tog mljackanja veoma mi je poznato:)Ajsa cim vidi da joj stize obrok pocinje da mljacka..Zar nisu slatki kada to rade,kao male bebe...

Hahaha...ja sam pomislila da postoji neki poseban nacin spremanja hahaha...Pa ne znam do sada nikada nisam probala da joj dam.Sto se tice tog mljackanja veoma mi je poznato:)Ajsa cim vidi da joj stize obrok pocinje da mljacka..Zar nisu slatki kada to rade,kao male bebe...

Probaj,pa ces videti...kod nas je to uvek cirkus zivi...na drugu se hranu ne lozi uopste,ono kao na stolu ima svasta i svi rucamo i to...jok to ga uopste ne dotice...ali jabuke ...
e da,zaboravila sam i korica bajatog hleba moze da postigne slican efekat,ali ne uvek...

ono sto ja znam zasto bih za stan pre uzela muzjaka je zato sto zenke kada ulaze u teranje, dobijaju menstruaciju koja traje oko 5 dana i nije bas lako da ides za njom i cistis stan od kapljica... :D
a muzjaci nemaju taj problem... to je samo ovo sto ja znam, mozda je cekerbox mislio na nesto drugo..

i jos nesto sto znam vec od pre, jeste da kada se preskace oplodnja i tako da kazem "iskulira" teranje cesce su bolesti materice i jajnika i uopste reproduktivnih organa...
cula sam i to da je bolja varijanta ako ne zelite da vas pas ima potomstvo da ga sterilisete time se smanjuje mogucnost da dobije npr rak materice naravno zenka i mislim rak testisa ako je muzjak...

eto, od mene toliko :D

upravu si bas zbog tog teranja i kapljica po kuci koje nekada nisu ni kapljice ali otom potom,i to ume da traje i po 10-tak dana.....za sterilizaciju nisam u opste,a za preskakanje oplodnje to u opste nije istina za bolesti materice i ostalo..to je prica u prazno..ipak je to boxer koji je podlezan svakakvim bolestima i ljudi to vezuju za svakakve price ..tako da to nema nikakve veze,ja do sada nisam imao nikakvog loseg iskustva sa njima cak imam i zenku koja je 97.god. i stenila je se u 10-11 godina..jos je ziva tako da je sve to prica bezveze...toliko:super:

Kako to mislis jabuke?Da probam i ja Ajsi da dajem ako hoce??

Slobodno mozes davati jabuke,ja nasem Rokiju isecem na komadice i on smaze dok trepnes.To mu je valjda glavna poslastica,mada u sustini jede sve sto mu dajem.Danas sam prvi put dala kuvano zumance,ali samo parce,da vidim reakciju,posto smo pre nekoliko godina imali mesanca koji je kao stene dobio alergiju na zumance,pa mu ga nismo smeli davati naravno i to je smazao i za sada nema nikakvih problema,Ali vi ste to sigurno prevazisli.pozzhttp://forum.krstarica.com/images/smilies/smile.gif

upravu si bas zbog tog teranja i kapljica po kuci koje nekada nisu ni kapljice ali otom potom,i to ume da traje i po 10-tak dana.....za sterilizaciju nisam u opste,a za preskakanje oplodnje to u opste nije istina za bolesti materice i ostalo..to je prica u prazno..ipak je to boxer koji je podlezan svakakvim bolestima i ljudi to vezuju za svakakve price ..tako da to nema nikakve veze,ja do sada nisam imao nikakvog loseg iskustva sa njima cak imam i zenku koja je 97.god. i stenila je se u 10-11 godina..jos je ziva tako da je sve to prica bezveze...toliko:super:
a-a nisam ja o tome cula samo za boxere, za sve zivotinje, tako da sam samo prenela info, sad da li je tacno ili ne, neka dalje proverava ko kako ume :D
pa-pa :D

Back