umbraiskra
Zainteresovan član
- Poruka
- 119
Pozdrav svima novim boxerima na forumu
Molila bih nekoga ko zna,da mi isprica nesto vise o davilicama,receno mi je da uzmem neku sa zupcima...moracu tako,posto uskoro necu moci da obuzdam ovog malog manijaka,gusi se i dalje vuce bez prestanka,kao Darth Vader se cuje kad idemo ulicom
Sad je u fazi kada je opsednut prozorima,ogledalima,svojim odrazom u izlogu i tako...
Davilica nije losa za dresuru ali sve sto mozes sa njom mozes i sa obicnom ogrlicom samo treba da znas kako,tako da ti predlazem da se konsultujes sa nekim,licno imam dve bokserke i slusaju odlicno mislim nisam ja neki kompleksas i kontrol frik ali sa ponosom isticem da mogu da ih pustim u parku bez povodca i da ne razmisljam o tome sta se moze desiti sto je meni bilo najbitnije ako sam vec sa kukicom napolju hocu da bude lepo i meni i njima.U svakom slucaju ako se odlicis za davilicu nju mozes koristiti samo dok je lepo vreme jer kad zahladni hoce da dobiju upalu grla od hladnog metala dok kazes keks.Pozzzzzzz.A da i nikako onu za zubcima ni pod tackom razno obicna davilica je vise nego dovoljna da se pas sputa.