Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav svima novim boxerima na forumu :)

Molila bih nekoga ko zna,da mi isprica nesto vise o davilicama,receno mi je da uzmem neku sa zupcima...moracu tako,posto uskoro necu moci da obuzdam ovog malog manijaka,gusi se i dalje vuce bez prestanka,kao Darth Vader se cuje kad idemo ulicom

Sad je u fazi kada je opsednut prozorima,ogledalima,svojim odrazom u izlogu i tako...

Davilica nije losa za dresuru ali sve sto mozes sa njom mozes i sa obicnom ogrlicom samo treba da znas kako,tako da ti predlazem da se konsultujes sa nekim,licno imam dve bokserke i slusaju odlicno mislim nisam ja neki kompleksas i kontrol frik ali sa ponosom isticem da mogu da ih pustim u parku bez povodca i da ne razmisljam o tome sta se moze desiti sto je meni bilo najbitnije ako sam vec sa kukicom napolju hocu da bude lepo i meni i njima.U svakom slucaju ako se odlicis za davilicu nju mozes koristiti samo dok je lepo vreme jer kad zahladni hoce da dobiju upalu grla od hladnog metala dok kazes keks.Pozzzzzzz.A da i nikako onu za zubcima ni pod tackom razno obicna davilica je vise nego dovoljna da se pas sputa.

Uopste se neslazem, posle 10 godina zivota sa pikinezerima i 2004 kada mi je uginuo pekinezer od starosti kupio sam zenku nemackog boksera od kao jednog od boljih odgajivaca u zemlji necu ga imenovati iz kurtuazije,psa sam preuzeo sa 7 nedelja a izgledao je kao da je dosao iz Biafre neuhranjen sa slabim stomakom itd,sest meseci mi je trebalo da povratim stene u normalu a da nekazem da sam ga maltene sest meseci hranio samo junecim sniclama jer sta god da pojede dobije proliv i to ne od parazita nego od toga sto ga je takozveni uzgajivac i ljubitelj pasa hranio kao nekim svojim granulama koje sam proizvodi(mozes misliti)pa mu je unistio stomak a kao prodaje pse sampionskog porekla.Kao drugo nasa kinologija je u banani tako da kad odes u odgaivacnicu nikada neznas sta si kupio,on ima 15 pasa i svako leglo prijavljuje na najbolje pse koje ima a ustvari se nezna koji su mu roditelji tako da sutra kad uparis svog psa desavaju se stvari kao zecija usnica ili vucija usta kako ih jos zovu,nesrasla nepca itd zbog toga sto se u 1000000 slucajeva desava da se pare krvni srodnici a da vlasnici to neznaju jer je kao po papirima sve u redu.Moje misljenje je da bih uvek pre kupio psa od nekoga kuci koji se time nebavi nego od uzgajivaca koji koriste te jadne zivotinje kao inkubatore zato sto im je to izvor zarade a ne ljubav i zadovoljstvo.I moram jos da kazem da kada sam ja kupovao bokserku cekao sam na stene 3 meseca jer u tom momentu ih niko nije prodavao a da sam mogao da biram izabrao bih svakako kucnu varijantu,a da nepominjem da tada nisam znao ni upola od toga sto znam danas.

joj al ispljuva.......:gace::gace::gace::gace: nisu bas svi takvi:rtfm::hvala:i da ti kazem da se najbolji psi dobijaju iz INCESA da znas da se uvek ide u jednoj liniji odprilike i uvek si tu..naravno ne brata i sestru ..kapiras...:bye::bye::bye:
picture.php

xaxaxaxaxxa................................

Poslednja izmena:
Do sada nisam upoznao nijednog koji nije takav sve im je u parama,Nego incest.....to je daleko od istine samo da potsetim Nemacki bokser nesme imati vise od 5% belina na telu po kinologiji bez obzira sto se to meni licno dopada a i zbog toga se radjaju albino primerci koji su vrlo loseg zdravlja u vecini slucajeva a sobzirom da je nasa kinologija izgubila totalni kredibilitet u svetu sada kod nas imas svega pocev od pasa pa do kinoloskih sudija(dalje necu da komentarisem ko je bio barem jednom na izlozbi zna o cemu govorim).A evo kako zive psi i stenad kod nas po kucama a ko zeli neka ode u bilo koju uzgajivacnicu (to jest farmu kako ih ja zovem nije bitno kako zive samo da ih bude sto vise u boksu metar sa metar,ustvari da bude tuznije goveda se prvo nazalost natove pa se prodaju a ovde idu izgladneli i to kazem sa argumentom iz licnog iskustva) i sam ce doneti zakljucak.pozzzz....svima.

Prilozi

• HPIM2294.jpg
    HPIM2294.jpg
    57 KB · Pregleda: 19
  • HPIM2278.jpg
    HPIM2278.jpg
    36,9 KB · Pregleda: 19
  • HPIM2295 A.jpg
    HPIM2295 A.jpg
    31,2 KB · Pregleda: 22
  • HPIM2293.jpg
    HPIM2293.jpg
    39,6 KB · Pregleda: 20
Poslednja izmena:
Do sada nisam upoznao nijednog koji nije takav sve im je u parama,Nego incest.....to je daleko od istine samo da potsetim Nemacki bokser nesme imati vise od 5% belina na telu po kinologiji bez obzira sto se to meni licno dopada a i zbog toga se radjaju albino primerci koji su vrlo loseg zdravlja u vecini

odakle ti to da su beli loseg zdravlja,to sad opet prepricavate necije price onih koji nemaju nikakog iskustva sa boxerima.....prvi primerci boxera su bas bili bele boje,i nije dozvoljeno vise od 1-3 belina ,a ne 5%....toliko pozzz......

Poslednja izmena:
ja imam problem!!!!!
moja Luna cudno drzi usi...
povijene u nazad stalno...
stavicu sliku, MOLIM VAS ako bilo ko zna vise od mene o ovoj divnoj rasi neka mi kaze nesto o stavu njihovih usiju i da li moze nesto da nevalja ako joj usice tako ostanu! hvala hvala hvala svima!

evo je slika, molim vas pomozite da joj pomognem ako joj treba pomoc...
gledala sam malo o usima, svi pisu kako treba, to znam, ali nigde ne pise sta raditi ako nije tako...

po meni ovse ces vrlo tesko spustiti uho jer je pas poceo da (tako reci dize uho),probaj sa masiranjem i lepljenjem uha uz glavu(pitaj nekog veterinara da ti pokaze kako) ,a po meni sto bih ja uradio je to da bi kupirao ove usi i pas bi ih digao vrlo brzo (ovo ti je kako ga odgajivaci zovu RUZINO uho):hvala:toliko pitaj nekoga da ti to pokaze ovako ne moze da ti se objasni...pozzz....

ja imam problem!!!!!
moja Luna cudno drzi usi...
povijene u nazad stalno...
stavicu sliku, MOLIM VAS ako bilo ko zna vise od mene o ovoj divnoj rasi neka mi kaze nesto o stavu njihovih usiju i da li moze nesto da nevalja ako joj usice tako ostanu! hvala hvala hvala svima!

E owako, i moja Bela je imala probleme sa tim, mada sada ima plowichno, i dalje joj je ono braon uwo powijeno, a belo ok..I sama mozesh da widish na mom awataru..:) Pitaj weta shta da radish, ja mislim da imaju neke ,,shnale" za taj problem, waljda bi trebalo da isprawe ushi..Ili masazom.. Puno srece! ;)

po meni ovse ces vrlo tesko spustiti uho jer je pas poceo da (tako reci dize uho),probaj sa masiranjem i lepljenjem uha uz glavu(pitaj nekog veterinara da ti pokaze kako) ,a po meni sto bih ja uradio je to da bi kupirao ove usi i pas bi ih digao vrlo brzo (ovo ti je kako ga odgajivaci zovu RUZINO uho):hvala:toliko pitaj nekoga da ti to pokaze ovako ne moze da ti se objasni...pozzz....
hvala, mada ne zelim da je maltretiram secenjem usiju... moje je misljenje da je to sasvim ne potrebna patnja za psa!
ali ok, pokusavam masazom, veterinar mi je rekao i kako... nadam se da ce uspeti! :D

Ewo josh malofotkica.. Nadam se da nisam smorila... ;)

I da chekerbox samo bih te zamolila ako nije problem da owu fotkicu stawish na twoj sajt?? pozz..

video sam tigrastog i kafeno bijelog boksera sto mi ih drugovi imaju velike i krupne da nemogu kud vise ali ovaj bijeli ima ogromnu glavu i sigurno ima oko 40 kila cudoviste da sam ga video na nekoj slici rekao bi Americki Buldog....

video sam tigrastog i kafeno bijelog boksera sto mi ih drugovi imaju velike i krupne da nemogu kud vise ali ovaj bijeli ima ogromnu glavu i sigurno ima oko 40 kila cudoviste da sam ga video na nekoj slici rekao bi Americki Buldog....

Da, ima weliku glawu, ali sigurno nema 40 kila, nema ni 30, ima oko 26kg.. Samo shto ti se tako chini, uziwo je drugachija i weruj mi da ne lichi na buldoga..:lol::lol:

Back