Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e,jos kad bi znao da stavim sliku!!El ima neko iskustva sa Purinom pro plan,kakva je hrana!?Do sad sam je hranio sa RC,sad su preterali sa cenom i moram traziti drugo resenje...

http://www.picoodle.com/ evo ti link za slike tu udjes na browse otvoris sliku koju ces i onda pritisnes upload i kad ti se skine slika onda ce ti pisati URL i neki link taj link iskopiraj ovde u poruci gde pises i samo ok i to je to valjda sam jasan...

Pa toliko...;) Lepo pishe....:)

picture.php

EVO STANDARDA.......DOROTHEA CEKERBOX....:klap::klap::klap:
picture.php

NARAVNO OVDE IMA 8 .MESECI

Pozdrav svima novim boxerima na forumu :)

Molila bih nekoga ko zna,da mi isprica nesto vise o davilicama,receno mi je da uzmem neku sa zupcima...moracu tako,posto uskoro necu moci da obuzdam ovog malog manijaka,gusi se i dalje vuce bez prestanka,kao Darth Vader se cuje kad idemo ulicom

Sad je u fazi kada je opsednut prozorima,ogledalima,svojim odrazom u izlogu i tako...

Outcold preswatka ti je kuca, stawi josh fotkica, melem je za ochi...:))
tazzica i twoja kuca je swatka, cica mala...:))
cipiripi88 kupi mu obichnu dawilicu, malo ga grdi i cimaj ka sebi pa ce wremenom nauchiti...:))
cekerbox prewatka je, stawi joj nowije slikice...:))
I da, bela mi je dobila teranje...:)) Cica moja, owo joj je drugo...:))

Pozdrav svima novim boxerima na forumu :)

Molila bih nekoga ko zna,da mi isprica nesto vise o davilicama,receno mi je da uzmem neku sa zupcima...moracu tako,posto uskoro necu moci da obuzdam ovog malog manijaka,gusi se i dalje vuce bez prestanka,kao Darth Vader se cuje kad idemo ulicom

Sad je u fazi kada je opsednut prozorima,ogledalima,svojim odrazom u izlogu i tako...

davilica naj obicnija bez SILJAKA,yadavi je par puta dobro pri vrhu vrata i vikni jace malo i to je to....

picture.php

ovo je naj mladji clan nase porodice Aurina i Fredova beba ERZIKA CEKERBOX stara 4 dana...:bye:

Uopste se neslazem, posle 10 godina zivota sa pikinezerima i 2004 kada mi je uginuo pekinezer od starosti kupio sam zenku nemackog boksera od kao jednog od boljih odgajivaca u zemlji necu ga imenovati iz kurtuazije,psa sam preuzeo sa 7 nedelja a izgledao je kao da je dosao iz Biafre neuhranjen sa slabim stomakom itd,sest meseci mi je trebalo da povratim stene u normalu a da nekazem da sam ga maltene sest meseci hranio samo junecim sniclama jer sta god da pojede dobije proliv i to ne od parazita nego od toga sto ga je takozveni uzgajivac i ljubitelj pasa hranio kao nekim svojim granulama koje sam proizvodi(mozes misliti)pa mu je unistio stomak a kao prodaje pse sampionskog porekla.Kao drugo nasa kinologija je u banani tako da kad odes u odgaivacnicu nikada neznas sta si kupio,on ima 15 pasa i svako leglo prijavljuje na najbolje pse koje ima a ustvari se nezna koji su mu roditelji tako da sutra kad uparis svog psa desavaju se stvari kao zecija usnica ili vucija usta kako ih jos zovu,nesrasla nepca itd zbog toga sto se u 1000000 slucajeva desava da se pare krvni srodnici a da vlasnici to neznaju jer je kao po papirima sve u redu.Moje misljenje je da bih uvek pre kupio psa od nekoga kuci koji se time nebavi nego od uzgajivaca koji koriste te jadne zivotinje kao inkubatore zato sto im je to izvor zarade a ne ljubav i zadovoljstvo.I moram jos da kazem da kada sam ja kupovao bokserku cekao sam na stene 3 meseca jer u tom momentu ih niko nije prodavao a da sam mogao da biram izabrao bih svakako kucnu varijantu,a da nepominjem da tada nisam znao ni upola od toga sto znam danas.

Prilozi

• malo da se smejete.jpg
    malo da se smejete.jpg
    38,4 KB · Pregleda: 20
Poslednja izmena:

Back