Pele.L.
Primećen član
- Poruka
- 792
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e,jos kad bi znao da stavim sliku!!El ima neko iskustva sa Purinom pro plan,kakva je hrana!?Do sad sam je hranio sa RC,sad su preterali sa cenom i moram traziti drugo resenje...
e teo sam da pitam koliko moze biti velik bokser i tezak posto u standardu pise od 57 do 63cm i kilaza od 28 do 32kila???
Pa toliko...Lepo pishe....
![]()
ma xteo bi sliku mog psa da okacim a nzm!!!!!!
Pa toliko...Lepo pishe....
![]()
ajooooj, ja ne znam sta da ti kazem, ali mi je strasno to sa bodljama....![]()
Pozdrav svima novim boxerima na forumu
Molila bih nekoga ko zna,da mi isprica nesto vise o davilicama,receno mi je da uzmem neku sa zupcima...moracu tako,posto uskoro necu moci da obuzdam ovog malog manijaka,gusi se i dalje vuce bez prestanka,kao Darth Vader se cuje kad idemo ulicom
Sad je u fazi kada je opsednut prozorima,ogledalima,svojim odrazom u izlogu i tako...
cekerbox bruka ti je bokser bas je velik a jeli ovo tigrasti imao je kod nas jedan ali nije bas bio ovakav koliko mi se cini...
nista lepse nisam videla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaa, prelepa je!!!!!!!!!!davilica naj obicnija bez SILJAKA,yadavi je par puta dobro pri vrhu vrata i vikni jace malo i to je to....
![]()
ovo je naj mladji clan nase porodice Aurina i Fredova beba ERZIKA CEKERBOX stara 4 dana...![]()