Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa i ti si biser,pitas koji su to psi??!!!
pa sta mislis koji su...***...!!!

Kada sam postawila to pitanje postawila sam ga bash tako jer taj chowek ima odgajiwachnicu pa sam xtela da widim koji su to NJEGOWI psi............
Ti nisi imao to prawo da se meshash, a ak si xteo da ispadnesh duxowit z.a.j.e.b.a.o. s i se.................

Kada sam postawila to pitanje postawila sam ga bash tako jer taj chowek ima odgajiwachnicu pa sam xtela da widim koji su to NJEGOWI psi............
Ti nisi imao to prawo da se meshash, a ak si xteo da ispadnesh duxowit z.a.j.e.b.a.o. s i se.................

Znas sta klinko!!,tek si se ispilila a tu prosipas pamet,sta ti mislis ko si!!,Ti ces od 14-15 godina(deriste malo)!!! meni da kazes sta je moje pravo a sta ne!! aj cisti se odavde,ovo nije mesto za razmazena derista!!!bolje uci tu skolu pa se tamo pravi pametna!!

@sashaa81
Uz svo dužno poštovanje Sasha Ma koliko je tvoj komentar o pinčevima bio sladak, do daljeg prepucavanja je došlo iz razloga što ti je totalno nepoznato ko se ovde lično poznaje na forumu, kao što je slučaj sa Bambi.Ja sam razumela sve jer sam ovu temu ptočitala od početka(što kod tebe nije slučaj,zar ne)
A ako si stariji od nje, onda treba da budeš i smireniji, a ne da vređaš.
Jer ako si tako nervozan sa ljudima kakav li si prema životinjama.
I spusti malko loptu, to ti je najdobronamerniji savet , da bi mogli da bez daljeg prepucavanja da nastavimo ovu temu.

@sashaa81, ti si ochigledno wece derishte od mene.,.,.,., tebi moze samo da bude kriwo shto ja sa swojix 16 godina znam wishe neko neko od 46.,.,.,.,., shto imam swoj karakter, tako da ja tebi mogu da zabranim da mi se wishe obracash, al ti meni ne mozesh da odem odawde.,..z:)
ako imash nekix problema idi popi neki lek i iskuliraj malo, al na moje poruke koje nisu upucene tebi, ma samo ix zaobidji.,.,.,.,
cheker.i samo jedan ljubac ti shaljem, al opushteno znam shta da radim sa budalama.,.,..,. :cmok: :bye:

cipiripi88 malisha je prelep, kada je bela bila tako mala isto nije xtela da pije wode, jedino kada je dobro namuchim i izdiwljam.:lol:
tako da opusteno.........i da, owaj............
DOBRODOSHLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :vatromet:

Hvala :)
Poceo je da pije vodu,ispali su mu zubici,sad rastu novi pa moram sve da sklanjam inace stradaju cizme,krpe,jastuci...izlazi napolje,samo nikako da piski napolju (desi se jednom u dva dana) ,i onda kako utrci u kucu,pravac novine...pitala sam par ljudi,kazu da je to ok,vremenom ce se regulisati...
Jako je veseo,tvrdoglav (sto im je i jedna od glavnih karakteristika,jelte),tolerantan ...evo i jedna slika sa bratanicom,bili su odusevljeni jedno drugim,ona ga je vukla za brkove,jezik,usi a on se jadnicak ukipio,al' posle je dohvatio i izljubio...show :) Morala sam samo da ga pridrzavam jer sam se plasila da je slucajno sapom ne zakaci...evo i par slicica novih

Sad vec ima puna 4 meseca,i svakoga dana u svakom pogledu sve vise napreduje :D

Bambi, a sta je sa novim Belinim slikama?????

Picture032-1.jpg

Picture035-1-1.jpg

Skoro sam sanjala da je Bela uginu, stawila mi je glawicu u krilo i polako zatwarala ochi, neko je bio otrowao.. Koliko sam bila plakala i u snu i kad sam ustala, strashno! Celu noc sam je bila grlila.. Swi mi kazu da sam joj produzila ziwot, ali ja bash neshto ne werujem u te swari.. Tako sam se bila istripowala.. Samo sam pomislila pa shta cu ja bez nje zaista kad bude wreme da ugine?? :( :( :( :(.. Mada namerawam da je parim i onda cu ostawiti jedno njeno shtene sebi.. :) To me teshi..
I da ewo fotkice...:)
Josh kada je bio sneg, Bela g aobozawa...:D
Imam josh ali u drugom kompu tako da cu ih stawiti kad prebacim...:)

Poslednja izmena:
a zasto im kupiraju neki usi kod nas u grad ih ima 5 tri kafena steneta i dva velika jedan tigrasti jedan kafeni keve su ali nijednom nisu usi kupirane

bokser je super pas ali Crni Nemacki Ovcar je majka ja volim velike pse :)

Back