Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dosta spava,bas kao prava beba...i nesto me brine,ne pije vodu uopste,mada jede dosta natopljenu hranu,pa mi je receno da mu u tom slucaju i ne treba vode
Dajem mu supu,sargarepu,pirinac,kacamak,drobljeni hleb i jogurt...i jedan obrok dnevno su mu granule natopljene,jel moze neko da mi da predlog sta bih jos mogla da mu dajem?

:grudvanje2:
uvek treba da ima vode da pije,a posto je xladno to radi manje,....kad jede i pije uvek ga odvedi nna mesto gde vrsi nuzdu posto ce odmah to i da uradi posle obroka...daji mu i sirovog mesa 1 obrok to mu treba(piletina,junetina..(ne kosti)...)i obavezno vitamine(kafortan 3 tablete na 5 kg .telesne mase)....:grudvanje2:

picture.php

Hvala ti cekerbox...
Da,cinija sa vodom mu je uvek tu....vec je sam naucio ,tako da samo na to jedno mesto ide i vrsi nuzdu(na novine)
Kafortan mu vec dajem,jednu,dve dnevno posto nema jos 5kg,a ukljucicu i neke vitamine,dajem mu za uzinu jabuku,neverovatno koliko voli da jede jabuke,sargarepe zive...

Kako mislis da mu lepim?Posto ne zelim da ga maltretiram da mu secem usi,a i simpaticniji su mi ovako

to se zove masnica,posavetuj se sa nekim veterinarom ,to je da spusti usi dole a ne da budu dignute...uho mora da pada lepo do pola obraza kapiras...zbog izlozbi.ovo desno njegovo uho ne sada tkz.ruzino uho...nije nista strasno samo zbog izlozbe:okok::okok:

cipiripi88 malisha je prelep, kada je bela bila tako mala isto nije xtela da pije wode, jedino kada je dobro namuchim i izdiwljam.:lol:
tako da opusteno.........i da, owaj............
DOBRODOSHLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :vatromet:

Back