B@mbi
Aktivan član
- Poruka
- 1.148
Imam po neko pitanje, koje chetke koristite za dlaku (ako mozete postawite slike, ne moraju da budu saswim indentichne), shta koristite protiw buwa, i kako se borite sa wrucinom? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam po neko pitanje, koje chetke koristite za dlaku (ako mozete postawite slike, ne moraju da budu saswim indentichne), shta koristite protiw buwa, i kako se borite sa wrucinom?![]()
http://forum.krstarica.com/threads/208176 Možda pronađeš nešto korisno.
Iako imam drugu rasu, (od kako mi je Luna umrla nisam mogla ponovo boxera da uzmem, iskreno, nisam nikakvog psa htela, ali shvatam da život bez psa nije dobar zivot) svaki dan prelistam ovu temu, gledam te vaše divne pse i mislim kako ste sretni što ih imate! Moju Lunu nisam prežalila, i sumnjam da ću uskoro, ali se nadam da ću jednog dana uspet da prevalim i da uzmem još jednog psa i da će to biti boxer. Na livadici na koju idem sa mojim štenetom, ima tigrasta boxerka, slična je Luni... Srce mi se stegne svaki put kad je vidim...
Ovo pišem samo da ako bilo ko, billloooo koooo ovde ima neki problemčić sa svojim psom, ništa nije važnije negop rešiti ga na lep način i nastaviti sa sretnim životom uz to divno stvorenje!
Postavljajte slike, da i mi "obični smrtnici" uživamo u lepotama vaših pasa...![]()
Hvala na tako lepim rečima! Svesna sam da ću morati to da prihvatim, ali još nisam...Nemoj da tugujes,da zaboravis neces nikada moci,lepo je sto si smogla snage da uzmes neko stene.Znaci da polako pocinjes da prihvatas surovu cinjenicu.Znam kako ti je i mi smo pre otprilike dve godine izgubili psa mesanca,koga je moj brat nasao na ulici i doneo ga kuci.Bio je malo stene,a imao je sest godina kada smo morali da ga uspavamo jer je imao neke promene na kicmi(posledica saobracajke)pa su mu se oduzele zadnje noge.Pokusali smo znaci sve sto je moglo da se oporavi,ali nije vredelo nista.Veterinar nam je saopstio da je najbolje da ga uspavamo,a niko od nas nije smogao snage da ga odnese u veterinarsku stanicu da se izvrsi eutanazija.Uradio je to moj otac,a kako mu je bilo o tome nikako nije hteo da prica,a znam da mu nije bilo lako.Posle otprilike dve godine sin je iz nevezanog doneo Rokija mi ga svi obozavamo,ali u dnu duse je ostalo secanje na Usketa(tako smo zvali mesanca).Tako ce biti isto i kod tebe.Glavu gore doci ce lepse vreme.
zanima me kako rade rukav posto se sada troumim sa da uzmem a vec imam jednog psa manjeg rasta,a treba mi neki cuvar msm cuva i mali al pola nih ga se neplasi iako hoce da gricne(msm netreba meni ubica dovoljno je sama pojava da uplasi)???
Ali ipak, za neupućene, ima zastrašujuću pojavu, nekad je i to dovoljno.
Ali ipak, za neupućene, ima zastrašujuću pojavu, nekad je i to dovoljno.
onda boxer otpad posto nije nikakav cuvar(iako mu u opisu rase to pise).: :
dok mu se ne obratis,a onda slomi guzicu da se izigra sa tobom
![]()
da ,rekao sam ti samo treba da se usmeri na to,Ja imam mojih pasa po firmama gde su odradjeni za cuvanje objekata,gde nesmes da pridjes 5m..do ograde...ali to kosta po par hiljada eura da se taj pas takav napravi...tebi to netreba..veruj mi..[/
nije da se hwalim ali znam i ja da napravim mostruma kojeg jedino ja mogu da kontrolisem al netreba mi stvarno to treba mi "normalan cuvar" npr. sarplaninac ili sop da zna da odreaguje kako treba u pravom trenutku bez mnogo dresure![]()