Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam po neko pitanje, koje chetke koristite za dlaku (ako mozete postawite slike, ne moraju da budu saswim indentichne), shta koristite protiw buwa, i kako se borite sa wrucinom? ;)

Protiv buva i krpelja koristim frontlajn i ogrlicu protiv buva na biljnoj bazi i do sada nije bilo problema sto se njih tice,ali smo s druge stane imali problem sa dlakom (ispostavilo se da joj nije odgovarao sampon,pa smo ga promenili).Nedavno sam po savetu prodavacice uzela cetku sa gumenim zubcima i ispostavilo se da je to bio pun pogodak.A sto se tice vrucine svasta smo probavali ali se Rokiju najvise svidja prskalica na dvoristu to obozava.:)

Poslednja izmena:
Ne znam da li su i vasi bokseri maze,ovaj nas samo sto nam se pod kozu ne uvuce.Pravi strv po dvoristu jedino ako je sam,posto je naucio da je uvek neko tu,ali je to retko.Prava je dobrica jedino sto ne voli bas macke,ali to smo i mi pomalo krivi jer nije bio u dodiru sa njima,a sada je sin doneo malog sijamskog macka pa smo morali da ga poklonimo.Imamo morsko prase i sa njime se Roki fenomenalno slaze.:)

5.godina

XRISTO VAN DE HAZENBERG HD-O-A
f.QUICK VON DAS CER GEBIRGE
ALEGRIA
...
BAGZI CH.YU INT CH IPO-1
m.ORKA VON DAS CER GEBIRGE CH.YU
MI-VI-SI CARINA
...
born/23/06/2005

2a4wspi.jpg

2ezmcl5.jpg

4ilg75.jpg

Iako imam drugu rasu, (od kako mi je Luna umrla nisam mogla ponovo boxera da uzmem, iskreno, nisam nikakvog psa htela, ali shvatam da život bez psa nije dobar zivot) svaki dan prelistam ovu temu, gledam te vaše divne pse i mislim kako ste sretni što ih imate! Moju Lunu nisam prežalila, i sumnjam da ću uskoro, ali se nadam da ću jednog dana uspet da prevalim i da uzmem još jednog psa i da će to biti boxer. Na livadici na koju idem sa mojim štenetom, ima tigrasta boxerka, slična je Luni... Srce mi se stegne svaki put kad je vidim...

Ovo pišem samo da ako bilo ko, billloooo koooo ovde ima neki problemčić sa svojim psom, ništa nije važnije negop rešiti ga na lep način i nastaviti sa sretnim životom uz to divno stvorenje!
Postavljajte slike, da i mi "obični smrtnici" uživamo u lepotama vaših pasa... :D

Iako imam drugu rasu, (od kako mi je Luna umrla nisam mogla ponovo boxera da uzmem, iskreno, nisam nikakvog psa htela, ali shvatam da život bez psa nije dobar zivot) svaki dan prelistam ovu temu, gledam te vaše divne pse i mislim kako ste sretni što ih imate! Moju Lunu nisam prežalila, i sumnjam da ću uskoro, ali se nadam da ću jednog dana uspet da prevalim i da uzmem još jednog psa i da će to biti boxer. Na livadici na koju idem sa mojim štenetom, ima tigrasta boxerka, slična je Luni... Srce mi se stegne svaki put kad je vidim...

Ovo pišem samo da ako bilo ko, billloooo koooo ovde ima neki problemčić sa svojim psom, ništa nije važnije negop rešiti ga na lep način i nastaviti sa sretnim životom uz to divno stvorenje!
Postavljajte slike, da i mi "obični smrtnici" uživamo u lepotama vaših pasa... :D

Nemoj da tugujes,da zaboravis neces nikada moci,lepo je sto si smogla snage da uzmes neko stene.Znaci da polako pocinjes da prihvatas surovu cinjenicu.Znam kako ti je i mi smo pre otprilike dve godine izgubili psa mesanca,koga je moj brat nasao na ulici i doneo ga kuci.Bio je malo stene,a imao je sest godina kada smo morali da ga uspavamo jer je imao neke promene na kicmi(posledica saobracajke)pa su mu se oduzele zadnje noge.Pokusali smo znaci sve sto je moglo da se oporavi,ali nije vredelo nista.Veterinar nam je saopstio da je najbolje da ga uspavamo,a niko od nas nije smogao snage da ga odnese u veterinarsku stanicu da se izvrsi eutanazija.Uradio je to moj otac,a kako mu je bilo o tome nikako nije hteo da prica,a znam da mu nije bilo lako.Posle otprilike dve godine sin je iz nevezanog doneo Rokija mi ga svi obozavamo,ali u dnu duse je ostalo secanje na Usketa(tako smo zvali mesanca).Tako ce biti isto i kod tebe.Glavu gore doci ce lepse vreme.

Nemoj da tugujes,da zaboravis neces nikada moci,lepo je sto si smogla snage da uzmes neko stene.Znaci da polako pocinjes da prihvatas surovu cinjenicu.Znam kako ti je i mi smo pre otprilike dve godine izgubili psa mesanca,koga je moj brat nasao na ulici i doneo ga kuci.Bio je malo stene,a imao je sest godina kada smo morali da ga uspavamo jer je imao neke promene na kicmi(posledica saobracajke)pa su mu se oduzele zadnje noge.Pokusali smo znaci sve sto je moglo da se oporavi,ali nije vredelo nista.Veterinar nam je saopstio da je najbolje da ga uspavamo,a niko od nas nije smogao snage da ga odnese u veterinarsku stanicu da se izvrsi eutanazija.Uradio je to moj otac,a kako mu je bilo o tome nikako nije hteo da prica,a znam da mu nije bilo lako.Posle otprilike dve godine sin je iz nevezanog doneo Rokija mi ga svi obozavamo,ali u dnu duse je ostalo secanje na Usketa(tako smo zvali mesanca).Tako ce biti isto i kod tebe.Glavu gore doci ce lepse vreme.
Hvala na tako lepim rečima! Svesna sam da ću morati to da prihvatim, ali još nisam...

ako ima neko zenku raspolozenu za parenje imamo jednog dasu belog boksera, prelep je i ima predivnu narav voli macke i zeceve i t.d, star je 6 godina zove se Oskar, i voleli bi da ima jos jedno potomstvo kontakt: kamasna@gmail.com

evo i nekih slika njega i njegovog prvog i jedinog potomstva bili su prelepi :)

Prilozi

• oskar1.jpg
    oskar1.jpg
    25,6 KB · Pregleda: 12
  • oskar 4.jpg
    oskar 4.jpg
    24,6 KB · Pregleda: 11
  • oskar 5.jpg
    oskar 5.jpg
    49,3 KB · Pregleda: 11
  • oskar6.jpg
    oskar6.jpg
    30,1 KB · Pregleda: 10
zanima me kako rade rukav posto se sada troumim sa da uzmem a vec imam jednog psa manjeg rasta,a treba mi neki cuvar msm cuva i mali al pola nih ga se neplasi iako hoce da gricne(msm netreba meni ubica dovoljno je sama pojava da uplasi)???

Nas Roki je vise maza nego neki pas cuvar.Retko laje,nece da grize,ali ga se svi boje i ne ulaze u dvoriste sami vec radije zvone,da neko izadje.Uvece kada cuje da neko od ukucana otvara kapiju laje ali cim mu se javimo prestaje.Mislim da ga se vise plase zbog velicine i zbog neznanja cesto poistovecuju boksere sa pit-bulovoma.To uglavnom rade oni koji ne poznaju rase,ne vole pse ili ih se iz nekog razloga plase.Mi smo generalno zadovoljni posto nam i nije bio potreban pas cuvar,ali on i to fenomenalno obavlja prezadovoljni smo u svakom slucaju.Neces pogresiti.:)

zanima me kako rade rukav posto se sada troumim sa da uzmem a vec imam jednog psa manjeg rasta,a treba mi neki cuvar msm cuva i mali al pola nih ga se neplasi iako hoce da gricne(msm netreba meni ubica dovoljno je sama pojava da uplasi)???

boxer je sve samo ne cuvar...treba mnogo rada da bi to postao,ako hoces cuvara uzmi ili cane corso,ili malinou..boxer je sportista i maza...cuvar NE''

rukav radi dobro,kao i sve ostalo..ali nije za to sto tebi treba

da ,rekao sam ti samo treba da se usmeri na to,Ja imam mojih pasa po firmama gde su odradjeni za cuvanje objekata,gde nesmes da pridjes 5m..do ograde...ali to kosta po par hiljada eura da se taj pas takav napravi...tebi to netreba..veruj mi..[/
nije da se hwalim ali znam i ja da napravim mostruma kojeg jedino ja mogu da kontrolisem al netreba mi stvarno to treba mi "normalan cuvar" npr. sarplaninac ili sop da zna da odreaguje kako treba u pravom trenutku bez mnogo dresure :)

Po meni su najbolji chuwari zenke rotfajlera... :) Bokseri su mazeeee, meni je lopow ushao u kucu, onako opushteno..:D Bela je samo jednom zarezala na choweka, tj na mog dechka, jer je bila ljubomorna i nishta wishe... Msm da bi osetila kad bi neko hteo da me udari, al to je normalno , jer smo mng powezane.. Al kucu da chuwa ne zna... Waljda ce biti malo obazriwa kad je budemo parili pa kad dobije shtence.. Mada meni je swe jedno..samo nek mi je ziwa i zdrawa :D

Back