Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vito je od prve godine lud za snegom, od prvog kontakta. Njegovo ludovanje po snegu je nesto sto, definitivno, najvishe volim da gledam, kad je on u pitanju. Skace kao gazela u jednom trenutku, u drugom zaranja pod sneg. Jurenje grudvi mu je omiljeno. Kao mali je cak i ''lovio'' pahulje :) Tako da nemam iskustva sa rezervisanim odnosom prema snegu, ali verujem kad malo skapira sta je da ce biti ok... Pokusaj da ga razigras malo sledeci put kad budete napolju, da shvati da nije nista strasno...

Vito je od prve godine lud za snegom, od prvog kontakta. Njegovo ludovanje po snegu je nesto sto, definitivno, najvishe volim da gledam, kad je on u pitanju. Skace kao gazela u jednom trenutku, u drugom zaranja pod sneg. Jurenje grudvi mu je omiljeno. Kao mali je cak i ''lovio'' pahulje :) Tako da nemam iskustva sa rezervisanim odnosom prema snegu, ali verujem kad malo skapira sta je da ce biti ok... Pokusaj da ga razigras malo sledeci put kad budete napolju, da shvati da nije nista strasno...

Da bio si u pravu.Kad je ukapirao da je sneg nesto cega ne treba da se boji poceo je da luduje i prosto ne mogu da ga uvedem unutra.Zao mi je sto se sneg otopio pa ne moze i dalje da se ludira,ali bice ga valjda jos zima je tek pocelaz:)

IMG_2287m-1.jpg

Da bio si u pravu.Kad je ukapirao da je sneg nesto cega ne treba da se boji poceo je da luduje i prosto ne mogu da ga uvedem unutra.Zao mi je sto se sneg otopio pa ne moze i dalje da se ludira,ali bice ga valjda jos zima je tek pocelaz:)

Pa da, videces tek, nema lepseg prizora nego kad se razigra po snegu z;)
Evo par fotki, pa pogledaj psa od skoro 3 god z:lol: I ove sve su kad uspem da ga smirim za fotku

Uff...Nzm kako da wam obajsnim, ali swe u swemu Bela je dobila teranje, i mng pasa se pojawilo oko moje gajbe... Kewa krenula da shizi, i sad moram da je sterilishem, tako me zanima swe u wezi toga... Ako neko moze da mi pomogne bila bih wam zahwalna..;)Mng sam zelela shtence, ali mi nisu toliko wazni koliko Bela, jer znam da bi je moa kewa poklonila, pa mi je to jedini uslow.. J.b.g. kewa mi shiznula, a ja sam u fazonu ,,ide Bela? Idem i ja"...hwala unapred! :D
ps. nie zatrudnela chuwali smo je.. :) mada je bila najtrezanija riba na Zwezdari...xD

Pa stvarno ne znam sto bi sterilisala nju ako je pod tvojom kontrolom? Zar nije lakse malo imati razumevanja i npr. uvesti je u kucu 2 nedelje, nego raditi nesto, sto je po meni krajnje resenje...
A i nisam bas skapirao, tvoja keva bi je izbacila ako bi ostala skotna? Uslov da je zadrzis je da je sterilises?
Inace ako zenka vec treba da se sterilise, preporucljivo je da ima jedno leglo pa onda. Bolje da pokusas da smiris kevu, jer ce ona na to zaboraviti cim prodje. A i nije nista toliko strasno imati par malih boksercica 2 meseca... Ne znam, razmisli, popricajte, tvoj je pas, ali ''keva koja shizi'' po meni nije dovoljan razlog da sterilises lepu, mladu i zdravu zenku.

slike vita su predobre =)
i moje cure obozavaju snijeg =)

a Belu sada mozes sterilizirati, posto se vec tjerala,
ali ne razumijem zasto bi, mislim oni se ne tjeraju svaki mj vec
svakih 8 ili 6 mj
ovisi.
a i mogla bi ju uparit i imati male boxice......
nije to neki problem =)
ja imam 5kuja u kuci, i sve je ok =)

Ma ok.... Ja sigurno imam swoje lilchne i mng wece razloge zashto je sterilishem, uostalom i zbog kewe... Tako da sam pitala koliko to koshta, shta kako, a ne da li da je sterilishem ili ne.... pozzz

Back