luxuria
Početnik
- Poruka
- 46
hvala, hvala
=)
i ja bih htjela vidjeti vitu.... ako budete u hr na neku izlozbu dosli, vjerovatno se vidimo =)

i ja bih htjela vidjeti vitu.... ako budete u hr na neku izlozbu dosli, vjerovatno se vidimo =)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
agila i luxuria:
![]()
luxuria:
![]()
![]()
![]()
Nisam nikada videla tako lepog belog boksera,kod nas u komsiluku ima jedan beli muzjak,ali nije tako lep kao tvoja Bela.Stvarno je prelepa
hvala =)
i bela je jaaako lijepa.... jako mi se sviđa njeno tijelo![]()
Ljudi moze mala pomocjuce sam pricao sa covekom u vezi sa bokserom .
rekao mi je da je super pas i nahvalio ga je al je velika mana sto je jako jako boleshljiv i zbog toga mi
ga nepreporucuje moze li neko reci njegovo iskustvo o tim bolestima ... unapred zahvalan XD
moja Lunci za ovih godinu ipo tj godinu i 7 meseci HVALA BOGU nikada nije bila bolesna... eto tolikoLjudi moze mala pomocjuce sam pricao sa covekom u vezi sa bokserom .
rekao mi je da je super pas i nahvalio ga je al je velika mana sto je jako jako boleshljiv i zbog toga mi
ga nepreporucuje moze li neko reci njegovo iskustvo o tim bolestima ... unapred zahvalan XD
Al ga nahvali,dok citam tvoj post razmisljam koliko se tvoj pas malo razlikuje od naseg Rokija.Roki je isto tako nemiran,kad je bez povodca ne mozes ga stici.Kad ga zoves priblizi se na metar od tebe i taman kad mislis da ces uspeti da ga dohvatis za ogrlicu on se izmakne.Hoce da se igra.Jedino sin uspeva nekako da ga obuzda,ja tu itamo,al muz bas nikako.Muz kad ga grdi on laje na njega kao da se raspravlja.Jedino na ulicu ne izlazi i macke je razvijao u krugu od kilometra ne vidim nij jednu,al mi ga obozavamo.moj zimba III kad je bio beba i sada.inace za razliku od svoja dva predhodnika koji su bili jako pametni psi,ovaj je bas tupson.unisti sve sto stigne,hranu ne zvace vec guta i zato je jako mrsav,ukrade sa stola bilo sta,bezi ako se ne zakljuca kapija.tuce se sa ostalim psima.obozava svakoga ko dodje na kapiju,pa i nije nikakav cuvar.macke toliko lize da budu skroz mokre,ne razume ni jednu naredbu,pusta vetrove najradije pred gostima,kopa cvece,kaki gde stigne, na povocu ne moze da ide jer tako vuce da sve vreme hoda na zadnje dve noge....
ali ipak,za mene je on jedno veliko
Pogledajte prilog 71623
Pogledajte prilog 71624
Pogledajte prilog 71625
Pogledajte prilog 71626
moj zimba III kad je bio beba i sada.inace za razliku od svoja dva predhodnika koji su bili jako pametni psi,ovaj je bas tupson.unisti sve sto stigne,hranu ne zvace vec guta i zato je jako mrsav,ukrade sa stola bilo sta,bezi ako se ne zakljuca kapija.tuce se sa ostalim psima.obozava svakoga ko dodje na kapiju,pa i nije nikakav cuvar.macke toliko lize da budu skroz mokre,ne razume ni jednu naredbu,pusta vetrove najradije pred gostima,kopa cvece,kaki gde stigne, na povocu ne moze da ide jer tako vuce da sve vreme hoda na zadnje dve noge....
ali ipak,za mene je on jedno veliko
Pogledajte prilog 71623
Pogledajte prilog 71624
Pogledajte prilog 71625
Pogledajte prilog 71626
citala sam da bokseri imaju najkraci vek od skoro svih pasa.nama su dva crkla u 7 godini.doduse jednog je u crnoj gori ujela pcela ili zmija i kasno je dobio inekciju.ovaj sada zimba ima pet godina.