Predator*
Zainteresovan član
- Poruka
- 154

Ovo je Roki kad je bio mali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja imam boksera, veoma je umiljat i tacno za kada sam raspolozena, a kada ne...Mnogo toga mi je olaksao u zivotu samo svojim prisustvom i pogledomCao,ja imam nemackog zutog boksera.Presladak je i ja ga obozavam.Ima 6 godina, rodom je iz Sombora,zove se Kenzo.Ja se prema njemu odnosim kao prema mladjem detetu, a starije dete tj moj sin mu je gazda, ali ga uglavnom ja setam, hranim,mazim.Za uzvrat od njega dobijem mnogo,mnogo toga i to znaju samo ljudi koji imaju pse.
da li neko zna koji je najbolji kalcijum za boksera?
zbilja je predivan.... hocete ici s njim na koju izlozbu u hr?
designpara@gmail.com vito je presladak...sjajan si wlasnik to se widi po njemu.. a i fotograf ako smem da dodam...
![]()
Dovela sam jednu kerusu sa ulice, bokser je u pitanju. Na ledjima ima neke izrasline koje ona cese pa napravi rane, stara je oko 10 godina...Sta to moze da bude? Imam psa isto boksera koji je zdrav, ima 2 godine, ne znam da li sme da dodje u kontakt sa njom i da li je to prelazno? Nemamo veterinara adekvatnog i nemam poverenja u njega jer zivim u malom selu....Poslala bih slike, pa ako neko moze da mi da savet. Poklonila bih je nekome, ali uzimam u obzir i to da je veoma stara i ne znam da li ce neko zeleti da je uzme.![]()
vrlo verovatno, na prolece, kad krene sezona... Sto pitate?
Dovela sam jednu kerusu sa ulice, bokser je u pitanju. Na ledjima ima neke izrasline koje ona cese pa napravi rane, stara je oko 10 godina...Sta to moze da bude? Imam psa isto boksera koji je zdrav, ima 2 godine, ne znam da li sme da dodje u kontakt sa njom i da li je to prelazno? Nemamo veterinara adekvatnog i nemam poverenja u njega jer zivim u malom selu....Poslala bih slike, pa ako neko moze da mi da savet. Poklonila bih je nekome, ali uzimam u obzir i to da je veoma stara i ne znam da li ce neko zeleti da je uzme.
[/URL][/IMG]![]()