Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
47211164295832140137020.jpg

Ovo je Roki kad je bio mali.

Dovela sam jednu kerusu sa ulice, bokser je u pitanju. Na ledjima ima neke izrasline koje ona cese pa napravi rane, stara je oko 10 godina...Sta to moze da bude? Imam psa isto boksera koji je zdrav, ima 2 godine, ne znam da li sme da dodje u kontakt sa njom i da li je to prelazno? Nemamo veterinara adekvatnog i nemam poverenja u njega jer zivim u malom selu....Poslala bih slike, pa ako neko moze da mi da savet. Poklonila bih je nekome, ali uzimam u obzir i to da je veoma stara i ne znam da li ce neko zeleti da je uzme. :(

Dovela sam jednu kerusu sa ulice, bokser je u pitanju. Na ledjima ima neke izrasline koje ona cese pa napravi rane, stara je oko 10 godina...Sta to moze da bude? Imam psa isto boksera koji je zdrav, ima 2 godine, ne znam da li sme da dodje u kontakt sa njom i da li je to prelazno? Nemamo veterinara adekvatnog i nemam poverenja u njega jer zivim u malom selu....Poslala bih slike, pa ako neko moze da mi da savet. Poklonila bih je nekome, ali uzimam u obzir i to da je veoma stara i ne znam da li ce neko zeleti da je uzme.

Cao,ja imam nemackog zutog boksera.Presladak je i ja ga obozavam.Ima 6 godina, rodom je iz Sombora,zove se Kenzo.Ja se prema njemu odnosim kao prema mladjem detetu, a starije dete tj moj sin mu je gazda, ali ga uglavnom ja setam, hranim,mazim.Za uzvrat od njega dobijem mnogo,mnogo toga i to znaju samo ljudi koji imaju pse.
I ja imam boksera, veoma je umiljat i tacno za kada sam raspolozena, a kada ne...Mnogo toga mi je olaksao u zivotu samo svojim prisustvom i pogledom :))) Predivni su!

da li neko zna koji je najbolji kalcijum za boksera?

Ja nasem Rokiju dajem Kalk-tabletten posto u njegovom sastavu ima vise procenata kalcijuma nego u kafortanu i prezadovoljna sam.U pocetku dok je bio mali davala sam mu samo kafortan,pa smo po savetu veterinara davali kombinaciju kalka i kafortana posto je Roki imao slabije kosti.To smo davali do nekih 5 meseci od onda dajem samo kalk.Roki sada ima 10,5 meseci i izrastao je u vrlo jakog i nestasnog psa.

Dovela sam jednu kerusu sa ulice, bokser je u pitanju. Na ledjima ima neke izrasline koje ona cese pa napravi rane, stara je oko 10 godina...Sta to moze da bude? Imam psa isto boksera koji je zdrav, ima 2 godine, ne znam da li sme da dodje u kontakt sa njom i da li je to prelazno? Nemamo veterinara adekvatnog i nemam poverenja u njega jer zivim u malom selu....Poslala bih slike, pa ako neko moze da mi da savet. Poklonila bih je nekome, ali uzimam u obzir i to da je veoma stara i ne znam da li ce neko zeleti da je uzme. :(

Bilo bi dobro da ipak potrazis savet veterinara,ali pokusaj da postavis pitanje veterinaru pet centra preko neta.Vecina koznih bolesti su zarazne,pa bi ipak trebalo da tvoj bokser ne dolazi u kontakt sa ovim bolesnim,bar dok ne dobijes odgovor.

Dovela sam jednu kerusu sa ulice, bokser je u pitanju. Na ledjima ima neke izrasline koje ona cese pa napravi rane, stara je oko 10 godina...Sta to moze da bude? Imam psa isto boksera koji je zdrav, ima 2 godine, ne znam da li sme da dodje u kontakt sa njom i da li je to prelazno? Nemamo veterinara adekvatnog i nemam poverenja u njega jer zivim u malom selu....Poslala bih slike, pa ako neko moze da mi da savet. Poklonila bih je nekome, ali uzimam u obzir i to da je veoma stara i ne znam da li ce neko zeleti da je uzme.

to su vjerojatno tumori, kojima su boxeri skloni. ipak je to star pas. mozete staviti slike?

imam boksera bez rodovnika,od nepoznatog odgajivaca,prelep je,maza i nemirko.kazu neki,pos posle izvesnog vremena pocinje da lici na gazdu.koliko mu ljubavi i paznje das toliko ce ti biti uzvraceno.od skoro imam i zenku koju je neko izbacio jer je stara i bolesna.nekad je bila lepa.pokusavam da je dovedem u red i svoje preostale dane provede pored ljudi koji je vole takva kakva jeste.lepo je imati rasnog psa,iz poznatog legla,ali, ne slazem se da su svi drugi manje vredni.zavisi sta zelis.ljubimca ili novac koji ces da zaradis od stenaca.mozda je vaznije paziti kome dajes odnosno prodajes stene.

Caos drugari!Za koji dan i mi dobijamo stene boksera i mogu Vam reci da jedva cekamo.Citala sam sve sto ste pisali i mnogo sam naucila od Vas.Nadam se da ce mi i dalje pomagati sa Vasim savetima,posto ce nam pomoc sigurno dobro doci!Hvala Vam puno unapred i veliki pozdrav iz Novog Sada!

Roki je prvi put u zivotu video sneg i mogu reci da se propisno iscudio,a primetila sam i da se pomalo plasi,ali ovih dana planiram da ga izvedem na malo duzu setnju po snegu,ali prvo moram pronaci nesto za njega od nepromocivog materijala,kako ne bi nazebao,pa cemo videti kako ce se ponasati.Sada kada je napolju samo sedi ili lezi na terasi i gleda,a ustrucava se da gazi po njemu.Ne znam da li i vasi psi tako reaguju ili je to samo reakcija na nesto sto nije dosad video.

Back