Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
5m-1.jpg

Ova slika je prelepa, kao i sam pas! :heart:

Kupili smo trorednu davilicu i moram da kazem da pomaze,sada ne vuce tako jako.Jedino je mali problem sto mu je davilica jos malo siroka ali ce brzo biti taman.Roki Sad ima 8,5 meseci i prelep je malo veca maza,ali sta ces okruzen je ljubavlju i paznjom.Malo nestasan ako je kojim slucajem sam u dvoristu.Odlucila sam da preko zime bude sa nama u kuci,nemam srca da ga ostavljam napolju,a naucio je vec i nasao mesto za spavanje,a to je lezibeg.Nije ni on lud sto da spava na tepihu kad moze lepo da se izvali na lezibegu

Malo novih slicica,napunio je godinu dana sad petnaestog...
Inace ne oblacim ga u jaknice i prsluke,samo sam mu stavila sal posto smo isli do grada,pa se malo pravio vazan :)

Prelep ti je kuca,nas Roki mnogo lici na njega,samo sto ima samo jednu belu sapicu.Nikako da ukapiram kako da stavim slike na forum,a slikamo ga svaki dan.Petnaestog je napunio 9 meseci.:)

pozdrav svima!
imate predivne pse!
evo ja cu vam stavis likice od svoje 2 boxerice.
agila ima 4godine, dolazi iz poppy town uzgajivacmice,
a luxuria ima sada 4mj, a na slikama ima po 1, 2 i 3mj.
ona je iz uzgajivacnice felix canis

puno pozdrava!

luxuria:
luxuriai.jpg

slika0380.jpg

slika0120n.jpg

agila:
img5732b.jpg

slika0354.jpg

fotografija0734.jpg

Dobar dan dobri ljudi.

Zeleo bih da nabavim tigrastog boksera, ali ne mogu nigde da nadjem ko ih prodaje u Novom Sadu ili okolini. Pedigre nije bitan, ne treba ni papire da ima ni poznate roditelje to mi je nebitno.

Pa bilo bi mi od koristi kad bi neko mogao da mi kaze gde bi mogao da nabavim stene bio bih vam zahvalan!

Hvala svima. :D :hvala: :super:

Da li neko zeli divnog belog boxera starog godinu i sest meseci? Potrebno da se javi neko ko je vec cuvao boxere i ko bi ga cuvao u stanu ili kuci jer je ovaj cuvan u idealnim uslovima ali zbog poslovnog odlaska u inostranstvo na duzi period, zelim nekom pouzdanom i odgovornom da ga poklonim... Ko je zainteresovan neka mi posalje privatnu poruku... Ovde mozete pogledati njegove fotografije:

https://www.facebook.com/album.php?aid=101676&id=1185461847

Poslednja izmena:
Dobar dan dobri ljudi.

Zeleo bih da nabavim tigrastog boksera, ali ne mogu nigde da nadjem ko ih prodaje u Novom Sadu ili okolini. Pedigre nije bitan, ne treba ni papire da ima ni poznate roditelje to mi je nebitno.

Pa bilo bi mi od koristi kad bi neko mogao da mi kaze gde bi mogao da nabavim stene bio bih vam zahvalan!

Hvala svima. :D :hvala: :super:

U Novom Sadu imas par registrovanih odgajivacnica.Pogledaj u gradjanskom oglasniku.Tu smo i mi pronasli.Ako ti nije bitno poreklo,mozes solidne stence pronaci i na najlonu,ali je malo veci rizik,ali sve zavisi od odgajivaca,mislim prvenstveno na njihov odnos prema stencima.Sumnjam da ih sada ima na najlonu,jer je poprilicno hladno,a mali bokseri su osetljivi na hladnocu,pa bolje pogledaj u gradjanskom oglasniku.Pozdrav.

Rokija smo juce vodili na pelcovanje protiv besnila cipovanje,tako da smo juce imali naporan dan.Moram Vam reci da se veterinar odusevio kada je video Rokija kako je zivahan i lepo uhranjen.Jedino je iskrsao problem kada je u veterinarsku ambulantu usla jedna gospodja sa mackom,a nas Roki ih bas ne voli ,pa smo morali da izadjemo na sporedna vrata,da je ne vidi posto bi celu ambulantu digao na glavu.Uglavnom proslo je bez incidenata s njegove strane,jer macku nije primeti,a ni nanjusio.

imacu ja male bebe boxera... uskoro... nadam se... kad Luna odluci da zeli da se uda... :) salim se trebalo bi uskoro da se pari... :)

a za Rokija, pa zar je moguce da ih toooooliiiko ne voli? moja Luna obozava mace, i spava sa mojim MIletom, to joj je kao najbolji drugar.... :) znas kako su slatki... :)

Back