Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imas najveci izbor u pet shopu ZOO-VET u ulici Stevana Musica (sece Radnicku prema fakultetima). Ne znam kakve su cene. A bilo bi najbolje da odes ako mozes do BG u Pet Centar, moj brat tamo kupuje sve za svoje pse, od hrane do lekova i opreme, kaze da su mnogo povoljniji i opremljeniji nego bilo koja radnja u NS.

Danas sam videla jaknice u Molly shopu, oni siju najvece je 1050 dinara, mozes da biras boju model, velicinu itd. Spolja je suskavac, a vatirano je i mekani topli materijal je sa unutrasnje strane. Lepo izgleda i na cicak je. Inace ta radnja je na Bulevaru Oslobodjenja, iza mesare Kobiljski.

Danas sam videla jaknice u Molly shopu, oni siju najvece je 1050 dinara, mozes da biras boju model, velicinu itd. Spolja je suskavac, a vatirano je i mekani topli materijal je sa unutrasnje strane. Lepo izgleda i na cicak je. Inace ta radnja je na Bulevaru Oslobodjenja, iza mesare Kobiljski.
danas cu otici da pogledam, jer sam i ovog trenutka na bulevaru! hvala najlepse za sva obavestenja!

Pozz svima, nismo bili aktivni 100 god, evo par fotki Vita kad je porastao. Otvoren je za parenje ako ima zainteresovanih.

HD-A
ED-0
Quantum von Zogobox

Ost.30.03.2007
O: Megan v.d.Burg Singidunum (Yugo dell Cadormare x Fila von Zogobox)
M: Quinzia Woody Box (Thomas degli Scrovegni x Ester von Zogobox)

V1(9-12m.) / Klubska izlozba-Senta (Alessandro Tanoni-I)
V1 PRM / CACIB Indjija (Ivana Ilic-SRB)
V1 PRM / CAC Surcin (Slobodan Radosavljevic-SRB)
13.07.2008 CAC Sremski Karlovci (Sudija:Z.Lolic-SRB):
V1, PRM, BOB
Mladi Sampion Srbije 2008

DSC_0082_x800mm-1.jpg

Pozz svima, nismo bili aktivni 100 god, evo par fotki Vita kad je porastao. Otvoren je za parenje ako ima zainteresovanih.

HD-A
ED-0
Quantum von Zogobox

Ost.30.03.2007
O: Megan v.d.Burg Singidunum (Yugo dell Cadormare x Fila von Zogobox)
M: Quinzia Woody Box (Thomas degli Scrovegni x Ester von Zogobox)

V1(9-12m.) / Klubska izlozba-Senta (Alessandro Tanoni-I)
V1 PRM / CACIB Indjija (Ivana Ilic-SRB)
V1 PRM / CAC Surcin (Slobodan Radosavljevic-SRB)
13.07.2008 CAC Sremski Karlovci (Sudija:Z.Lolic-SRB):
V1, PRM, BOB
Mladi Sampion Srbije 2008

DSC_0082_x800mm-1.jpg

Bas je lep :) I ja cu da postavim slike mog bboksera za koji dan :)

@designpara@gmail.com imate toliko zabavnu i lepuuuuu lepuuuuu zivotunji, vidim i dobru i pametnu, koliko se po slikama moze doznati! vidi se da ga cuvate kao oci u glavi, ja vam se divim na tome kako ste odgajili ovog psa! :)

e vazi, jos mi je sad lakse!
covece, koliko novaca mesecno potrosis na tvog kucova? jel se ti time bas bavis ili ti je pas ljubav i prijatelj, kao npr meni sto je?
jer meni dodju ljudi pa kazu " jao sto joj je mala glava, pa nije joj grudni kos dovoljno dubok,. pa zasto nema kupiran rep/usi, pa vidi, ima ruzino uho..." a ja na sve to uopste ne obracam paznju... ali me zanima da li ti na to obracas paznju i koliko.. :)

e vazi, jos mi je sad lakse!
covece, koliko novaca mesecno potrosis na tvog kucova? jel se ti time bas bavis ili ti je pas ljubav i prijatelj, kao npr meni sto je?
jer meni dodju ljudi pa kazu " jao sto joj je mala glava, pa nije joj grudni kos dovoljno dubok,. pa zasto nema kupiran rep/usi, pa vidi, ima ruzino uho..." a ja na sve to uopste ne obracam paznju... ali me zanima da li ti na to obracas paznju i koliko.. :)

Naravno da mi je prvo pas ljubav i prijatelj a onda sve ostalo, samo sto volim boxere kao rasu pa ne gledam toliko frigidno na estetiku ali nisam ni opterecen kao odgajivaci...Prosto volim da vidim lepog rasnog psa, ali nikad nisam pljuvao niti omalovazavao bilo kog mesanca ili rasnog koji nije skroz po standardima. Svako treba da uziva u psu kako on zeli, sve dok nije na stetu psa. Ne trosim puno para, samo se bavim njime uvek kad imam vremena...

pa to je onda sve zajedno super! :)
ma da, moja Lunci nije standard za izlozbu ali je prelepa :)
joooj, a da je vidis tek koliko je umiljata! samo bi se mazila. a kad sednem na klupu u dvoriste, ona mi se popne u krilo :D pa mi stane krv od njene tezine, hahahha :)

Back