Немачки 4. рајх

Selja te podseca fraeru da su tvoji nemci nacisti pobili 300dece u Kragujevcu. Oni kojima bi ti da lizes dupe.

Valjda je bilo 2000, tako sam ja ucila u skoli.
Nego da tebe jedna bivsa devojcica ( sada sam odrasla) podseti da je u Smederevu jednog dana, 1941 poginulo oko 6000 ljudi, a i tu je uglavnom bilo skolaraca,
pijacan dan, dolazili su te subote i svi moguci djaci da uzmu svedocanstva, a i seljaci na pijacu.

Drug komunista zapalio barutanu smestenu u tvrdjavu, nestalo 6000 ljudi.

Nego se to krije, uce se samo Krvave Bajke. Nije zgodno da se zna da su komunisti pravili zulum po Srbiji.

A vi ste bili odlicni da vas Rusi stave uza zid , cak i onda kad se predate .... pa ih i divlji partizani zacudjeno pitaju : A sto ste ih pobili ? ,, ... ,,E , da ste ih terali od Moskve do Beograda - pa vam se 100 puta dogodilo da se lazno predaju ,a kad im se priblizis otvore vatru i vi biste isto radili ,, ...

Eve folsk dojcera , kad se suoci sa stvarnoscu ..

x_997cdc03.jpg

heheheh....dobar si ko i uvek....ali....lasno vam je bilo tuci decu...sta je bilo dok ste ratovali sa pravom vojskom ;)

sve koji su protiv velikog SSSR-a...posto nemate vise Staljina,i ova bledunjava verzija vam je super...za sliku na televizoru,preko miljea,i u cosku ikone...dok je Volodja bio nekreativan...uvek isto...sapka,sinjel i jedna poza...ovde imate ceo kalendar po mesecima,sa slikama.....rvanje sa tigrom,boks sa medvedom...ispijanje vodke iz bureta na ex,izlacenje usiju caku norisu,voznja skejtborda bez nogu....iskakanje iz aviona bez padobrana,na noge....luping migom.....ma nema sta nema...stoga....ja razumem tu ljubomoru,ako se takvom jednom,priblizi baba Andja ili onaj pederas Sarkozi...i ja bi ih mrzeo da sam u toj fazi

Kad se Rus priblizi baba Anglei ona pusti mlaz .....

BD74709B-4105-41E6-AB80-97377F9D6ADE_w527_s.jpg

sve koji su protiv velikog SSSR-a...posto nemate vise Staljina,i ova bledunjava verzija vam je super...za sliku na televizoru,preko miljea,i u cosku ikone...dok je Volodja bio nekreativan...uvek isto...sapka,sinjel i jedna poza...ovde imate ceo kalendar po mesecima,sa slikama.....rvanje sa tigrom,boks sa medvedom...ispijanje vodke iz bureta na ex,izlacenje usiju caku norisu,voznja skejtborda bez nogu....iskakanje iz aviona bez padobrana,na noge....luping migom.....ma nema sta nema...stoga....ja razumem tu ljubomoru,ako se takvom jednom,priblizi baba Andja ili onaj pederas Sarkozi...i ja bi ih mrzeo da sam u toj fazi

Decko ti si bolestan. Izgleda da si drogiran.Tako razmisljas.
Lupetas pa ne znas koliko je dosta.
Mlatis se i trucanjem pokusavas da negiras osnovno pravo svakog coveka na slobodu.
Momce potrebno t je da se otreznis pa zrelo da razmisljas a ne kao opijena sumanuta budala.
To moze biti pogubno za tebe.

koji bre dupelisci....a ti ovde branis rusiju..kakve ti veze imas sa rusijom bre???

Rusi ( a stvarno srecem Ruse i u Nemackoj, Francuskoj, ali sam ih nedavno sretala i u Firenci) , meni jako dragi ljudi ( i ne samo meni)
tri veze nemaju da treba da me vole, njima je to svejedno, mesaju ( kao i Ameri ili svi drugi veliki narodi) Srbe sa Hrvatima.Cesima.Slovacima.

Zasto bi se zamajavali sa Lepim Borom i CO?

Nego da tebe jedna bivsa devojcica ( sada sam odrasla) podseti da je u Smederevu jednog dana, 1941 poginulo oko 6000 ljudi, a i tu je uglavnom bilo skolaraca,
pijacan dan, dolazili su te subote i svi moguci djaci da uzmu svedocanstva, a i seljaci na pijacu.

Nego se to krije, uce se samo Krvave Bajke. Nije zgodno da se zna da su komunisti pravili zulum po Srbiji.

Nisi dobro ni ucila ni naucila.
Nije bilo 2000nego 7000 u Kragujevcu i 6000 u Kraljevu.

Kod tebe je za cudjenje ista stvar kao kod ovog blenta.
Vi komunistickim zlocinima pokusavate da odbranite nemacke?
Kada bi bila u stanju zdravo da razmisljas, uvidela bi da je to veoma sumanuto.

i to ruski agenti...po nalogu staljina licno..kazu neki mustfa golubic,ono kad je dosao

Nisi dobro ni ucila ni naucila.
Nije bilo 2000nego 7000 u Kragujevcu i 6000 u Kraljevu.

Kod tebe je za cudjenje ista stvar kao kod ovog blenta.
Vi komunistickim zlocinima pokusavate da odbranite nemacke?
Kada bi bila u stanju zdravo da razmisljas, uvidela bi da je to veoma sumanuto.

Ma bilo je 17 miliona u Kragujevcu i 73 miliona u Kraljevu.
Aj, sada lepo lekic, pivce i fajront.

Rusi ( a stvarno srecem Ruse i u Nemackoj, Francuskoj, ali sam ih nedavno sretala i u Firenci) , meni jako dragi ljudi ( i ne samo meni)
tri veze nemaju da treba da me vole, njima je to svejedno, mesaju ( kao i Ameri ili svi drugi veliki narodi) Srbe sa Hrvatima.Cesima.Slovacima.

Zasto bi se zamajavali sa Lepim Borom i CO?

Lepi Bora je rusofil,i veliki smeker,nemozemo da mesamo njega sa ovim bolidima...Lepi Bora ti je nesto kao Kopinic:):)

i to ruski agenti...po nalogu staljina licno..kazu neki mustfa golubic,ono kad je dosao
A vidi, vidi, ruski agenti sada. Pa i Tito je bio "ruski agent" Ruski agenti su i ovi tvoji sto danas vladaju, sve go lopov do lopova.
I ti meni seruckas o ruskom agentima!
Kako te bre nije sramota da decu iz Smederiva svodis na "kolateralne stete " nekakvih ruski agenata, a decu iz Kragujevaca na zrtve prvog reda jer su odmazda
Nemaca za neke ubijene Nemce od strane casnih partizana.
Ma dozivecete vi svi sudbinu kao ova deca iz Smedereva nad kojom likujete.

Back