Немачки 4. рајх

Рајела,прича о томе да стварање ЕУ као државе значи стварање Четврог Рајха није садашња ,о томе су писали и говорили многи људи из различитих земаља и пре него што су "радови" на њему почели.Како су ти радови одмицали тако је све већем броју људи у различитим земљама бивало јасније да пређашња упозорења нису била пуки мрз на Немце,него стварност која им се дешава.Нема никаквог рфазлога са тим мешати робу и моду.Од увек су моду диктирали Французи и Италијани и њихови су производи били високо цењени и врло тражени.То нема никакве везе са политиком или међусобним односом држава.

to pisu Englezi...tacnije MI6...i to tek odskora,kad su se pokacili ovo,poslednji put...ono,kad Kamerunu Sarkozi nije hteo da pruzi ruku...e otad krece zahladjenje odnosa medj Engleskom i Nemackom.....ovi pisu u IV Rajhu...ovi hoce da poguraju Skodsku da glasa za nezavisnost 2014...zestok klinc

E sad,ta prica o IV rajhu plasi smo Srbiju i Srbe i verovatno je za takvu vrstu pacijenata i namenjena..al na zalost...Srbi NISU u EU niti ce ikada i biti,pa makar da priznaju 5 Kosova i posalju jos tri staba i predsednistva u Hag...jer su Engleski ljudi,i u EU bi bili cisti trojanci...poput Grka,koji su odradili posao za Engleze...na kraju se,ko po obicaju,i onome,sto stigne sve Americko-Engleske saradnike...to njima obilo o glavu

A sad cu ti pobrojati Evropske zemlje koje su bile za 3 Rajh i ratovale u njegovim redovima

Nemacka,Austrija,Italija,Slovenija,Hrvatska,Bosna,Albanija,Madjarska,Rumunija,Bugarska,Norveska,Holandija,Danska,Finska,Spanija,Estonija,Letonija,Litvanija,Slovacka

Svi sem Poljaka,Francuza (koji su na volseban nacin izgubili,te potom nikada ni jedan metak vise nisu opalili) i Grka te Srba...Cesku smatram delom Nemacke...oni ne postoje kao samostalni

Elem...Francuzi su opet lojalni Nemcima...ovog su puta Poljaci prisli istima...Grci su se izradili,jednom za svagda...a Srbija....Srbija je vekovni borac protiv fazisma,Hitlera i sta ti ja znam cega...a u korist onih koji su silovali od 7-77 nebitno kog pola i onih koji su palili nejac sa 10.000m zapaljivim bombama ...ti isti,su Srbiji pomogli da dodje ovde gde je...u nivo sa Anglom,Obalom Slonovace,Kongom,Zairom,Burundijem i sta ti ja znam,ciji rejting delimo...a to Nemci NEBI nikada dozvolili,da smo pod njihovom paskom

Znaci...samo se vi drzite stare Antifasisticke borbe i engleske,nek vas pale pricama za malu decu...ko u onom filmu underground..Emir-pase Uzickog,kad Miki Manojlovic drzi Lazu ristovskog u podrumu i non stop mu drzi laznu predstavu da je rat i da su Nemci neprijatelji itd...e na taj ste nivo pali

A Amerika se sveti Evru,jer su hteli da dogovore sa pojedinim Arapima (pre proleca) i Kinom,da uvedu Evro kao valutu,ne Dolar..onog Avgusta (proslog) kad je bilo price o pucanj Amerike jer se nemogu vise zaduzivati (pa povecae nivo) tad su kaznili,za primer drugima i te Arape...dovodeci im prolece,na moje rame slece....i Nemce,potpaljujuci Grcku kao svog spavaca...jedino Kini nisu mogli nista agresivno,vec su na sastanku dali jos ustupaka

to pisu Englezi...tacnije MI6...i to tek odskora,kad su se pokacili ovo,poslednji put...ono,kad Kamerunu Sarkozi nije hteo da pruzi ruku...e otad krece zahladjenje odnosa medj Engleskom i Nemackom.....ovi pisu u IV Rajhu...ovi hoce da poguraju Skodsku da glasa za nezavisnost 2014...zestok klinc

E sad,ta prica o IV rajhu plasi smo Srbiju i Srbe i verovatno je za takvu vrstu pacijenata i namenjena..al na zalost...Srbi NISU u EU niti ce ikada i biti,pa makar da priznaju 5 Kosova i posalju jos tri staba i predsednistva u Hag...jer su Engleski ljudi,i u EU bi bili cisti trojanci...poput Grka,koji su odradili posao za Engleze...na kraju se,ko po obicaju,i onome,sto stigne sve Americko-Engleske saradnike...to njima obilo o glavu

A sad cu ti pobrojati Evropske zemlje koje su bile za 3 Rajh i ratovale u njegovim redovima

Nemacka,Austrija,Italija,Slovenija,Hrvatska,Bosna,Albanija,Madjarska,Rumunija,Bugarska,Norveska,Holandija,Danska,Finska,Spanija,Estonija,Letonija,Litvanija,Slovacka

Svi sem Poljaka,Francuza (koji su na volseban nacin izgubili,te potom nikada ni jedan metak vise nisu opalili) i Grka te Srba...Cesku smatram delom Nemacke...oni ne postoje kao samostalni

/QUOTE]

Gde se samo seti Emira-Nemanje i Ristovskog i Manojlovica:zcepanje:

To je za vecnost:heart: Nego je i taj Dusko Kovacevic za vecnost, mnogo manje od Emira-Nemanje.

Inace, meni nikada nije bilo jasno od kud ta mrznja prema Nemcima, a obicno se mrze narodi,drzave sa kojima se drugi narod/drzava , granici.
Mi Nemce ne poznajemo, ne poznaju ni oni nas. Isto vazi i za Ruse ili Francuze.

Na neki nacin je i Francuska bila saveznik Nemaca, ali i Holandija barem sto se tice progona Jevreja.
A o Rusiji i pogromoma valjda ne treba pricati.

Srbi ne znaju kome ce se privoleti carstvu, nikada nisu ni znali. S jedne strane imamo kraljeve ( bivse) koji su svi naginjali Nemackoj,
svi nasi prosvetitelji su austrijski djaci, nas pokojni premijer je bio nemacki djak. To je najvise smetalo i smeta srpskom narodu. Da je bio kineski
ne bi bilo problema. Covek, koji ode u Nemacku da doktorira filozofiju ( kod najcuvenijih filozofa danasnjice, a svi su komunisticki nastrojeni)
za Srbe je izdajica, Hitler u malom.

Mi za Francuze ne postojimo, za Engleze nikada nismo ni postojali, Rusima sluzimo kao moneta za podkusurivanje , ali ne zato sto oni tako zele,
nego im se mi kao poslednja stoka nudimo. Besplatno.

Pare i pomoc dobijamo od ovih koje mrzimo.

/QUOTE]

To je za vecnost:heart: Nego je i taj Dusko Kovacevic za vecnost, mnogo manje od Emira-Nemanje.

Inace, meni nikada nije bilo jasno od kud ta mrznja prema Nemcima, a obicno se mrze narodi,drzave sa kojima se drugi narod/drzava , granici.

Na neki nacin je i Francuska bila saveznik Nemaca, ali i Holandija barem sto se tice progona Jevreja.

Srbi ne znaju kome ce se privoleti carstvu, nikada nisu ni znali. S jedne strane imamo kraljeve ( bivse) koji su svi naginjali Nemackoj,
svi nasi prosvetitelji su austrijski djaci, nas pokojni premijer je bio nemacki djak. To je najvise smetalo i smeta srpskom narodu. Da je bio kineski
ne bi bilo problema. Covek, koji ode u Nemacku da doktorira filozofiju ( kod najcuvenijih filozofa danasnjice, a svi su komunisticki nastrojeni)

Mi za Francuze ne postojimo, za Engleze nikada nismo ni postojali, Rusima sluzimo kao moneta za podkusurivanje , ali ne zato sto oni tako zele,

Pare i pomoc dobijamo od ovih koje mrzimo.[/QUOTE]

Koga mi to mrzimo?

Seljo...naiso si na pogesnog...Rusija nije Srbija a Rusi nisu Srbi.....i biti protiv Rusa,ne znaci biti protiv Srba,,,,osim u mozgovima tvrdih *********,sa kojima,nemam sta da raspravljam o ovome...njima je Jovo Kapa se lepo rekao...ako znas sta im je rekao

Selja te podseca fraeru da su tvoji nemci nacisti pobili 300dece u Kragujevcu. Oni kojima bi ti da lizes dupe.

Seljo...naiso si na pogesnog...Rusija nije Srbija a Rusi nisu Srbi.....i biti protiv Rusa,ne znaci biti protiv Srba,,,,osim u mozgovima tvrdih *********,sa kojima,nemam sta da raspravljam o ovome...njima je Jovo Kapa se lepo rekao...ako znas sta im je rekao

Ma bar da su komunjare, nego su sludjeni, oni ne znaju sta su. Danas komunisti,sutra monarhisti, 100 grama Seselja, pa opet u podsvesti Slobe, izgubljeni u svemiru,
a nema nikoga da im to kaze

nista manji nego ti....stim,sto bi od nas srbija moza i imala neke vajde...vi ste bili dobri samo da nosite tragac

A vi ste bili odlicni da vas Rusi stave uza zid , cak i onda kad se predate .... pa ih i divlji partizani zacudjeno pitaju : A sto ste ih pobili ? ,, ... ,,E , da ste ih terali od Moskve do Beograda - pa vam se 100 puta dogodilo da se lazno predaju ,a kad im se priblizis otvore vatru i vi biste isto radili ,, ...

Eve folsk dojcera , kad se suoci sa stvarnoscu ..

x_997cdc03.jpg

/QUOTE]

Pare i pomoc dobijamo od ovih koje mrzimo.[/QUOTE]

Koga mi to mrzimo?

sve koji su protiv velikog SSSR-a...posto nemate vise Staljina,i ova bledunjava verzija vam je super...za sliku na televizoru,preko miljea,i u cosku ikone...dok je Volodja bio nekreativan...uvek isto...sapka,sinjel i jedna poza...ovde imate ceo kalendar po mesecima,sa slikama.....rvanje sa tigrom,boks sa medvedom...ispijanje vodke iz bureta na ex,izlacenje usiju caku norisu,voznja skejtborda bez nogu....iskakanje iz aviona bez padobrana,na noge....luping migom.....ma nema sta nema...stoga....ja razumem tu ljubomoru,ako se takvom jednom,priblizi baba Andja ili onaj pederas Sarkozi...i ja bi ih mrzeo da sam u toj fazi

Back