Nemačka zona interesa

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šta mislite, da li smo mi u zoni interesa Nemačke? I šta mislite da li su svi toga svesni, uključujući Rusiju, i pomirili se već sa tim? Da li se nešto promenilo od kako je Francuski predsednik Makron izjavio ovde da je Francuska izgubila Srbiju i da to mora da se promeni? Osim što su kupili aerodrom?

Zašto je naš aerodrom u vlasništvu Francuza, a sve letove osim "naše" skromne flote kontroliše Lufthansa i ostale srodne kompanije tipa Austrian, Swiss i da li to nešto znači?
Ko putuje avionom, zna da je do Minhena sat i 10 min, do Beča je manje od sat. Sve linije idu skoro preko ta dva grada, da i Cirih koji je na sat i nešto. Mi smo tu u toj zoni. Da, British Airways se davno odavde povukao, Francuzi takođe slabo doleću... dolaze nam uglavnom Arapi i redovno kompanije grupe Lufthansa. Ili se varam?

Sa kim god da sam razgovrala iz inostranstva, uključujući neke Nemce koje rade ovde pa i pri ambasadi, oni potvrđuju da smo mi njihov rejon već odavno. Cela bivša Jugoslavija osim Kosova i Severne Makedonije koji su u Američkoj zoni.

I da li mislite da će se to nešto promeniti posle ovih događaja u Ukrajini ?
Ili posle naših izbora?
Ima li insajderskih info iz naše Službe, CIA, MI6, BNDa itd :lol:
Па у немачком бундестагу постоје две партије које су против независности исламске тзв. државе Косово, што значи да су за одвајање РС.
Међутим, Немачка није независна држава, већ америчка марионета, тако да о немачкој зони интереса можемо да говоримо тек када се ослободи америчког утицаја.

Па у немачком бундестагу постоје две партије које су против независности исламске тзв. државе Косово, што значи да су за одвајање РС.
Међутим, Немачка није независна држава, већ америчка марионета, тако да о немачкој зони интереса можемо да говоримо тек када се ослободи америчког утицаја.
Vec je ima.

Austrija, Ceska, Slovacka, Madjarska, Slovenija, Hrvatska, delimicno i ''zapadni Balkan''.

Ja sam npr bila jako iznenađena kada sam u Grenoblu videla puno ulica u vezi sa tom Jugoslavijom... u centru grada ima Beogradska ulica, pa ulica Kralja Aleksandra vrlo blizu, zaboravila sam još par... pretpostavljam da je i u drugim mestima tako. Mislim, mi nemamo pojima da je to tako, ali jeste. staviću i fotografiju.. hehe, vidite naziv ulice... paralelno sa njom je Kralja Aleksandra.. ovo sam uslikala pre par godina. Dakle, stoji tako od pre 2 sv rata.

Pogledajte prilog 1108723:)
Grenoble est la coeur de Serbie. 😎

• Haha
Reactions: MJK
to se vidi po tome što pomažu Albance... a to nikako nije naš interes.
Stoga, koliko god nekima čudno zvučalo, ali ja se ne bunim da smo u zagrljaju Nemaca... Oni barem ne vole Tursku. Dobro, neki je ovde vole, ja se ne ubrajam u te. Sve je isto kao i uvek... Nemci protiv Turske (ne globalno već ovde). I neće joj dozvoliti ulaz u EU.
Nemacki poslodavci vole Srbe, jer smo na glasu kao dobri i vredni radnici. Takodje nas smatraju jako disciplinovanim i lako pronalazimo zajednicki jezik. Licno ja smatram da je to ok, jer nam je Nemacka potrebna. Mnoge njihove stvari mozemo iskoristiti kod nas, narocito u reformama. I sila su ekonomska sto nam treba kao voda u pustinji. Razlog zbog kod priznaju Kosovo jeste sto mrze Albance i zele Srbiju u EU ali ne i njih. Zato i ima toliko ulaganja sa njihove strane. Mi treba da se sa njima dogovorimo i napravimo dil, a ostale da batalimo.

Šta mislite, da li smo mi u zoni interesa Nemačke? I šta mislite da li su svi toga svesni, uključujući Rusiju, i pomirili se već sa tim? Da li se nešto promenilo od kako je Francuski predsednik Makron izjavio ovde da je Francuska izgubila Srbiju i da to mora da se promeni? Osim što su kupili aerodrom?

Zašto je naš aerodrom u vlasništvu Francuza, a sve letove osim "naše" skromne flote kontroliše Lufthansa i ostale srodne kompanije tipa Austrian, Swiss i da li to nešto znači?
Ko putuje avionom, zna da je do Minhena sat i 10 min, do Beča je manje od sat. Sve linije idu skoro preko ta dva grada, da i Cirih koji je na sat i nešto. Mi smo tu u toj zoni. Da, British Airways se davno odavde povukao, Francuzi takođe slabo doleću... dolaze nam uglavnom Arapi i redovno kompanije grupe Lufthansa. Ili se varam?

Sa kim god da sam razgovrala iz inostranstva, uključujući neke Nemce koje rade ovde pa i pri ambasadi, oni potvrđuju da smo mi njihov rejon već odavno. Cela bivša Jugoslavija osim Kosova i Severne Makedonije koji su u Američkoj zoni.

I da li mislite da će se to nešto promeniti posle ovih događaja u Ukrajini ?
Ili posle naših izbora?
Ima li insajderskih info iz naše Službe, CIA, MI6, BNDa itd :lol:
Putin nas smatra svojom interesnom zonom i oni Z momci koji se svako malo voze u išaranim automobilima mu daju za pravo.

jel se ti šališ? :)
procena Rusije je bila da će Sloba da pregazi Kosovo, dali su mu i podršku pa... došao NATO :mrgreen:
A oni se povukli sa prištinskog aerodroma koji su sami kontrolisali...
Dobro, znam da nisam ovde sa Politike i da ne pratim sve niti imam vremena, pa ne znam šta stvarno misliš :), ali ... deluje mi kao šala :)

Uzgred, što je Radulović toliko protiv Nemačke? Ko ga plaća :lol:
Placaju ga kragujevacki djaci.

Hebo vas Svabo malo puta, pa bi opet. :lol:

Nemacki poslodavci vole Srbe, jer smo na glasu kao dobri i vredni radnici. Takodje nas smatraju jako disciplinovanim i lako pronalazimo zajednicki jezik. Licno ja smatram da je to ok, jer nam je Nemacka potrebna. Mnoge njihove stvari mozemo iskoristiti kod nas, narocito u reformama. I sila su ekonomska sto nam treba kao voda u pustinji. Razlog zbog kod priznaju Kosovo jeste sto mrze Albance i zele Srbiju u EU ali ne i njih. Zato i ima toliko ulaganja sa njihove strane. Mi treba da se sa njima dogovorimo i napravimo dil, a ostale da batalimo.
Svako voli dobrog magarca koji moze dobro da povuce, jeftin za odrzavanje i njace kad negoduje. :cool:

Njemacka interesna zona je Njemacka..zato i jesu sila i tu gdje jesu...nekad u proslosti i oni su budalesali i pravili "nemacki svet", vise to nikoga u Njemackoj ne zanima...bar dok ne uzjasu i tamo neki "naprednjaci", a prvi pendrek postane neka verzija Vulina.

Back