Гамбино
Elita
- Poruka
- 18.587
Па у немачком бундестагу постоје две партије које су против независности исламске тзв. државе Косово, што значи да су за одвајање РС.Šta mislite, da li smo mi u zoni interesa Nemačke? I šta mislite da li su svi toga svesni, uključujući Rusiju, i pomirili se već sa tim? Da li se nešto promenilo od kako je Francuski predsednik Makron izjavio ovde da je Francuska izgubila Srbiju i da to mora da se promeni? Osim što su kupili aerodrom?
Zašto je naš aerodrom u vlasništvu Francuza, a sve letove osim "naše" skromne flote kontroliše Lufthansa i ostale srodne kompanije tipa Austrian, Swiss i da li to nešto znači?
Ko putuje avionom, zna da je do Minhena sat i 10 min, do Beča je manje od sat. Sve linije idu skoro preko ta dva grada, da i Cirih koji je na sat i nešto. Mi smo tu u toj zoni. Da, British Airways se davno odavde povukao, Francuzi takođe slabo doleću... dolaze nam uglavnom Arapi i redovno kompanije grupe Lufthansa. Ili se varam?
Sa kim god da sam razgovrala iz inostranstva, uključujući neke Nemce koje rade ovde pa i pri ambasadi, oni potvrđuju da smo mi njihov rejon već odavno. Cela bivša Jugoslavija osim Kosova i Severne Makedonije koji su u Američkoj zoni.
I da li mislite da će se to nešto promeniti posle ovih događaja u Ukrajini ?
Ili posle naših izbora?
Ima li insajderskih info iz naše Službe, CIA, MI6, BNDa itd![]()
Међутим, Немачка није независна држава, већ америчка марионета, тако да о немачкој зони интереса можемо да говоримо тек када се ослободи америчког утицаја.