Slobodan Georgiev, jedno zanimljivo viđenje interesa Srbije

Nevolje u raju…
0CAAA291-C162-442C-B77D-57C331470EDF.jpeg

Glavni dasa za Bolsilegrad, Dimitrovgrad, Stbiju i zapadnu Bugarsku. @хан Ацо mu zavidi. :mrgreen:

Smej mu se ti koliko hoćeš što tako izgleda, gazduje čovek kao turski paša, ne mogu da ga smene valjda još od Mire Marković.
Taman posla da mu se smejem. štaviše, smatram da je vreme da se mullet, ili kako kod nas kažu, tarzanka frizura vrati na velika vrata. Obaška to čovek obalja na leđa (a biće i na stomak) ženskinje bez obzira na na nacionalnost. Kad bolje razmislim, on je nastavljač svetle tradicije stupanja u (dozvoljene) sexualne odnose takve vrste. Vidiš, neke stvari su u ona staru državu bile sasvim dobre, i mi, umesto da dobro održimo, a loše odbacimo, najčešće radimo upravo suprotno.
Tako i s ovaj globalizam i suverenizam danas. Džabe što je meni draži ovaj drugi, ako ne mogu da se suvereno ostvarim kao glavni tarzan.
Feministkinje svih boja, nacija i religija, izvolite, spalite me, Zaslužio sam za sve ove bogohulne reči.

"Obojena revolucija" je termin koji je izmislila ruska propagandna mašinerija. To je njihova etiketa za svaki pokušaj naroda da se izbori za slobodu, demokratiju i otcepi od ruske političke kontrole. Jer kako drugačije objasniti činjenicu da bivše sovjetske republike beže glavom bez obzira od "majčice Rusije"? Da bi maskirali sopstveni neuspeh i činjenicu da su im saveznici pobegli, Rusi su smislili mantru o "obojenim revolucijama" kao nečemu veštačkom, dirigovanom sa zapada, opasnom po stabilnost...

U stvarnosti, ti pokreti su često odgovor običnih ljudi na decenije represije, korupcije i autokratije. Naravno da je lakše reći da je sve "zavera" nego priznati da narod jednostavno više ne želi da živi pod tuđom čizmom i domaćim diktatorima. Tako da, kad čujete "obojena revolucija", pročitajte između redova, to je samo ruski način da pljune po nečijem pravu na slobodu i izbor.
Ma stvarno? To ne postoji? Izmisli Rusi?

57591BDB-6E10-4528-A462-B1A52A8AECBE.jpeg

Back