Iz mog skromnog poznavanja istorije , pod uslovom da neko nije plasirao istorijske fakte zlonamerno - Fridrih Veliki bio je homoseksualac, homoseksualni "raj" bio je oko VilhelmaII, Ludvig od Bavarske ( ako sam tačno napisala ime onoga koji je gradio "diznilend" zamkove ) a i veliko delo "Smrt u Veneciji" je klasična pedofilska priča - koja je kako napisah proglašena za genijalnost .. sve to je bilo kada su se Amerikanci jurili po preriji sa crvenokožcima, otimali zemlju, naseljavali ili kad su naftni magnati pokušavali da kupe "poreklo" po Evropi
Berlin je pre dolaska nacista bio grad gde su sve seksualne perverzije cvetale..
Amerika je bila puritanska država, većinom su ih i naseljavali oni kojima se "razvrat" Evrope nije dopadao.. ali su ih i tamo "pronašli" i iskoristili za svoje ideologije
Da li ti znas koliko dugo traje okupacija nemacke? Da li znas da im na kasarnama pise okupacione snage amerike i vel. Britanije? Znas li da poslednjih vek dva nemci nisu slobodni?
Da li znas da su u jednom trenutku pre prvog svetskog rata jedino Srbija i amerika bile slobodne drzave?
Da li znas kako se Rusija oslobodila? Usla su 3 kgb oficira kod pijandure u kancelariju, pijandura je rekao dve stvari, ne dirajte mene i ne dirajte mi porodicu i mirno predao vlast. Znas li da Rusija i dalje nije skroz slobodna jer je vezuju americke investicije.
Sta mislis, da li je Kina slobodna drzava?
Nije, okupirana je, rotsildi i ekipa prebacuju finansije i otvaraju fabrike u Kini, zapravo evroazija sa naglaskom na Kini.
Znas li da sam ja jedini pisao na forumu kako ce amerikanci biti isterani iz Sirije kao psi? Kao novi clan pod stalnim udarima nato promotera ali administracija je preuzela inicijativu a da im nisam ni trazio, doduse jesam postavljao pitanje da li je srpski forum ili hrvatski, ko to privatizuje pdf politika i istorija, lajao sam mnogo i uspeo da izdominiram i botove i nato placenike kao i ove koji fabrikuju ceo pdf istorija. Cast izuzecima. Elem, Putin je zatvorio nebo iznad Sirije pvo sistemima i tramp proglasava pobedu nad terorizmom i povlaci se. Ostavlja vojsku oko izvorista nafte. Tada kada sam to tvrdio napisao sam ovaj redosled povlacenha imperije u padu: Sirija, Irak, Avganistan, Kim. Sirija je prosla, Avganistan prolazi preko reda pre Iraka. E sad, precizirao sam bio povlacenje natoa do nove godine 2021, jer je to dogovoreno ali javnost ne zna i napisao sam da cu se iznenaditi ako povlacenje bude tek 2022.
Naime, nekoliko dana posle nove godine Putin trazi povlacenje nato infrastrukture na period iz 1997. 1997 nije bilo bondstila. Zato kada vam napisem info razmatrajte, uglavnom povlacenje iz bondstila je dogovoreno ovo sad je sve gluma.
Da se vratim na Srbiju, ratujemo u proseku na svakih 20-70 godina, jedna generacija dozivi po dva rata i tri. Istorija planete je istorija ratovanja, ratuje se od kada je prvi majmun satro evoluirao, nije pobegao od krokodila na granu nego odlomio granu i mlatnuo krokodila u glavu.
Sto se tice savremene istorije pa i davne to su bajke za malu decu. Ratovi su pljackanje manjih naroda i nista drugo. Najvecu lovu ima vojno idustrijski komplex, zatim obrt narkotika, farmakomafija. Ne postoje nacije, vladari, postoji samo robovlasnicko drustvo, prave vladare sveta ne poznajemo.