Sara Kej
Iskusan
- Poruka
- 6.670
Tacnije od 2013.
A tema je Uticaj Sns na prostaglandin mozga...?Ако је то истина онда би било лепо да проведеш пар месеци у СНС Србији, али без немачке амбасаде као залеђине.
A tema je Uticaj Sns na prostaglandin mozga...?
Srbija je dana u najgorem stanju ali svakao ne bi obmanjivala ljude da dolaze ovde u da nastave agoniju zivota koprcajuci se u birokratuju nesnosno ucenje nemackog jezika jurenje papira da bi bili placeni 8,5 evra neto a od toga im ode 90% na zivotne troskove.
Doci ovde da ali sa Fakultetskom diplomom ( trazene struke) sa znanje da ce da se u narednih 5 godina otelis dok ne dostignes neki nivo e posle je laganica... i jedino na sta mislis posle te 5 godine je gde uloziti pare koje stizu
Ne skaci odma u žbunj , ponos je bas losa osobina!
A tema je Uticaj Sns na prostaglandin mozga...?
Srbija je dana u najgorem stanju ali svakao ne bi obmanjivala ljude da dolaze ovde u da nastave agoniju zivota koprcajuci se u birokratuju nesnosno ucenje nemackog jezika jurenje papira da bi bili placeni 8,5 evra neto a od toga im ode 90% na zivotne troskove.
Doci ovde da ali sa Fakultetskom diplomom ( trazene struke) sa znanje da ce da se u narednih 5 godina otelis dok ne dostignes neki nivo e posle je laganica... i jedino na sta mislis posle te 5 godine je gde uloziti pare koje stizu
Ne skaci odma u žbunj , ponos je bas losa osobina!
Mnogi su legalno otisli u neke zemlje da za 5 godina rada steknu pravo na starosnu penziju veću nego ovde za 20 godina rada.
ne bi trosila vise vreme da razmenjujemo uvrede labilnog karakteraТо што ти живиш од Харца 4 не значи да сви то планирају.
Ne lupaj i ne laži narod. Pogledaj na internetu prosečne satnice zavarivača u Nemačkoj. Takvu neto platu nema ni inžinjer zavarivanja.Varioci idu i do 4000 neto.
Monteri kuhinja, namestaja, keramicari, vodoinstalateri 2500 - 3500. Plus baksis, koji mesecno ide i do 1000 evra.
Vozaci LKW - 3000+.
Sve neto iznosi.
Stomatolozi, sa druge strane, propisaju majcino mleko dok ne postanu punopravni, i ne krenu da zaradjuju ozbiljne pare (preko 4000 neto).
IT je od 2.500 neto, pa na gore (limit prakticno ne postoji).
Posla ima za sve zanate.
Prosečna penzija sa 5 godina radnog staža je oko 120 evraMnogi su legalno otisli u neke zemlje da za 5 godina rada steknu pravo na starosnu penziju veću nego ovde za 20 godina rada.
Ti se klanjaš Vilhemu III i Hitleru koji su skoro istrebili ovaj napaćeni narod.А опет, ти и даље навијаш да ВВ Путин уништи планету земљу.
240Prosečna penzija sa 5 godina radnog staža je oko 120 evra
Ja ti kažem a ti veruj ušta hoćeš. Steuer berater mi je radio povrat poreza i baš smo pričali na temu penzija i pokazao mi je kako se odredjuje penzija, tj. obrazac za izračunavanjeTi se klanjaš Vilhemu III i Hitleru koji su skoro istrebili ovaj napaćeni narod.
Mada ima još nekih u vlasti koji im se klanjaju.
240
Ne lupaj i ne laži narod. Pogledaj na internetu prosečne satnice zavarivača u Nemačkoj. Takvu neto platu nema ni inžinjer zavarivanja.
I za ostalo lažeš ili pojma nemaš pa pišeš bruto iznose plate.
Ja radim taj posao u Nemačkoj zato i kažem da lažešDrugar sa kojim se vidjam svaki drugi dan toliko zaradjuje.
A ti samo nastavi sa vredjanjem, jedino sto ultradesnicar ume 😊
To je ralno... ali treba doci do toga malo i do te male razlike.
A sad pricati ljudima da sa 40 treba doci i poceti od 0 je skroz bezobrazno...
Doci da ali sa 25-30 do 35g i samo ako se zna Jezik i ako se ima dobar zanat nekog da te malo podgura ili Fakultet koji se trazi.../sve ostali samo USA
Ja radim taj posao u Nemačkoj zato i kažem da lažeš
Pardon, u pravu si, ali ako uzmemo u obzir moguću inflaciju , možda i bude drugi iznos.Ja ti kažem a ti veruj ušta hoćeš. Steuer berater mi je radio povrat poreza i baš smo pričali na temu penzija i pokazao mi je kako se odredjuje penzija, tj. obrazac za izračunavanje
Aha očekivao sam da ćeš to da kažeš. E pa nisam loš nego odličan. I prošao celu Nemačku i znam mnogo kolega koji ovde rade isti posao. Mene ne možeš da farbaš.Onda si jako los u svom poslu, sta da ti kazem 🤷♂️
Aha očekivao sam da ćeš to da kažeš. E pa nisam loš nego odličan. I prošao celu Nemačku i znam mnogo kolega koji ovde rade isti posao. Mene ne možeš da farbaš.
Tolika plata može ali ima samo ako radi za firmu podizvodjača a ne za nemačkog poslodavca, i da ga teraju kao roba da vari i da nabije 240 radnih sati mesečno.
Hahahahaaaaa to neće da može. Vrh vrhova argon wig schweißer i da pogodi ekstra firmu i da radi u istoj godinama možda može ali 4000 bruto.Covek radi od 06 do 15h. Kuci je u 15.30.
Deca nam se igraju od 16.00, u proseku svakog drugog dana.
Veseo, zadovoljan, slobodnog vremena na pretek.
U opstini u kojoj je tvoj AFD imao 2% na izborima 😊🖐
Hahahahaaaaa to neće da može. Vrh vrhova argon wig schweißer i da pogodi ekstra firmu i da radi u istoj godinama možda može ali 4000 bruto.
Sad mi više nisi ni smešan. Toliku platu imaju lekari stažisti. Taj monter i ako ima toliku platu onda radi na crno u firmi kod rodjaka iz selaPa 4000 bruto ima priuceni monter kuhinje, koji je pre 3 meseca poceo da radi taj posao 😁
Ja ne znam gde ti zivis 🤣🤣🤣
Sad mi više nisi ni smešan. Toliku platu imaju lekari stažisti. Taj monter i ako ima toliku platu onda radi na crno u firmi kod rodjaka iz sela
Evo bruto plata zavarivača u Nemačkoj po regionima. Ovo su plafon iznosi i za najveći nivo🤣🤣🤣🤣🤣
Ja stvarno ne znam u kojoj rupi ti zivis 🤣🤣🤣🤣🤣