Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Daj neki dokaz ?Govna svabska su vec manjina u Njemackoj
Aha nema ga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj neki dokaz ?Govna svabska su vec manjina u Njemackoj
Kako mislis dolazi , oni su populisti kao i afd ...Долази поново време левица шта ти није јасно?
Dokaz zivijo sam 40 godina u NjemackuDaj neki dokaz ?
Aha nema ga.
To nije dokaz ...to je subjektivni bumer osecaj.Dokaz zivijo sam 40 godina u Njemacku
Ti meni ne trebas vjerovatiTo nije dokaz ...to je subjektivni bumer osecaj.
Naravno posto si panik bumer.Ti meni ne trebas vjerovati
Ipak kazem istinuNaravno posto si panik bumer.
Dokaz zivijo sam 40 godina u Njemacku
Примаш добру швапску пензију.Да сам на твом месту ја не бих ни у лудилу губио време по болесним форумума.Задовољио бих сваки свој прохтев и обишао све оно што нормалан пожели.Размисли о овоме.Dokaz zivijo sam 40 godina u Njemacku
Krivo si to shvatioNemačka poslanica: Kosovo konačno mora biti razoružano
Nemačka poslanica levičarske stranke „Levica“ Žaklin Nastić izjavila je u nemačkom parlamentu da Kosovo treba razoružati jednom zauvek.
U svom obraćanju poslanicima između ostalog Nastić je naglasila da optuženi u Specijalnom sudu u Hagu za ratne zločine OVK Hašim Tači i ostali lideri OVK moraju biti osuđeni.
„Levica zahteva momentalni završetak misije KFOR! Ilegalno stvoreno bure baruta, Kosovo, mora konačno biti razoružano, a Hašim Tači i svi drugi ratni zločinci osuđeni“, obajvila je Nastić na Tviteru.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=05&dd=21&nav_category=640&nav_id=1861771
Ово је довољан разлог да Србија више не жури и да председник Србије напокон каже да га више није брига за прохтеве шиптара и Албаније када је у питању територијани интегритет државе Србије.Срби више не смеју очајавати у одбрани окупиране територије јер је то у самом православљу велики грех.
Živim od 2014 u Brazil,Примаш добру швапску пензију.Да сам на твом месту ја не бих ни у лудилу губио време по болесним форумума.Задовољио бих сваки свој прохтев и обишао све оно што нормалан пожели.Размисли о овоме.
Rankovic nije jer je tvoj govnjivi bravar mu branio... Promeni gace loj se uhvatio grsDZanineПа то није успело ни Брозу, ни Ранковићу, ни Милошевићу, да разоружа Косово, а сад ми треба да се уздамо у неког левог посланика из Немачке.
Епистола или посланица је јавно писмо упућено једној особи или групи људи. Овај жанр је био уобичајен у старом Египту. Познате су и новозаветне посланице апостола упућене хришћанима, на пример Павлове посланице.Nemačka poslanica: Kosovo konačno mora biti razoružano
Nemačka poslanica levičarske stranke „Levica“ Žaklin Nastić izjavila je u nemačkom parlamentu da Kosovo treba razoružati jednom zauvek.
U svom obraćanju poslanicima između ostalog Nastić je naglasila da optuženi u Specijalnom sudu u Hagu za ratne zločine OVK Hašim Tači i ostali lideri OVK moraju biti osuđeni.
„Levica zahteva momentalni završetak misije KFOR! Ilegalno stvoreno bure baruta, Kosovo, mora konačno biti razoružano, a Hašim Tači i svi drugi ratni zločinci osuđeni“, obajvila je Nastić na Tviteru.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=05&dd=21&nav_category=640&nav_id=1861771
Ово је довољан разлог да Србија више не жури и да председник Србије напокон каже да га више није брига за прохтеве шиптара и Албаније када је у питању територијани интегритет државе Србије.Срби више не смеју очајавати у одбрани окупиране територије јер је то у самом православљу велики грех.
Realizacija nonpejpera ... haha
Да, увек има неки изговор.Rankovic nije jer je tvoj govnjivi bravar mu branio... Promeni gace loj se uhvatio grsDZanine
Тим нон пејпером не може ни дупе да се обрише.Realizacija nonpejpera ... haha