Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.975
Nije stabilan ... to najbolje znaju lekari sa VMA.I bas iz tog razloga ce demokratski orijentirani Aleksandar Vucic vladati dozivotno, zato sto ga narod voli.
Posle jedne novinarke zavrsio na aparatima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije stabilan ... to najbolje znaju lekari sa VMA.I bas iz tog razloga ce demokratski orijentirani Aleksandar Vucic vladati dozivotno, zato sto ga narod voli.
Ovaj dio naslova "...opozicija puna mrznje slavi!" vidjam svaki dan na krstarici i svaki put me stegne oko srca.Nije stabilan ... to najbolje znaju lakari sa VMA.
Posle jedne novinarke zavrsio na aparatima.
Pogledajte prilog 882823
a di neću, zamisli da se vlasti dočepaju luzeri iz kruga dvojke, razne lezbe i feminacisti iz nvo
ima po ceo dan da slušamo na tv-u reči advokatica, pilotkinja, dramaturškinja, meteorološkinja i ostale izmišljene reći
pa onda o brakovima gejpedera, usvajanju dece, kako muškarci lemaju svoje žene svaki dan, legalizaciji kurvanja
mani me, ovi nas barem truju kvazi patriotizmom
Onda nećeš biti razočaran predstojećim odlaskom VučIera sa vlasti.
leglo prostitucijeSamo kada pomislim na estetiku N1 - one štikletine, nameštene prekrštene noge i obavezno neki šlic , a kao tamo je sve "odmereno" fuj
Pa zivimo valjda u nekoj polovnoj demokratiji.Ovaj dio naslova "...opozicija puna mrznje slavi!" vidjam svaki dan na krstarici i svaki put me stegne oko srca.
Znas li da sam od prije dva mjeseca poceo piti escitalopram ujutro i diazepam za spavanje?
I meni je ta opozicija narusila zdravlje mrznjom prema gospodinu Aleksandru Vucicu, mogu tek zamisliti kako je njemu.
Da znaš .. lupetaju ali po nešto i ubodu , a oni dugi ...
Samo kada pomislim na estetiku N1 - one štikletine, nameštene prekrštene noge i obavezno neki šlic , a kao tamo je sve "odmereno" fuj
Ne podsjecaj me na Kolindin pad, opet me steglo oko srca.Pa zivimo valjda u nekoj polovnoj demokratiji.
Nismo svi botovi kao ti mackar.
Ti si padom Koljinde jos vise zavoleo Vucica...
Da znaš .. lupetaju ali po nešto i ubodu , a oni dugi ...
Samo kada pomislim na estetiku N1 - one štikletine, nameštene prekrštene noge i obavezno neki šlic , a kao tamo je sve "odmereno" fuj
Uvek su tu fotke ..Ne podsjecaj me na Kolindin pad, opet me steglo oko srca.
A bili su tako dobar par, ona ga je cekala na mostu, a on je doneo cvece.
Kolinda je pametna i atraktivna zena, koji ce joj moj ova zamlata.Uvek su tu fotke ..
Kao muz i zena.
Ustasica i U ... Vucic bre.
Pogledajte prilog 882832
Pogledajte prilog 882833
A tvoja Irina Pink kao nema dobre nogeDa znaš .. lupetaju ali po nešto i ubodu , a oni dugi ...
ako Kosovo pod americkim protektoratom ne smatras Evropom, mozda bi se i dalo diskutovati o tvojim konstatacijama....a tu je i kriminalna drzava don Mila, tako da od tog tvog "nikad dosad" , nema nista....Glas Amerike samo prenosi vidjenje i stav demokratske Evrope,
u ovom slucaju Nemacke prema Jovanjici i Nevolji u saradnji sa Vucicem.Ameriku ta prica i ne zanima, ali vrlo zanima normalan evropski
svet jer je ovo prvi put u istoriji Evropa da se droga gaji u ime i za racun
drzave. Toga u Evropi nikada nije bilo.
Možda je tvoj voljeni *******i već umro od starosti, ali ti nisi pročitao vest.Kako stojiš sa srpskim jezikom? Ja sam to pozaboravio...
bi mogla
Meni se čini da je to buduće nesvršeno vreme..
Em buduće pa još i nesvršeno...ko će to dočekati?
Ne verujem da mu je ova druga zena idiot.Kolinda je pametna i atraktivna zena, koji ce joj moj ova zamlata.
Nego, jel ovaj uopste ima zenu u smislu supruge? Ima neku decu,
al Bog te pita od koje su majke, a narocito oca.
Bila je prica o nasilju u braku, nemaju oni ( on i ona) nikakve vise veze.
Pa Vucic je za Kolindinog muza Apolon, ova ga je cak izrezala sa slike:Kolinda je pametna i atraktivna zena, koji ce joj moj ova zamlata.
Nego, jel ovaj uopste ima zenu u smislu supruge? Ima neku decu,
al Bog te pita od koje su majke, a narocito oca.
Da ali ga ta prva valjda verno prati , siri mrznju na tviteru.Bila je prica o nasilju u braku, nemaju oni ( on i ona) nikakve vise veze.
Kako ti se svidja kodex splavarki sa pinka i hepija , sve po meri ?