НЕМА??? ! ! !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

blesawi

Aktivan član
Poruka
1.027
Моја мајка прима хемотерапију понедељком. Јутрос је отишла на клинички центар, кад оно, НЕМА. Како може да нема цитостатика и ко треба да робија због тога, или кога да убијем и ја робијам, зарад тога да се тако нешто у овој држави никада не понови више...? Ово је први пут да се деси мојој мајци, али то се дешава јако често.

zovi novinare i vucica..

Немају времена, презаузети су увођењем филозофије кретенизма ...

Два мало већа кретена.jpg

Моја мајка прима хемотерапију понедељком. Јутрос је отишла на клинички центар, кад оно, НЕМА. Како може да нема цитостатика и ко треба да робија због тога, или кога да убијем и ја робијам, зарад тога да се тако нешто у овој држави никада не понови више...? Ово је први пут да се деси мојој мајци, али то се дешава јако често.

Zovi Supermen Fon Feketit !!!

Obećaj da ćete i ti i mama, i cela uža i šira rodbina glasati za njega
i problem rešen ....

Poslednja izmena:

Kolega, razumem u potpunosti kako se osecas.

Ne znam ni kako bih ti pomogao ni posavetovao.

Citostatika redovno nema, ali pretpostavljam da nestasica nece dugo trajati i da cete onda moci da odvedete mamu na terapiju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back