Mrkalj
Buduća legenda
- Poruka
- 36.252
Jel neko primetio da nema vrabaca?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto ne primećujem. Ima smrdibuda, bubamara, mrava, osa...Zato sto nema ni insekata kojima se oni hrane, pobila ih 4G mreza
Gde ima osa? Mrava da pošto ne lete, a i smrdibube/bubamare slabo.Nešto ne primećujem. Ima smrdibuda, buba mara, mrava, osa...
Nisi obratio pažnju. Smrdibube su invazivna vrsta u poslednjih 10 godina. Ima ih bar 1000 puta više nego pre 30 godina. Pitaj nekog sa sela.Gde ima osa? Mrava da pošto ne lete, a i smrdibube/bubamare slabo.
To jeste, verujem zbog pesticida (insekticida).
Ma ne, pogodjeni su u urbanim sredinama, dakle digitalizacijom.To jeste, verujem zbog pesticida (insekticida).
Na njih bi u selima uticali pesticidi da je to uzrok.Smrdibube su invazivna vrsta u poslednjih 10 godina. Ima ih bar 1000 puta više nego pre 30 godina. Pitaj nekog sa sela.
Bubamare takođe.
Kod mene u dvoristu i basti ih ima.Jel neko primetio da nema vrabaca?
Koje mesto? Da evidentiramo na mapi.Kod mene u dvoristu i basti ih ima.
Tako je, ove godine naročito slabo. I sve manje lete, evoluiraju u kokoške ti koji su opstali.Nema ni njih ko što je nekada bilo
Leteći pacovi.Zato golubova ima kao pacova.
Ma pojeli vučićevi penzioneri sve golubove.Tako je, ove godine naročito slabo. I sve manje lete, evoluiraju u kokoške ti koji su opstali.
ne trebaju mi istrazivanja, secate se nekad davno posle voznje kolima koliko razlepljenih insekata po staklu. Sad na 2000km i 130km/sat jedva spljeskam po kojeg.