Nema više

Pa i rekosmo
Ima je i vredi dok zele da se potrude i imaju zelju za tim
Kad jedno od njih izgubi interesovanje nepovratno
To mislim da ne vredi vise, sem pustiti i ne ponizavati se

Ali i samo njeno postojanje je opet razlog da se potrudimo.

Na primer, pokusavam da uzgajim neku biljku. I ja cu pokusavati dok je biljka ziva. Ali kada uvene i osusi se - odustajem.

Isto tako je sa ljubavlju, mora da postoji bar malo da bi mogla da se neguje.

Kada prestane da postoji, kada vise ne osecas da je tu - onda je kraj.

E sad ... čisto sumnjam da sve stvari kažeš momku na prvom izlasku ili dok se viđate tako nekad nekad u gradu ...

To se tek posle otkrije kad počne da se živi zajedno ili da se shvata veza ozbiljnije
Pa kakve veze ima sad prvi izlazak i ljubav
Valjda prodje neko vreme i upoznate se pre nego sto se taj odnos uoblici u nesto
Ili mislis to kao na filmu
Prvi dejt i ajmo

ma kakvi..
zena uvek raskine tek kad nadje drugog, nikad dok je single.. :deda:
Da. To sam osetio na svojoj kozi. Ohlade se ali su s tobom zbog komfora dok ne nadju bolju priliku.
Meni je fascinantna psiha zena da mogu iz jake ljubavi gde cine sve za tebe da predju u "ne mogu da te gledam, gadis mi se". A nista im nisi ucinio. Mozda je to bioloski odbrambeni mehanizam da se manje osecaju krivim.

Као неко правило пнашања је да жена прво ментално и емотивно изађе из везе, па раскине, док мушкарци прво изађу физички (нађу другу), али емотивно остају дуго са претходном.

Da. To sam osetio na svojoj kozi. Ohlade se ali su s tobom zbog komfora dok ne nadju bolju priliku.
Meni je fascinantna psiha zena da mogu iz jake ljubavi gde cine sve za tebe da predju u "ne mogu da te gledam, gadis mi se". A nista im nisi ucinio.
To ti misliš da nisi ništa
Mozda je to bioloski odbrambeni mehanizam da se manje osecaju krivim.
Neeee. Nikad se iz jakih emocija do ravnodušnosti ne dolazi bezveze

Back