dixieland
Iskusan
- Poruka
- 6.587
A Rusi će prodati Arapima Rusku a nama Arapi Arapsku. Ali iste su boje .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto svako ima svoje konjusare ...Da je sreće, Hrvatska bi uvela smrtnu kaznu za veleizdaju i objesila nekadašnjeg premijera koji je u mutnom poslu predao INA-u Mađarima.
Stap i sargarepa kao sto Vucic radi sa srbijancima.A sta ako nece da ide?Sibaces ga?To je onda zlostavljanje zivotinja.
A Rusi će prodati Arapima Rusku a nama Arapi Arapsku. Ali iste su boje .
Isključenja struje najavljuju i Britanija i Finska, najrazvijenije evropske države, i to zbog cene struje. U Nemačkoj je cena rasla pet puta u prethodnih šest meseci. Mi 40 evra megavat sat plaćamo, a kada kupujemo plaćamo 630 evra. Zato nam treba posvećena Vlada i ljudi koji hoće da se bore za svoju zemlju i to u okolnostima koje su jako teške. Da bismo sačuvali mir, stabilnost i da bismo obezbedili sigurnu jesen i zimu, a da ne uništimo javne finansije i zemlju, trebaće nam ogroman trud, znanje, odgovornost i snaga, i to, siguran sam, imamo", rekao je Vučić.Pa raspitala sam se
Raspitaj se ti.
Kad se ugovara na i kupuje po dnevnim cenama a kad unapred
pošto kupio, po to prodaoNije tacan ovaj tvoj HEATMAP.
Jug Evrope nije tacan. Nije moguca tako jevtina struja u Spaniji i Portugalu.pošto kupio, po to prodao
šta nije tačno
A sad si stolar nisi vise varioc?Zato sada kupuju drva ljudi koji nikad nisu kupovali drva.
Samo naivac može vjerovati da male i ekonomski slabe države mogu imati puni suverenitet.Srbija je de fakto od 1999 kolonija USA i EU. Bolje bi bilo da se to ozvanici...
Oce tuki , predao Kosovo a kerovi mirni a sad ce za sankcije da ga bicuje ...narod ce ga za sankcije prema rusiji bicovati