Nema vecih nasilnika od demokrata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Setimo se samo sta su radili posle 5. oktobra.

upadali u firme, isteravali iz firmi legalno izabrane direktore, prebijali legalno izabrana rukovodstva u firmama i preduzecima, proglasavali nekakve "krizne stabove" gde su sami sebe birali/proglasavali za rukovodioce u tim preduzecima. Isteravali ljude sa posla, ostavljali ih bez egzistencije, hleba...

Naoruzani heklerima upali u narodnu banku okupirali trezore sa novcem i prisiljavali legalno izabranog guvernera narodne banke da podnese ostavku i pretili mu smrcu ako to ne uradi.

Naoruzani heklerima upali u trgovinski sud predvodjeni bracom kljajevic i pretili legalno izabranoj predsednici trgovinskog suda mileni arezini smrcu ako ne podnese ostavku.

Primera ima koliko hocete koji svedoce o nasilnistvu demokrata. Dodajte i vi neko ako se setite.

Posledice krađe izbora su nesagledive posledice...
Interesuje me ovaj vaš vremenski skok..
Kasno se budite ili..?

Posledice krađe izbora su nesagledive posledice...
Interesuje me ovaj vaš vremenski skok..
Kasno se budite ili..?

znaci spsovci su krali izbore sto znaci da demokrate mogu da budu nasilnici i da silom pljackaju drzavne firme i institucije.

zanimljivo stanoviste.

znaci po tebi ja sad mogu da odem i da zauzmem neku banku , recimo rajfajzen, i da zajedno sa torrenteom vanjom R i eremitom proglasim krizni stab te banke i postavim sebe i njih za novo rukovodstvo.

i onda ako policija pokusa da me uhapsi zbog toga ja da im kazem aaaa posledice kradje dinkica i djelica su nesagledive posledice i zato sad mora da cutite i da trpite? :lol:

jel to hoces da kazes? :rolleyes:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back