Nema vecih lazova od demokrata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jedite_kod_Joa:
Још да дочекамо Блера,Клинтона,Мадлен Олбрајт,Веслија Кларка,Солану,Ширака,Чекуа,Тачија и осталу багру да ''одраде'' своје.Па да правда буде задовољена,јел`?
Srbi imaju veliki problem, ne mogu ni oko čega da se slože. Nije zapad kriv što smo mi takvi. Oni nam pruže jednu šansu, mi zabrljamo, drugu šansu, mi zabrljamo a oni kažu, sada ćemo mi da zavedemo red kada su oni nesložni. Po čemu su oni bagra, "okupirali"nas. Ne, to je globalizacija, u tome je ceo svet, to je nepovratan proces. I šta ćeš da učiniš povodom toga? Da se junačiš, da se inatiš, da radiš u korist svoje štete. Mora da se shvati nešto, nismo mi neka sila pa da možemo da diktiramo pravila. Mogli smo da budemo u boljoj poziciji ali smo zeznuli sami sebe. Zato što za sve svoje probleme krivimo druge a ne gledamo gde grešimo, nismo realni, zato što mislimo da sve znamo. E kada to shvatite, svima će biti bolje, pa i vama, ako to želite, ako ne, to je vaš problem.

Englez:
:-( Veze ti nemaš, da ima Boga, ne bi Đinđić onako završio. Kakav je to paradoks, onaj koji je Srbiji naneo najviše zla, taj je umro, u zatvoru, naravno, potpuno zasluženo, a Đinđić, koji nije izdajica, kako su to narodu stalno prezentovali i "dokumentovali" mediji poput RTS-a, i sam RTS, njega su ubili kriminalci povezani sa vlašću, a samom tim sa Velikim Štrumpfom, tj. Miloševićem.
О мртвима све најбоље, али ипак, како је З.Ђ. радио и са ким је радио и шта је Србији под бомбама желео, ТАКО ЈЕ И ПРОШАО! Још би и да његово име неком булевару дају! МАЛО МОРГЕН!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back