Da li je spasenje moguce bez prihvatanja Hrista za spasitelja ? Mnogi smatraju da ima, medju njima cak i moderni Hriscani. Dakle ?
Od čega spašava?To treba definirati precizno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je spasenje moguce bez prihvatanja Hrista za spasitelja ? Mnogi smatraju da ima, medju njima cak i moderni Hriscani. Dakle ?
Od čega spašava?To treba definirati precizno.
Od elementarnih nepogoda
Ali si dosadan.
Apsolutno NI JEDANNe moze biti toliko kao vi koji ubedjujete ostale o spasenju, a nemate dokaz.
O čem ti pričaš?Ne moze biti toliko kao vi koji ubedjujete ostale o spasenju, a nemate dokaz.
Prvo dokazite da je sve iz BIBLIJE tacno, iznesite cinjenice, pa onda da pricamo.
Ovako, samo smarate.
O čem ti pričaš?
ZNaš li ti tko sam ja?
Evidentno ne inače ne bi ovako nešto pretpostavio što si napisao

Tko je on ?

Opet ti sa tim jahvom a ja mislio ti se oladio.TEMELJ je SZ - vjerovati u Jedinoga Boga Jahvu,
u Kojega je Isus vjerovovao,
Kojemu se Isus molio,
Kome se Isus klanjao.
Opet ti sa tim jahvom a ja mislio ti se oladio.
I zasto se isus klanjao, koji je interes ?
to što timiliš ne vredi puno,Isus kaže da ko veruje njega i i9ma njega ima i oca. jer je to jedno. ne dvojedno. ko ima sina ima i OCa.a ko nema sina nema ni Oca.------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IVAN 5,24
"Zaista, zaista, kažem vam: tko sluša moju riječ
i
vjeruje onomu koji me posla,
ima život vječni i ne dolazi na sud, nego je prešao iz smrti u život.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Treba vjerovati Onome koji je poslao Isusa.
Tko je poslao Isusa?
Da li znaš Njegovo Ime i Njegovu Titulu?
To je Bog Jedini Otac Jahve.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Za spasenje nije dovoljno vjerovati SAMO u Isusa.
TEMELJ je SZ - vjerovati u Jedinoga Boga Jahvu,
Kojemu se Isus molio,
Kome se Isus klanjao.
to što timiliš ne vredi puno,Isus kaže da ko veruje njega i i9ma njega ima i oca. jer je to jedno. ne dvojedno. ko ima sina ima i OCa.a ko nema sina nema ni Oca.------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IVAN 5,24
i
,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Tko je poslao Isusa?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kojemu se Isus molio,
Kome se Isus klanjao.
IVAN 5,24
i
,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Tko je poslao Isusa?
Kojemu se Isus molio,
Kome se Isus klanjao.
I jel bi tako ?1Th 4:17 A potom mi živi koji smo ostali, zajedno s njima bićemo uzeti u oblake na susret Gospodu na nebo, i tako ćemo svagda s Gospodom biti.
Kad, jel jednog danaHrist je svojim sledbenicima naložio da išćekuju Njegov dolazak i da budu spremni...
Šta nije tačno?
Tajnu krštenja ustanovio je sam Spasitelj kada je po vaskrsenju svom dao Apostolima zapovest: "Idite i naučite sve narode, krsteći ih u ime Oca i Sina i Svetoga Duha".[2] On je i primerom svojim osvetio krštenje, primivši ga od Jovana.
piramido,
Konstantno tvrdis da Isus Hristos nije Bog. Da li je po tebi obican covek ?
Hajde neka mene neko ubedi,ali bez tih "svetih" knjiga koje su pisali sveštenici-učitelji
onih mojih čivuta....Njima ne verujem ni koliko ispod nokta-i Boga su varali bar po svojim pričama...
I što je najbolje-vama spore da verujete u istog JHVEH...Nešto ste zglajzali?
omoli se Bogu_Onaj koji Jeste, naglas i trazi da ti Ispuni "zelju",i Verujem da ce ti se nesto desiti, ako istinski Trazis i Verujes.