Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.696
због вас који вређате сваки дан мислим да би било најбоље не учествовати на пдф Религија
Pa zar ovo sto sam citirao iz biblje ne asocira na to ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
због вас који вређате сваки дан мислим да би било најбоље не учествовати на пдф Религија
@:
"Potrebno je da i drugima korisnicima date reputaciju pre nego sto je dodelite korisniku Vladan" ...!!!
Nije Tacno, apostoli su Krstavali u.Ap. 2, 38. А Петар им рече: Покајте се, и да се крстите сваки од вас у име Исуса Христа за опроштење греха; и примићете дар Светог Духа;
Što ti sam Gospodin Isus kaže?
Treba vjerovati u Osnovu – BOGA – Oca Jahvu,
Kada je to Isus spomenuo ime Jahve?
Trazim stih ili izmisljate.
U našim Biblijama - NZ nema stiha da je Isus rekao Ime Jedinoga Boga - JAHVE.
Da li TO znači da Jahve nije Bog?
Da li TO znači da Jahve nije Otac?
Zasto Gospodin Isus nije nikada rekao - Bozije ime je JAHVE?
Zato jer Isus NE LAŽE!
Zato jer Isus govori samo ISTINU!
Zbog toga Isus nije nikad reko - bozije ime je JAHVE.
Reko je "samo" - Otac nebeski.
piramida4 nikako da da odgovor
Ukazuje da je Isus zaista govorio da je Bog kada je izjavljivao, “Ja i Otac jedno smo”(Jovan 10:30)
Ja sam u Ocu, i Otac je u meni, i nas dvojica, jedno smoOvdje je tema - Nema spasenja bez Hrista
IVAN 14,1
"Neka se ne uznemiruje srce vaše!
Vjerujte u Boga
i
u mene vjerujte!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Treba vjerovati u Osnovu – BOGA.
TKO je TAJ BOG?
I još
U Božjeg Sina Isusa.
Isus se jasno odvaja – nije Bog.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

u Hristu je objavljen jedini Bog. time je sve jasno. njegovo ime je večnost. oproštenje greha jedino ide u to ime. to je bitno. čemu tolke teorije.U našim Biblijama - NZ nema stiha da je Isus rekao Ime Jedinoga Boga - JAHVE.
Da li TO znači da Jahve nije Bog?
Da li TO znači da Jahve nije Otac?
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovdje je tema - Nema spasenja bez Hrista
IVAN 14,1
Vjerujte u Boga
i
u mene vjerujte!
TKO je TAJ BOG?
I još
U Božjeg Sina Isusa.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
u Hristu je objavljen jedini Bog. time je sve jasno. njegovo ime je večnost. oproštenje greha jedino ide u to ime. to je bitno. čemu tolke teorije.
Vladane, zasto te to vredja. Pa Isus se nije zenio, nije imao ni ljbavnicu (zvanicno), a sa apostlima je ziveo 24 sata dnevno, sto ce reci od jutrda do jutra, sa njima je doruckovao, rucao i vecerao, sa njima je spavao, sa njima je bio u ljubavi. Po nekim (srpskim) kriterijumima bi se moglo svasta zakljuciti. Nije mi jasno zasto se ti vredjas ako u diskusiji neko pokrene i pitanje, zasto se Isus nije zenio. Po ondasnjim jevrejskim svetim knjigama "ucitelj" (rabi), kako su Isusa zvali apostoli, bi morao da je zenjen. A, zasto nije?због вас који вређате сваки дан мислим да би било најбоље не учествовати на пдф Религија
ovaj unutra jeste a niko ga nije video a ovaj s napolja nije a svi ga videli...al ti je fora...- - - - - - - - - -
IVAN 14,1
Vjerujte u Boga
i
u mene vjerujte!
TKO je TAJ BOG?
I još
U Božjeg Sina Isusa.

Cecalano, taj djakon je debelo otkacio kad citira neuke svetitelje. Oni su zato sveti jer su bili niscega duhom, tj. nicim iskvarenim duhom, sto ce reci - nista nisu znali od zivota, pa samim tim su i bili cedni, tj. neiskvareni.Djakon Juri Maksimov dalje obrazlaze misljenja Sv. Otaca Pravoslavne Crkve da se bez vere u Hrista niko ne moze spasiti:
" На тај начин, свети Анастасије исто као и свети Игњатије, сведочи да онај ко не верује у Христа, који се није родио од воде и Духа, то јест, некрштен човек неће након смрти ући у Царство Божије, иако ће добро које је он учинио безусловно бити награђено.
И преподобни Симеон Нови Богослов сведочи: "Велико благо јесте веровати у Христа, јер је немогуће спасити се без вере у Христа."[4]
И свети Кирил Јерусалимски пише: "Онај ко би чак и био добар по делима, али није задобио печат водом, неће ући у Царство Небеско. Реч је храбра, али није моја; јер је тако одредио Исус."
ko je taj Bog? Isus Hristos. drugog nema. upravo je on objavljen jedini u Hristu .- - - - - - - - - -
IVAN 14,1
Vjerujte u Boga
i
u mene vjerujte!
TKO je TAJ BOG?
I još
U Božjeg Sina Isusa.