Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.737
U kafani platim i dobijem casicu ljute i deset sa lukom.
U crkvi platim i dobijem praznu pricu.
Ima li logike ?
Ima li logike ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li logike ?
Spasenje je PO Gospodinu Isusu.
Spasenje nije OD Isusa!
NEMA ništa OD Isusa!
Za spasenje treba vjerovati u DVOJICU!
U JEDNOG Boga Oca Jahvu,
i još
u Drugoga - Koji je "samo" Božji Sin - Isus - nebog.
-----------------------------------------------------------------
IVAN 14,1
"Neka se ne uznemiruje srce vaše!
Vjerujte u Boga
i
u mene vjerujte!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
TKO je TAJ BOG - u Kojega treba vjerovati?
TKO je Isusov Bog?
Što ti sam Gospodin Isus kaže?
Treba vjerovati u Osnovu – BOGA – Oca Jahvu,
I još
U Božjeg Sina Isusa.
Isus se jasno odvaja – nije Bog.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ne moze mace da rodi kuce 
Ako je bozji sin, trebalo bi da je bogNe moze mace da rodi kuce
![]()
Bog nije ostao nigde. on je bio u Hristu kao Duh.a BOG KOJI JE DUH JE SVUGDE PRISUTNI.Ne moraš, problem nemamo mi, već ti, jer je po tvojoj logici jedan Bog se odvojio, postao čovjek ili Bogočovjek kako ga već zoveš, onda se taj odvojeni Bog molio Bogu koji je ostao na nebu, i govorio da je taj Bog veći od njega, zatim nije znao kada će se desiti Sudnji dan, ne samo dok je bio na Zemlji već uopšte, ubijen je od strane jevreja (ubili Boga- poluboga O.o) dok je na krstu gdj je mučen zazivao Boga koji je ostao na nebu, tj. Boga od koga se odvojio da bi postao utelovljeni Bog.... E ajde sa sada snađi, i pokušaj da vidiš da li je to logično![]()
Istina je da je bog SAMO BOG a ne nekakav jahvaŠTO ti se u ISTINI ne sviđa?

Eda li ja koji otvaram matericu ne mogu roditi? veli Gospod.
Eda li ću ja koji dajem da se rađa biti bez poroda? govori Bog tvoj. Isaija 60, 9.
Ima li logike ?

haha pa Bog ne nalaze da budem budala![]()
Onda ja trebam da trazim od nekog ako tebi sve dam![]()
Isus kada je rekao bogatasu da proda sve i krene za Njim, on je zeleo taj covek prati Isusa dok sluzi na zemlji jer nebi bio gladan ni zedan pored Isusa i postao bi njegov Apostol ili ucenik i dobio Carstvo Bozije odmah![]()
Dok vernici u ovom vremenu koje je tesko ne trebaju sve da prodaju i daju siromasnima vec koliko mogu a sami ne postanu siromasi - znaci pomagati siromasnima ako si bogat![]()
Deseti deo je dosta ali cak i to ne cine![]()

Da je isus na to mislio on bi rekao "prodaj deseti deo onoga sto imas i kreni samnom u nebesko carstvo" ali ON TO NIJE REKAODeseti deo je dosta ali cak i to ne cine
Da je isus na to mislio on bi rekao "prodaj deseti deo onoga sto imas i kreni samnom u nebesko carstvo" ali ON TO NIJE REKAO
Mozda si ti neki njegov advokat, naslednik ili sl, mozda isus nije znao da ce doci teska vremena mada i tada su bila teska jer nije imalo sta da se jede.
Znaci : pali smo na daj sta das![]()

Deseti deo treba da se daje ^^ Tako je zapisano u Bibliji![]()

Pricamo o isusu i o onome sta je rekao![]()

Da te podsetim, Isus rece > Ako hoćeš savršen da budeš, idi prodaj sve što imaš i podaj siromasima; i imaćeš blago na nebu; pa hajde za mnom
Pusti sad sta su drugi rekli, pricamo o Isusu i ne manipulisi recima.
Isus nije pominjao desete delove niti sta drugo.
Jasno i nedvosmisleno je to rekao, jel tako ?

Onda sa punim pravom mogu reci da je isus bio qrton od covekaNiko tu naredbu nije stavljao u pitanje u Isusovo vreme-tako da On nije imao potrebu da prosvetljuje ljude u toj stvari
Da je isus na to mislio on bi rekao "prodaj deseti deo onoga sto imas i kreni samnom u nebesko carstvo" ali ON TO NIJE REKAO
Mozda si ti neki njegov advokat, naslednik ili sl, mozda isus nije znao da ce doci teska vremena mada i tada su bila teska jer nije imalo sta da se jede.
Znaci : pali smo na daj sta das![]()
Reko je Samo Njemu ne ostalima koji su ga pratili