Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.737
"Kad nahranite jednog od ovih gladnih, mene nahraniste; kada obukoste jednog od ovih, mene obukoste; kada čašom studene vode jednog napojiste, mene napojiste"
I sve to na sopstvenu stetu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Kad nahranite jednog od ovih gladnih, mene nahraniste; kada obukoste jednog od ovih, mene obukoste; kada čašom studene vode jednog napojiste, mene napojiste"
I sve to na sopstvenu stetu
Hochopepa, gde baš 'udari' medju ove nesretnike?! Kako taj narod veruje! Izazvala bi na sebe milione!![]()

Uh! Izazvah ja...Izazvao... proticaj pol, ljubim te u okice lepe![]()

Christ :0 thor:1 = It's nothing to Christ, thor is thrown down.
Onda tebi treba davati.
sigurno nece bog izaci pred ljude i deliti nagrade i kazne..
svaki ce covek sagledati sebe u celini ali ono sto i nisi sanjao da ce izaci na videlo..covek svetla obraza sta ima da vidi ruzno u ogledalu..to za njega nije sud...radost je to...![]()
Pa zato doziva Boga da ga spasi i moli mu se, ne zna kada će Sudnji dan i kaže da je Otac veći od njega ?![]()
Isus je Božiji poslanik, a ne Bog, to čak i Biblija govori![]()
Smanji drogu, i razumu šta si pročitao, a ja napisao.![]()
Silazak Duha Svetoga smatraš nečim negativnim?![]()

Bog prica u mnozini pri stvaranju :
1:26 Potom reče Bog: Da načinimo čoveka po svom obličju, kao što smo mi, koji će biti gospodar od riba morskih i od ptica nebeskih i od stoke i od cele zemlje i od svih životinja što se miču po zemlji.
- - - - - - - - - -
Ovaj stih je DOKAZ - da je Sveto Trojstvo postojalo vec pri stvaranju Zemlje....
Dakle ALFA I OMEGA su svi Troje
Rodjen ili stvoren to je isto za Boga jer Bog nema polni organ niti ostaje trudan![]()
On recima i Svetim Duhom stvara zivot i sve![]()
Bog Otac i Sin Isus nikad nece biti istoIsus koristi moci od Boga, a Bog od Isusa ne uzima nista
Isus je stvorenje nije Bog
Kazi mi bar jednu dobro stvar sta je to isus rekao za dobrobit coveka ?
Da ima, da mu bode bolji i lagodniji zivot, da stvara, da uziva.......
) i prevaspitavamo Hrista, već sebe same. A Hristos nam je ostavio Svoju nauku - Evanđelje. Ljubav,brate,hrišćanska ljubav. Kao prvo kako mozes da verujes da ti je to isus dao,na osnovu cegatvrdis, jel na osnovu toga sto su ti ispricali oni kojima su neki drugi ispricali ?A koju je ''stvar'' Hristos dao? Pa, recimo, prvo ti je dao jednog dobrog Andjela - tvoju majku, i drugog - tvog oca; podario ti je i Svog Andjela - tebi zaštitnika; eventualno još neku sestricu ili brata, pa kroz život dobrih drugara, ..
U pravu si kada kažeš da verujem. Da ''tvrdim'' - ne ''tvrdim', ''tvrdnje'' nisu što i vera. Potpuno te razumem da ti nije jasno o čemu pričam - za one koji nemaju svoje svedočanstvo vere - sve i jeste priča:''ovaj je rekao;onaj priča;ovaj priča''. Naime, vera ni 'ne pada s marsa', već se , mukom i trudom zadobija. Čoveku je ostavljena slobodna volja: da ne traži, ili da korakne, traži i hoće. Na osnovu toga svako od nas, svaki čovek, i ubira plodove.Kao prvo kako mozes da verujes da ti je to isus dao,na osnovu cegatvrdis, jel na osnovu toga sto su ti ispricali oni kojima su neki drugi ispricali ?
Sta je to isus rekao a da je rekao da covek bolje, lakse i lagodnije putuje kroz ovaj jedan jedini zivot - NISTA
SVe samo na stetu, jel treba da citiram nesto iz biblije ?
OOooops! Bacio si sebi pod noge celo Jevandjelje. ( Meni sad ostaje...
...da ti celo Sveto Pismo citiram. A možda to i ti sam, po božijoj volji, želiš i hoćeš da i danas pročitaš nešto iz Svetog Pisma. Živ bio, brate!)Mala greska, muslimani ga smatraju Bozijim Poslanikom, dok ga sami BOg smatra Sinom i Slugom:
Isaija 42, 1. Ево слуге мог, кога подупирем, изабраника мог, који је мио души мојој; метнућу Дух свој на Њега, суд народима јављаће.
Matej 3, 16. И крстивши се Исус изиђе одмах из воде; и гле, отворише Му се небеса, и виде Духа Божјег где силази као голуб и дође на Њега.
17. И гле, глас с неба који говори: Ово је Син мој љубазни који је по мојој вољи.

Nismo stigli do jevandjelja ali i to ce doci na red.OOooops! Bacio si sebi pod noge celo Jevandjelje. ( Meni sad ostaje... ...da ti celo Sveto Pismo citiram. A možda to i ti sam, po božijoj volji, želiš i hoćeš da i danas pročitaš nešto iz Svetog Pisma. Živ bio, brate!)
Oh, cleaner! Kao prvo - ti si ljut. Ne znam zbog čega. Žao mi je.Nismo stigli do jevandjelja ali i to ce doci na red.
Nego reci mi sta je to pametno i korisno isus rekao a da ide u korist coveku a ne na stetu ?
O ISUSU SAD PRICAMO
Covek je smiren ako ima dovoljno para da sebi moze da priusti sve blagodeti ovog zivota. Kad je siromasan [kao isus npr] onda je i nervozan, brine za svoju buducnost, kako da se prehrani, sta ce da obuce i ostalo.Dok je na primer, za čoveka veoma pametno i korisno - smirenje.
pise prodaj sve ali ne pise razdeli sve..prodas sve i udelis im po neku sicu ..ti i dalje pun ko brod a vole te i siromasi..Koliko ja znam jevandjelja su pisali neki drugi a ne isus. Odakle sad ta tvoja konstatacija ?
Isus rece bogatome "prodaj sve, podaj siromasnima pa kreni samnom u nebesko carstvo" jel tako ?
Pa jel to rekao u korist ili na stetu normalnog coveka, ja zaista ne mogu da razumem sta je tu dobro ???????
Covek je smiren ako ima dovoljno para da sebi moze da priusti sve blagodeti ovog zivota. Kad je siromasan [kao isus npr] onda je i nervozan, brine za svoju buducnost, kako da se prehrani, sta ce da obuce i ostalo.
Ovo "prodaj sve" je najveca glupost koju sam ikada cuo i ne znam ko je od Vas vernika ista prodao pa postao siromah a sve zarad nebeskog carstva ?
SVE VERNICI DO MOGA......
pise prodaj sve ali ne pise razdeli sve..prodas sve i udelis im po neku sicu ..ti i dalje pun ko brod a vole te i siromasi..![]()
Draga Perla, ne Postoji trojstvo, da si utuvis u Glavu,a na ovaj tvoj stih da to napisem ovaj pa ti vidi ko je bio
Jov 2, 1. Опет један дан дођоше синови Божји да стану пред Господом, а дође и Сотона међу њих да стане пред Господом.
3 in1 
Postoje tri lica Boznastva3 in1
![]()