Nema spasenja bez Hrista

mozda je alfa otac a sin omega..:think:

Bog prica u mnozini pri stvaranju :

1:26 Potom reče Bog: Da načinimo čoveka po svom obličju, kao što smo mi, koji će biti gospodar od riba morskih i od ptica nebeskih i od stoke i od cele zemlje i od svih životinja što se miču po zemlji.

- - - - - - - - - -

Ovaj stih je DOKAZ - da je Sveto Trojstvo postojalo vec pri stvaranju Zemlje....

Dakle ALFA I OMEGA su svi Troje

1:26 Potom reče Bog: Da načinimo čoveka po svom obličju, kao što smo mi, koji će biti gospodar od riba morskih i od ptica nebeskih i od stoke i od cele zemlje i od svih životinja što se miču po zemlji.

- - - - - - - - - -

Ovaj stih je DOKAZ - da je Sveto Trojstvo postojalo vec pri stvaranju Zemlje....

e onda ne mozes reci bog jahva i isus..ispravi se sad..:)

- - - - - - - - - -

Nema Trojstva :^^ :lol:

Bog je Bog

Isus je njegov Sin - stvoren od duha Bozijeg - znaci nize stvorenje

Sveti Duh je Bozija Sila kojom radi sve .. :)

Postoje troje koji svedoce ;)

Bog, Isus i Svedi Duh

e nije stvoren nego rodjen i tako u bibliji pise.. znaci otac i sin imaju istu prirodu :p

Rodjen ili stvoren to je isto za Boga jer Bog nema polni organ niti ostaje trudan :lol:

On recima i Svetim Duhom stvara zivot i sve :)

Bog Otac i Sin Isus nikad nece biti isto ;) Isus koristi moci od Boga, a Bog od Isusa ne uzima nista :lol:

Isus je stvorenje nije Bog

Poslednja izmena:
Rodjen ili stvoren to je isto za Boga jer Bog nema polni organ niti ostaje trudan :lol:

On recima i Svetim Duhom stvara zivot i sve :)

Bog Otac i Sin Isus nikad nece biti isto ;) Isus koristi moci od Boga, a Bog od Isusa ne uzima nista :lol:

Isus je stvorenje nije Bog
svet je od boga stvoren..nije ga bog rodio..

Boga niko nije video nikada: jedinorodni sin koji je u naručju oca, on Ga objavi.....:p

da vidimo prvo sta znaci roditi a sta stvoriti...bog je stvorio svet koji nije iste prirode ko sto je on..moje dete koje sam ja rodila nema istu prirodu sa sampitom koju sam napravila..:p

Roditi znaci biti trudan i poroditi se :p ljudi i zivotinje :) ili dati od svog tela plod :p

Bog ne moze kao zena da radja jer nema telo i nije zena i nema sex sa suprotnim polom :lol:

Bog moze samo da stvara :aha:

Duhovna bica ne radjaju druga bica ;)

Zato su demoni morali da uzmu ljudska tela u proslosti i spavaju sa zenama na zemlji i imaju potomstvo :mrgreen:

Znaci opet su rodile zene sa zemlje ne demoni koji su koristili ljudska tela pre potopa :hvala:

Roditi znaci biti trudan i poroditi se :p ljudi i zivotinje :) ili dati od svog tela plod :p

Bog ne moze kao zena da radja jer nema telo i nije zena i nema sex sa suprotnim polom :lol:

Bog moze samo da stvara :aha:

Duhovna bica ne radjaju druga bica ;)

Zato su demoni morali da uzmu ljudska tela u proslosti i spavaju sa zenama na zemlji i imaju potomstvo :mrgreen:

Znaci opet su rodile zene sa zemlje ne demoni koji su koristili ljudska tela pre potopa :hvala:

"Eda li ja, koji otvara matericu, ne mogu roditi? veli Gospod: eda li ću ja, koji dajem da se rađa, biti bez poroda? veli Bog tvoj"..laze li bog

Demoni spavali sa zenama, ma daj.....:rotf:

Jel bar bio dobar sex ?

1. Mojsijeva 6

1 A kad se ljudi počeše množiti na zemlji, i kćeri im se narodiše.

2 Videći sinovi Božji kćeri čovječije kako su lijepe uzimaše ih za žene koje htješe.

3 A Gospod reče: neće se duh moj do vijeka preti s ljudima, jer su tijelo; neka im još sto i dvadeset godina.

4 A bijaše tada divova na zemlji; a i poslije, kad se sinovi Božji sastajahu sa kćerima čovječijim, pa im one rađahu sinove; to bijahu silni ljudi, od starine na glasu.

Ti sinovi Boziji su danasnji demoni :lol: nisu stigli da kazu :lol: potop ih je vratio u duhovna tela

1. Mojsijeva 6

1 A kad se ljudi počeše množiti na zemlji, i kćeri im se narodiše.

2 Videći sinovi Božji kćeri čovječije kako su lijepe uzimaše ih za žene koje htješe.

3 A Gospod reče: neće se duh moj do vijeka preti s ljudima, jer su tijelo; neka im još sto i dvadeset godina.

4 A bijaše tada divova na zemlji; a i poslije, kad se sinovi Božji sastajahu sa kćerima čovječijim, pa im one rađahu sinove; to bijahu silni ljudi, od starine na glasu.

Ti sinovi Boziji su danasnji demoni :lol: nisu stigli da kazu :lol: potop ih je vratio u duhovna tela
nije bogu upalio potop..pobio onoliki svet a demoni ostali zivi i zdravi..:p

Back