Sta je to radio isus, majke ti?
Ono sto pise u Novom Zavetu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je to radio isus, majke ti?
Ovaj tvoj link je crkveni tekst gdje pise da je bog odredio koja ce jevandjelja uci u sastav biblije .Pa dobro, i ja imam ovaj link: http://www.gotquestions.org/Srpski/Biblija-kanon.html
Eto , tu pise da su se vecina knjiga izdvojile vec u 1. i 2. veku ^^
Kako god, meni je jasno zasto su bas ova 4. Evandjelja izdvojena.... Sva 4 su bila od ucenika, i medjusobno se savrseno dopunjuju..
Ako je jedna poslanica Apostola Pavla izabrana, zasto ne bi i ostale ??
Ono sto pise u Novom Zavetu
Naravno da pobjednici pisu istoriju . Tako su pobjednici napisali da je Isus bozji sin ."Istoriju pisu pobednici..."
Pored toga te knjige su pisali neobrazovani ljudi, mnogo nelogicnosti ima. Tako da...
Ovaj tvoj link je crkveni tekst gdje pise da je bog odredio koja ce jevandjelja uci u sastav biblije .
Malo morgen , tu selekciju su napravili oni koji su tada imali vlast .

"Istoriju pisu pobednici..."
Pored toga te knjige su pisali neobrazovani ljudi, mnogo nelogicnosti ima. Tako da...
Mozes ti vjerovati u sta hoces ali to ne znaci da je to istina .Ti spisi su prevodjeni i prepisivani a koliko znamNista se ne desava da Bog to ne odobri...
Biblija nam je poslednja milost data, da mozemo da se pouzdamo da je svako slovo istinito... da ne bi morali da slusamo druge, vec da svako moze da cita,proucava,proverava, i nadje Boga i Njegovu volju- ako zeli ^^
Da, cvrsto verujem da je Bog direktno uticao da BAS te knjige udju u Kanon Svetog Pisma![]()
Mozda su neobrzovni ali su zapisali istinu vodjeni svetim duhom koji im je pomagao i davao razne darove i mudrost![]()
Nisu bili sami kada su pisali
Govorim da su bili neobrazovani iz razloga sto postoje mnoge nepravilnosti i nelogicnosti. Zar bog nije znao da je Zemlja okrugla, zasto im nije rekao? Postoje jos mnogo naucnih cinjenica, koje su eto u najmanju ruku "zaobljene".

Hahahah... Jos je u Jovi- najstarijoj knjizi u Bibliji zapisano da je Zamlja okrugla- rekao je![]()
Hahahah... Jos je u Jovi- najstarijoj knjizi u Bibliji zapisano da je Zamlja okrugla- rekao je![]()
Kako su onda katolicki svestenici to pogresno protumacili i hiljadu godina spaljivali nekog ko je tvrdio da je Zemlja okrugla? Ma ko je ovde ludddd![]()
Kako su onda katolicki svestenici to pogresno protumacili i hiljadu godina spaljivali nekog ko je tvrdio da je Zemlja okrugla? Ma ko je ovde ludddd![]()

Govorim da su bili neobrazovani iz razloga sto postoje mnoge nepravilnosti i nelogicnosti. Zar bog nije znao da je Zemlja okrugla, zasto im nije rekao? Postoje jos mnogo naucnih cinjenica, koje su eto u najmanju ruku "zaobljene".
Nisu proucavali Bibliju![]()
Sta ti je sad cudno ?
Biblija se ne cita - Biblija se proucava.... Razume samo ko hoce da razume![]()
Nastavicemo sutra 

Laku noc Pepa !!!Cudno mi je da sluge bozije mogu da naprave takav propust.
Spava mi seNastavicemo sutra
Laku noc![]()

Krug nije kugla .Nisu proucavali Bibliju![]()
Sta ti je sad cudno ?
Biblija se ne cita - Biblija se proucava.... Razume samo ko hoce da razume
- - - - - - - - - -
Evo primer iz Isaije 40.glava:
40:22 "On sedi nad krugom zemaljskim, i njeni su Mu stanovnici kao skakavci; On je razastro nebesa kao platno i razapeo ih kao šator za stan."

Krug nije kugla .
Ne podvaljujte !![]()
Pronadjite ovu knjigu i procitajte . Naucicete ponesto .
http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Bart_Erman_Isus_to_nije_rekao.pdf
Korisno je u zivotu procitati i jos poneku knjigu osim biblije .Postoje nauke Djavolske koje nisu dobre za dushu i mozak samo obmanjuju
Biblija je dovoljna ko trazi Boga
Postoje nauke Djavolske koje nisu dobre za dushu i mozak samo obmanjuju
Biblija je dovoljna ko trazi Boga
Korisno je u zivotu procitati i jos poneku knjigu osim biblije .
Da su ljudi slusali samo popove jos bi zivjeli u kamenom
dobu .