Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.712
mnogi hriscani krse 2. Zapovest i klanjaju se i ljube ikone !!!!
Ne mnogi nego SVI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krsenje 2.zapovesti !!
"Ne gradi sebi lika rezanoga..."
Ne mnogi nego SVI
Ne svi...u mojoj crkvi ne :-)
Izvini što upadam u vaš razgovor, ako mogu ja bi nešto priupito.
Za Eliotte
A kome se vi u toj vašoj Crkvi klanjate i kojeg Boga obožavate?
A povodom teme priložio bi jednu Biblijsku repliku i zamoljavam da mi je vi ovde prisutni interpretirate.
Ali prvo da li priznajete ovu Biblijsku repliku ili ne priznajete?
Hošea 13,4A ja sam Jahve, Bog tvoj sve od zemlje egipatske: drugog Boga osim mene ne ljubi! Osim mene nema spasitelja.

Zapovest i klanjaju se i ljube ikone !!!!
A lepo pise da se ne klanjate, da ne pravite sebi idole........Postujemo i Sveto Pismo i Ikone i Krst, Sveti Oltar..,
Postujemo i Sveto Pismo i Ikone i Krst, Sveti Oltar.., a najvise od svega Hleb i Vino Setog pricesca.
Sve su to novozavetni simboli, kao sto su bili i hebrejski spisi, zavetni kovceg oltar,, posude u hramu, menora... nekad
A lepo pise da se ne klanjate, da ne pravite sebi idole........
Jel to naglaseno ?Pise da se ne klanjamo laznim bogovima,
eto neslaganja sa biblijomI u crkvama i u sinagogama postoje sacralni liturgicki predmeti, kojima se odaje pocast.
Razmatracemo kada posaljes link sa jevrejskin textom,da prvo proverimo jel tu zaista pise JAhve ^^
Ajde sad na proucavanje Glasnikovog bloga.... mozda ovaj put primis k znanju,posle 14 (!!!!) godina![]()
Graska.... niko nije ljubio i klanjao se nikakvim stvarima i predmetima u SZ !!!! niti u satoru od sastanka ...
!!
Jel to naglaseno ?
A i svako misli da je njegov bog onaj pravieto neslaganja sa biblijom
Jesam nekad davno,nisam bas pajser a i ovde na forumu mozes da nadjes citate.Ti si citao Bibliju, kao Muju Na Drini cuprija.
Jesam nekad davno,nisam bas pajser a i ovde na forumu mozes da nadjes citate.
Sta cemo sad ?
OPet si skrenuo sa onog sto sam pitao, nemas konkretan odgovor.
Dali je ok klanjati se ikonama, slikama i sl ako u bibliji pise da to ne treba raditi DA ILI NE ?
Ne mnogi nego SVI
Ok, a dali tako pise u bibliji sto se tice ikona ili je to tvoja konstatacija ?Jer majka koja poljubi sliku svoga sina, jer je ona idolopoklonik ili pokazuje ljubav prema tom sinu, od koga je trenutno razdvojena
s casnim izuzetcimapa ne svi mi ne koristimo idole
OPet si skrenuo sa onog sto sam pitao, nemas konkretan odgovor.
Dali je ok klanjati se ikonama, slikama i sl ako u bibliji pise da to ne treba raditi DA ILI NE ?
BIBLIJA JE PROTIV IDOLOPOKLONSTVA
Ok lepotice, ali cemu onda odlazak u crkve, ljubljenje ikona i ostavljanje para na iste ?
Ako postujemo ono sto pise u bibliji onda je to greh !!!

Ok, a dali tako pise u bibliji sto se tice ikona ili je to tvoja konstatacija ?s casnim izuzetcima
BIBLIJA JE PROTIV IDOLOPOKLONSTVA