taja
Iskusan
- Poruka
- 5.355
Čak i Kurir, bastion slobode, piše o Šaroviću pod naslovom: "RADIKALI OJADILI SO ZEMUN"
Čiji je kurir?![]()
cuj ciji....'slobodarski' ...."patrijotski bastion istine"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čak i Kurir, bastion slobode, piše o Šaroviću pod naslovom: "RADIKALI OJADILI SO ZEMUN"
Čiji je kurir?![]()
Ако је истина то што пише у уводном коментару онда јесте јајара, мада на супротној страни их има толико да би дуго морао да чистиш своје двориште, пре него што пређеш на туђе![]()
cuj ciji....'slobodarski' ...."patrijotski bastion istine"
A to se vi jos uvek nervirate zbog radikala.............................ja mislila oni vise ne postoje![]()
Ma znam to nego..... ovištosveznaju kažu da je press djilasov, ja pitam čiji je kurir?
Tj ko ih plaća za istinu?![]()
Онда ниси слушала Пешчаник, Мао Це Тунг, да је жив, отпустио би комплетан свој пропагандни апарат, када би чуо како то раде прави агитпроповци.Ma nije problem u tome što su radikali jajare,problem je u tome što oni to jasno pokazuju jer se ponašaju toliko unisono da kada gledaš i slušaš jednoga imaš osećaj da je Mao CeTung još živ,jer kroz jednoga vidiš sve njih.![]()
Онда ниси слушала Пешчаник, Мао Це Тунг, да је жив, отпустио би комплетан свој пропагандни апарат, када би чуо како то раде прави агитпроповци.![]()
Ma znam to nego..... ovištosveznaju kažu da je press djilasov, ja pitam čiji je kurir?
Tj ko ih plaća za istinu?![]()
pa Koshtunichin, ovakav naslov u Kuriru navodi na zakljuchak da se stvarno sprema *brak nazadnjaka i dss-a
Iskreno, ja bih voleo da se deca uzmu![]()