Nema krize za honorare

Ако је истина то што пише у уводном коментару онда јесте јајара, мада на супротној страни их има толико да би дуго морао да чистиш своје двориште, пре него што пређеш на туђе :mrgreen:

Ma nije problem u tome što su radikali jajare,problem je u tome što oni to jasno pokazuju jer se ponašaju toliko unisono da kada gledaš i slušaš jednoga imaš osećaj da je Mao CeTung još živ,jer kroz jednoga vidiš sve njih.:manikir:

Ma nije problem u tome što su radikali jajare,problem je u tome što oni to jasno pokazuju jer se ponašaju toliko unisono da kada gledaš i slušaš jednoga imaš osećaj da je Mao CeTung još živ,jer kroz jednoga vidiš sve njih.:manikir:
Онда ниси слушала Пешчаник, Мао Це Тунг, да је жив, отпустио би комплетан свој пропагандни апарат, када би чуо како то раде прави агитпроповци. :mrgreen:

Онда ниси слушала Пешчаник, Мао Це Тунг, да је жив, отпустио би комплетан свој пропагандни апарат, када би чуо како то раде прави агитпроповци. :mrgreen:

Joj ja sam ti slišala taj Peščanik dok nisam osetila probavne smetnje,morala sam prekinuti sa tom tradicijom radi sopstvenog zdravlja.

JE-DAN JE NE-MANJA ŠA-RO-VIĆ - PRAVNIK!:mrgreen::rotf:

– Имам документ који сведочи да су неки чланови ГИК-а добили новац већи него њихове колеге у Републичкој изборној комисији. Највише пара за рад у ГИК-у добио је Новобеограђанин Милош Галић – чак 2.277.000 динара, док су нешто мање – 2.013.000 динара добили Зоран Јовановић из општине Палилула и Грозда Пеић са Чукарице која је примила 1.745.000 динара, док је Бранкица Сибиновић из општине Раковица узела 1.155.000 динара – оптужио је Шаровић

Одговарајући на ове оптужбе, Александар Антић је нагласио да особе чија је имена прочитао председник одборничке групе СРС-а нису чланови ГИК-а, већ да су рачунополагачи у општинама. Они су, рекао је, преузели средстава за рад бирачких одбора на општини и новац су поделили свим члановима локалних одборничких група
– Шаровић је добио опширан одговор за све људе који су били у изборном процесу. У питању је налог за плаћање и записано је да је у питању накнада за рад у ГИК-у, али се види да је у питању пренос новца општинским изборним комисијама. Он неће да прихвати да је, не испитавши документ до краја, 17 људи „крстио” да су чланови ГИК-а и оптужио их да су на последњим локалним изборима добили вишемилионске износе. Да је документ прочитао како треба, видео би да су то средства који су ови људи преузели да би исплатили све чланове локалних изборних комисија – истакао је Антић.

Moša Šaroviću:rotf:

Poslednja izmena:

Back