NEMA KAZNI NA ŠOFERKAMA: Od ponedeljka novine u kontroli i naplati parkiranja, evo kako će ubuduće to izgledati

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisu mi uskratili ništa, osim što nisu izgradili dovoljno parking površina.
nije tačno. taj si prostor mogao koristiti sav zabadava pre njihovih odluka i za parking servis nameštenih zakona. sada plaćaš reket zbog navodne zaštite i osiguranja parkiranja.

a prostor koji možeš i dalje koristiti u aktuelnim zonama bez plaćanja reketa je praktično nula.

Budući da ima vas koji želite finansirati mafiju onda su trebali dodeliti "Parking servisu" procentualno toliko prostora u zakup koliko vas želi to.

A ostatak prepustati nama koji ne podržavamo to. Vas treba kažnjavati kad parkirate na našem prostoru a nas kad parkiramo na vašem... Prosto...i jedno od rešenja. Ko ima para plaćaće i imaće gde. Ko nema grčiće se kao i sad kad plaća.

Poslednja izmena:
nije tačno. taj si prostor mogao koristiti sav zabadava pre njihovih odluka i za parking servis nameštenih zakona. sada plaćaš reket zbog navodne zaštite i osiguranja parkiranja.

a prostor koji možeš i dalje koristiti u aktuelnim zonama bez plaćanja reketa je praktično nula.

Budući da ima vas koji želite finansirati mafiju onda su trebali dodeliti "Parking servisu" procentualno toliko prostora u zakup koliko vas želi to.

A ostatak prepustati nama koji ne podržavamo to. Vas treba kažnjavati kad parkirate na našem prostoru a nas kad parkiramo na vašem... Prosto...i jedno od rešenja. Ko ima para plaćaće i imaće gde. Ko nema grčiće se kao i sad kad plaća.
Hajde da se dogovorimo, ja neću da plaćam parking, ali kad mi stigne kazna (dnevna karta) da ti platiš to? Pa da budemo zajedno borci protiv ove vlasti, meni odgovara?

Није проблем у плаћању услуга, међутим, питање је шта је овдје услуга? Платим паркинг и шта сам платио? Коју услугу сам добио за то што сам платио? Другим ријечима – шта то Паркинг сервис продаје тј. наплаћује?

Није проблем у плаћању услуга, међутим, питање је шта је овдје услуга? Платим паркинг и шта сам платио? Коју услугу сам добио за то што сам платио?
Dobio si parking mesto sda ograničenim vremenom trajanja, kao nekad sa automatima. Parkiraš, ubaciš novčić i ideš u kupovinu, sastanak ili kafanu.

Hajde da se dogovorimo, ja neću da plaćam parking, ali kad mi stigne kazna (dnevna karta) da ti platiš to? Pa da budemo zajedno borci protiv ove vlasti, meni odgovara?
moraš imati muda i pameti sam za sebe. dakle podići nivo svesti. tek tada cemo se udruživati. dotle će sve biti da jedni vašarski šibicari smenjuju druge a ti glasaš i očekuješ da u izbornoj kutiji žigica ima drvce za tebe.

u prevodu: plaćaj sam za sebe dok se ne opasuljiš. to su tvoji prosvetitelji. naučiće te oni posle gomile patki da im jednog dana barem ne veruješ.

Dobio si parking mesto sda ograničenim vremenom trajanja, kao nekad sa automatima. Parkiraš, ubaciš novčić i ideš u kupovinu, sastanak ili kafanu.
По твојој логици требало би наплаћивати сва паркинг мјеста јер се и на онима која се засад не плаћају добије исто. Могуће да ће тако ускоро и бити.

Braċo Srbi & sestre SrBkinje,

nisu kola za sirotinju.
Odakle mu za gorivo sa platom ispod 45.000?

12-15.000 komplet komunalije
20.000 hrana i to ništa specijalno
A odeća, obuća, popravke stare mašine kupovina novog bojlera, knjige, ekskurzije, ****** materine...

Oće sirotinja da se prči...
Skuplje gorivo nego ceo auto sa Bubanj Potoka plus ruke majstora

moraš imati muda i pameti sam za sebe. dakle podići nivo svesti. tek tada cemo se udruživati. dotle će sve biti da jedni vašarski šibicari smenjuju druge a ti glasaš i očekuješ da u izbornoj kutiji žigica ima drvce za tebe.

u prevodu: plaćaj sam za sebe dok se ne opasuljiš. to su tvoji prosvetitelji. naučiće te oni posle gomile patki da im jednog dana barem ne veruješ.
Ja imam sve za sebe, ti si taj koji bi da diže revolucije. Ja u tim stvarima ne učestvujem, hvala. A kolika kuda imaš vidim kad nećeš da plaćaš moje kazne, a na njih me pozivaš.

По твојој логици требало би наплаћивати сва паркинг мјеста јер се и на онима која се засад не плаћају добије исто. Могуће да ће тако ускоро и бити.
Ne, moja logika je da je ova vlast (kao i sve poslednjih 70 godfina) loša, ali da postoje označena mesta gde se plaća. Ko to neće, ima opciju da parkira malo dalje, ili da ide u jednu od garaža.

Ne, moja logika je da je ova vlast (kao i sve poslednjih 70 godfina) loša, ali da postoje označena mesta gde se plaća. Ko to neće, ima opciju da parkira malo dalje, ili da ide u jednu od garaža.
dabome. ta je mesta bog odredio. kao i onoga ko će krasti na tim mestima.

ko neće da plati reket taj ne može da parkira "malo dalje" no mora " više dalje" da se ne bi mešao u božja posla.

Постаје "чудно" да не уочаваш суштину ПАЉЧКЕ...
https://forum.krstarica.com/threads...duce-to-izgledati.910181/page-4#post-41151731
Ja sam sinoć kozakurac pokvario sebi raspoloženje...
Odavno nisam pročitao Brkićeve apokaliptične natpise iz Tabloida.
Mislim, u svakom broju smak sveta...

Ali ono od čega me zabole glava je koliko se preispoljila ogoljena pljačka.
Dok preko nekih "policija nabavlja nove automobile" do kako se Privatni Izvršitelji iživljavaju nad penzionerima
Od Tomislava Nikolića koji se uselio u vile koje mu po slovu zakona više funkcijski ne pripadaju i Ane Brnabić koja čašćava Grenela do dece u sirotistima kojima Siniša Mali odredio da je dosta 150 dinara dnevno za hranu.
Siniša od Mirijevske garsonjere...

Sad meni jasno zašto Telekom skače sa opomenama za 1 neplaćeni račun, svih ranijih godina a lepo piše do tri te ne diraju... (60 dana)
Treba narod da namiri bahaćenja

dabome. ta je mesta bog odredio. kao i onoga ko će krasti na tim mestima.

ko neće da plati reket taj ne može da parkira "malo dalje" no mora " više dalje" da se ne bi mešao u božja posla.
1. Bog se piše velikim početnim slovom (osim raspalih komunista koje izjeda mržnja).
2. Ta mesta je odredila gradska vlast.

Постаје "чудно" да не уочаваш суштину ПАЉЧКЕ...
https://forum.krstarica.com/threads...duce-to-izgledati.910181/page-4#post-41151731
A ti, ja ili ovaj snouden možemo nešto da uradimo? Šta smo uradili na izborima? Ne samo ovim poslednjim, već od prvih višestranačkih izbora? Uradili smo to da danas imamo neokomunističku vlast bez opozicije u pralamentu, a ti se pitaš kako to da plaćamo parking mesta. Zamisli?

Гараже? А оне су као бесплатне? То с гаражама код нас је тек посебно лудило.

Гараже? А оне су као бесплатне? То с гаражама код нас је тек посебно лудило.
Naravno da nisu, ali ne znam kako da ti objasnim, plaćam ja parking i garaže i van Srbije. Jesi video šta su Brnabićka i Vulin uradili poštenom narodu po Evropi?

Naravno da nisu, ali ne znam kako da ti objasnim, plaćam ja parking i garaže i van Srbije. Jesi video šta su Brnabićka i Vulin uradili poštenom narodu po Evropi?
А ја као нисам никад крочио „ван свог села”?
Друже мој, још прије деведесетих сам у Италији обавезно паркирао по јавним гаражама јер ми се никако није остајало без кола (или ствари у колима) у сред Италије. Тамо сам знао шта плаћам. А овдје ми на карти пише да они не одговарају за евентуалну штету на паркираним колима. То је, канда, ипак мала разлика, а?

Back