NEMA IZVINJENJA

ni iz jednog mog posta ne moze se izvuci zakljucak bilo da sam glup ili prodana dusa...zato nemoj da se dalje blamiras...
stavise, samo slep ili malouman covek moze iz mog drugog posta na prethodnoj strani izvuci takav zakljucak...

znate sta kada vas predsednik ostatka srbije bude luto po balkanu i izvinjavao se mislim da bi bilo realno da se izvini i srbima
pa sto da ne srbi iz bosne i hrvatske nisu srbijanci i drzavljani ostatka srbije i molim lepo neka se vas predsednik lepo izvini i njima isto kao i svakom baliji muslimancini ustasetini itd i odmah neka stokira lovu za ratnu otstetu i za srbe u bosni i hrvatskoj bolje da to plati njima nego da ostavi siptarcinama i madjarima

veKsla:
znate sta kada vas predsednik ostatka srbije bude luto po balkanu i izvinjavao se mislim da bi bilo realno da se izvini i srbima
pa sto da ne srbi iz bosne i hrvatske nisu srbijanci i drzavljani ostatka srbije i molim lepo neka se vas predsednik lepo izvini i njima isto kao i svakom baliji muslimancini ustasetini itd i odmah neka stokira lovu za ratnu otstetu i za srbe u bosni i hrvatskoj bolje da to plati njima nego da ostavi siptarcinama i madjarima

U potpunosti se slazem s tobom. Ako nam vec (Srbima) kalja obraz tim izvinjenjima, nek` bar izbalansira, pa nek` se izvine i Srbima (akcenat na Srbe iz Bosne i Hrv.)- sto su npr. zahvaljujuci tim isti Srbima prevukli najveci broj tenkova i druge ratne opreme u Srbiju ostavivsi nas sa par tenkica da se igramo, valjda, indijanaca. Hm, zato smo i prosli u ratu kao i indijanci...

Nexus 6:
ni iz jednog mog posta ne moze se izvuci zakljucak bilo da sam glup ili prodana dusa...zato nemoj da se dalje blamiras...
stavise, samo slep ili malouman covek moze iz mog drugog posta na prethodnoj strani izvuci takav zakljucak...

Ipak si glup !!!
1. Da sam slep ne bih pročitao tvoje "postove"
2. Da sam malouman ne bih ni znao šta je to komp...
3. Pravilno je ... bilo glup bilo prodana duša...ili
ili glup ili prodana duša...
Skrenusmo sa teme,ipak ja mislim da nema potrebe za
izvinjavanjem...

Slobodance:
Nexus 6:

Ipak si glup !!!
1. Da sam slep ne bih pročitao tvoje "postove"
2. Da sam malouman ne bih ni znao šta je to komp...
3. Pravilno je ... bilo glup bilo prodana duša...ili
ili glup ili prodana duša...
Skrenusmo sa teme,ipak ja mislim da nema potrebe za
izvinjavanjem...
I nema.

Back