GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 38.019
Нијесам баш радостан.
Јербо Швабо незгодан, има сви ми около да гецркт пре него они отегну папке.
Јербо Швабо незгодан, има сви ми около да гецркт пре него они отегну папке.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nova tehnologija staru šalje u muzej. a proizvođači stare tehnologije PROPADAJU i radnici lete na ulicu..... Šta bi se po tebi trebalo da desi sa VW, proizvođačem SUS vozila ako se forsira EV? Šta će biti sa proizvodnjom DIZELAŠA, i njihovim radnicima????Je, ostaju bez posla zato jer e Polo 20k ojra.
Jer da je 10k...
Standarda priča trulog kapitalizma! i za promenu sijalice, vozi auto u servis.. i pripremi 100 evra za samo DOBAR dan ako je to skuplji auto!inače Nemačka auta su sra nje najveće znam iz ličnog iskustva pošto sam imao Mercedesa B klasu
otišo mi anlaser niko nije hteo da uzme auto da popravi.. kažu treba im dva dana da ga rastave i poprave brt ... sijalicu jbnu na faru da promeniš pola auta mora da rasklopiš a da ne pričam za elektroniku.. da naučiš da naštimaš sat treba ti dvodnevni kurs
jedva sam prdao ono gvno niko nije hteo da ga kupi.,.za jbala se neka budala što se ne razume u auta ko ja što nisam kad sam ga uzimao

samo lada ili volga,inače Nemačka auta su sra nje najveće znam iz ličnog iskustva pošto sam imao Mercedesa B klasu
otišo mi anlaser niko nije hteo da uzme auto da popravi.. kažu treba im dva dana da ga rastave i poprave brt ... sijalicu jbnu na faru da promeniš pola auta mora da rasklopiš a da ne pričam za elektroniku.. da naučiš da naštimaš sat treba ti dvodnevni kurs
jedva sam prdao ono gvno niko nije hteo da ga kupi.,.za jbala se neka budala što se ne razume u auta ko ja što nisam kad sam ga uzimao
Ni Boeing nije više što je nekada bio!!??? Pa ni nemački auto....Konkurencija, loša uprava, zakržljali razvojni timovi itd...Euro dolar evro nebitno je skroz
Kako god okrenes kineska roba je nekoliko puta jeftinija od vase svaBske
A kvalitetnija u isto vreme!
Nema gorih automobila of nemackih sto se tice pouzdanosti!
nisu to kola za one koji nisu uspeli u zivotuStandarda priča trulog kapitalizma! i za promenu sijalice, vozi auto u servis.. i pripremi 100 evra za samo DOBAR dan ako je to skuplji auto!![]()
Вау.reko mi burazer

Ako pukne USA i EU ..."To je horor"; VW tek početak: Auto-industrija na kolenima
Najveći nemački proizvođač automobila Folksvagen razmatra zatvaranje fabrika u Nemačkoj. Slične muke pogađaju i druge evropske proizvođače – njihovi električni automobili se ne kupuju, a konkurencija iz Kine pritiska.
Ciklus napredka tehnologije! Propali parne mašine dolaskom dizela. Gramofoni dolaskom CD-a. CD/DVD dolaskom interneta, dizel/benzinci dolaskom električnih itd Pametni su se pripremili na to!ovo je od danas ,..najnoviji izveštaj
Aufiderzen Nemačka ..tugica
Frederiče brt pakuj se polako..
ko zadnji izađe nek ugasi LICHT
Bundesbank: Krizi u Njemačkoj se ne nazire kraj
Hina
prije 21 minutu
12:18, 20. rujna 2024.
USPORAVANJU aktivnosti u njemačkom gospodarstvu ne nazire se kraj, ocijenila je središnja banka u najnovijem mjesečnom izvješću. "Njemačko gospodarstvo i dalje je u teškoj situaciji", zaključuje Bundesbank.
Pojačana gospodarska neizvjesnost koči ulaganja, građevinski sektor muče veći troškovi financiranja, a osobna potrošnja nije se povećala unatoč većim plaćama, navode stručnjaci. Pojavile su se i naznake pogoršanja stanja na tržištu rada, premda je broj zaposlenih u Njemačkoj i dalje visok, upozoravaju.
Gospodarska aktivnost trebala bi stagnirati u trećem kvartalu, a mogla bi se i ponovo smanjiti.
Aham, idi do prvog oslašćenog servisa pa ih pitaj koliko kineskih krševa imaju na popravci.CPU je kineski proizveden of firme UNISOC
To je cetvrti najveci svetski proizvodjac procesora
UNISOC, formerly Spreadtrum Communications, Inc., is a Chinese fabless semiconductor company headquartered in Shanghai which produces chipsets for mobile phones. UNISOC develops its business in two major fields - consumer electronics and industrial electronics. Wikipedia
Founded: April 2001
Headquarters: Shanghai, China
Zato mozes samo da ih mrzis
Radi PERFEKTNO!
inače Nemačka auta su sra nje najveće znam iz ličnog iskustva po
usput, obavezni servis u ovlaštenom servisu za 5 godina garancije: Više zarade na tome nego na prodaji vozila!inače Nemačka auta su sra nje najveće znam iz ličnog iskustva pošto sam imao Mercedesa B klasu

I da imaš pare za iPhone ili neki Samsung visoke klase, to svakako nisu telefoni za tebe.Sto bi ja dao 1500e za smrdljivi iphone kad ima da se kupi ZTE
Pa naravno da imaju kad narod samo kineske i kupuje.Aham, idi do prvog oslašćenog servisa pa ih pitaj koliko kineskih krševa imaju na popravci.
Nista rusko.Pa naravno da imaju kad narod samo kineske i kupuje.

Dva razloga
1. Inflacija
2. Zato jer može
briks je projekat amerike a banka briksa radi iskljucivo sa americkim dolarima. Kapital im je u dolarima, akcije su im u dolarima, kredite daju u dolarima, clanarina im je u dolarima