Nema im spasa: Nemačka propada!

inače Nemačka auta su sra nje najveće znam iz ličnog iskustva pošto sam imao Mercedesa B klasu
otišo mi anlaser niko nije hteo da uzme auto da popravi.. kažu treba im dva dana da ga rastave i poprave brt ... sijalicu jbnu na faru da promeniš pola auta mora da rasklopiš a da ne pričam za elektroniku.. da naučiš da naštimaš sat treba ti dvodnevni kurs
jedva sam prdao ono gvno niko nije hteo da ga kupi.,.za jbala se neka budala što se ne razume u auta ko ja što nisam kad sam ga uzimao

inače Nemačka auta su sra nje najveće znam iz ličnog iskustva pošto sam imao Mercedesa B klasu
otišo mi anlaser niko nije hteo da uzme auto da popravi.. kažu treba im dva dana da ga rastave i poprave brt ... sijalicu jbnu na faru da promeniš pola auta mora da rasklopiš a da ne pričam za elektroniku.. da naučiš da naštimaš sat treba ti dvodnevni kurs
jedva sam prdao ono gvno niko nije hteo da ga kupi.,.za jbala se neka budala što se ne razume u auta ko ja što nisam kad sam ga uzimao
Standarda priča trulog kapitalizma! i za promenu sijalice, vozi auto u servis.. i pripremi 100 evra za samo DOBAR dan ako je to skuplji auto! :cepanje::cepanje:

samo lada ili volga,
Te fabrike su pravili i opremili amerikanci i italijani, to je dokazani kvalitet!

ovo je od danas ,..najnoviji izveštaj

Aufiderzen Nemačka ..tugica :(

Frederiče brt pakuj se polako..
ko zadnji izađe nek ugasi LICHT

Bundesbank: Krizi u Njemačkoj se ne nazire kraj​

Hina

prije 21 minutu
12:18, 20. rujna 2024.

USPORAVANJU aktivnosti u njemačkom gospodarstvu ne nazire se kraj, ocijenila je središnja banka u najnovijem mjesečnom izvješću. "Njemačko gospodarstvo i dalje je u teškoj situaciji", zaključuje Bundesbank.

Pojačana gospodarska neizvjesnost koči ulaganja, građevinski sektor muče veći troškovi financiranja, a osobna potrošnja nije se povećala unatoč većim plaćama, navode stručnjaci. Pojavile su se i naznake pogoršanja stanja na tržištu rada, premda je broj zaposlenih u Njemačkoj i dalje visok, upozoravaju.

Gospodarska aktivnost trebala bi stagnirati u trećem kvartalu, a mogla bi se i ponovo smanjiti.

"To je horor"; VW tek početak: Auto-industrija na kolenima​

Najveći nemački proizvođač automobila Folksvagen razmatra zatvaranje fabrika u Nemačkoj. Slične muke pogađaju i druge evropske proizvođače – njihovi električni automobili se ne kupuju, a konkurencija iz Kine pritiska.
Ako pukne USA i EU ...
A OD KOGA ĆE ZAJMIMO PARE ZA ADMINISTRACIJU, PENZIONERE, BUDŽETLIJE?

Ako pukne USA i EU ...
A OD KOGA ĆE ZAJMIMO PARE ZA ADMINISTRACIJU, PENZIONERE, BUDŽETLIJE?

IndiaTve61fd3_brick.jpg
3773724_briks_share.jpgistockphoto-481987598-612x612.jpg

Prilozi

• 3821784845.jpg
    3821784845.jpg
    382,1 KB · Pregleda: 3
ovo je od danas ,..najnoviji izveštaj

Aufiderzen Nemačka ..tugica :(

Frederiče brt pakuj se polako..
ko zadnji izađe nek ugasi LICHT

Bundesbank: Krizi u Njemačkoj se ne nazire kraj​

Hina

prije 21 minutu
12:18, 20. rujna 2024.

USPORAVANJU aktivnosti u njemačkom gospodarstvu ne nazire se kraj, ocijenila je središnja banka u najnovijem mjesečnom izvješću. "Njemačko gospodarstvo i dalje je u teškoj situaciji", zaključuje Bundesbank.

Pojačana gospodarska neizvjesnost koči ulaganja, građevinski sektor muče veći troškovi financiranja, a osobna potrošnja nije se povećala unatoč većim plaćama, navode stručnjaci. Pojavile su se i naznake pogoršanja stanja na tržištu rada, premda je broj zaposlenih u Njemačkoj i dalje visok, upozoravaju.

Gospodarska aktivnost trebala bi stagnirati u trećem kvartalu, a mogla bi se i ponovo smanjiti.
Ciklus napredka tehnologije! Propali parne mašine dolaskom dizela. Gramofoni dolaskom CD-a. CD/DVD dolaskom interneta, dizel/benzinci dolaskom električnih itd Pametni su se pripremili na to!

CPU je kineski proizveden of firme UNISOC

To je cetvrti najveci svetski proizvodjac procesora

UNISOC, formerly Spreadtrum Communications, Inc., is a Chinese fabless semiconductor company headquartered in Shanghai which produces chipsets for mobile phones. UNISOC develops its business in two major fields - consumer electronics and industrial electronics. Wikipedia
Founded: April 2001
Headquarters: Shanghai, China

Zato mozes samo da ih mrzis z:D

Radi PERFEKTNO!
Aham, idi do prvog oslašćenog servisa pa ih pitaj koliko kineskih krševa imaju na popravci.

usput, obavezni servis u ovlaštenom servisu za 5 godina garancije: Više zarade na tome nego na prodaji vozila! :cepanje:

Dva razloga
1. Inflacija
2. Zato jer može

1. tačno
2. e pa ne može, odnosno može ali neće to više niko da kupuje

prodajni saloni i parkinzi u fabrikama su puni neprodatih automobila, posebno EV

Šta misliš zašto se zatvaraju fabrike automobila, zbog masnih kolača

Evo isprati epohalni fijasko koji čeka Stelantisovu fabriku EV u Kragujevcu, pod uslovom da uopšte krenu sa proizvodnjom jer se situacija pogoršava iz meseca u mesec i veliko je pitanje da li im se uopšte isplati da je pokreću

Back