Nema fejs

gost 427461

Ističe se
Poruka
2.538
>Hej, jesi i raspoložen/a za priču?
<Možemo da probamo
>< bla, bla, bla ><
>Ne mogu da te nađem na fejsu
<Zato što ga i nemam
>Nemaš? Ko još danas nema fejs? Ni instagram? Šta kriješ?
<Ništa, samo...
User '>' could not be found

U današnjem svetu gde svaka baba i mali ciga koji ubija imaju svoj fejsbuk/instagram/kojiveć profil koji redovno ažuriraju, kakva je vaša reakcija na osobu koja isti nema i tvrdi kako ne koriste društvene mreže? Da li im verujete ili mislite kako nešto kriju/lažu? I šta bi to moglo da bude? Da li izbegavate takve osobe za svaki slučaj, da se ne bi opterećivali razmišljanjem šta je posredi?

Fejs nikada nisam otvorio ,instagram nalog imam otvoren zbog posla ali je potpuno prazan jer ga nikada nisam setovao kamoli ažurirao. Tviter takođe nemam.
Imam Yt nalog sa kojeg osim da volim deep house i pratim neke gastronomsko putničke kanale i Liverpul ništa ne možeš izvući o meni, Viber imam ali to nije društvena mreža, Flicr jer mi je bio zgodan kao host i backup za fotke dok sam na odmoru(ne puštam ih public),ali imam nalog....
Imao sam Badoo i Tinder na Tajlandu sa očiglednim ciljem ali su istekli sa istekom tajlandskog broja :lol:

Dakle digital footprint mi je skoro nikakav sem ove krste...pa kome smeta jbg.

kakva je vaša reakcija na osobu koja isti nema i tvrdi kako ne koriste društvene mreže? Da li im verujete ili mislite kako nešto kriju/lažu? I šta bi to moglo da bude? Da li izbegavate takve osobe za svaki slučaj, da se ne bi opterećivali razmišljanjem šta je posredi?
E, znaš koliko me zabole da li je neko na društvenim mrežama 🤣
Ili laže da jeste ili nije
O, čime se ti optrrećuješ lol

Ovo moze biti samo + kad osoba nema facebook. Mislim, to je bilo popularno 2011. god, eventualno 2012. i preraslo se. :lol: 2013. i 2014. se imao ali se nije koristio i onda je ugasen.

Sta da mislim o facebook/twitter osobama koje objavljuju statuse i glupiraju se? Nezreli, priglupi...

Zbog posla je sasvim druga prica.

<Možemo da probamo
>< bla, bla, bla ><
<Zato što ga i nemam
<Ništa, samo...

U današnjem svetu gde svaka baba i mali ciga koji ubija imaju svoj fejsbuk/instagram/kojiveć profil koji redovno ažuriraju, kakva je vaša reakcija na osobu koja isti nema i tvrdi kako ne koriste društvene mreže? Da li im verujete ili mislite kako nešto kriju/lažu? I šta bi to moglo da bude? Da li izbegavate takve osobe za svaki slučaj, da se ne bi opterećivali razmišljanjem šta je posredi?

kažem im ja sam marenda sa ljisa, tu me možete naći

Dakle, ja sam milenijalac, mlad čovek, trudim se da budem upućen u nove stvari, da ih kapiram... i da, imao sam nalog na fejsu, instagramu, anonimni nalog na tviteru imam i dalje, naravno da jesam ili sam u nekom trenutku bio prisutan na socijalnim mrežama.

Ali ovaj Tik Tok me ledžit tera da se osećam kao bumer koji viče "GET OF MAJ LON!"

• Podržavam
Reactions: DUH
<Možemo da probamo
>< bla, bla, bla ><
<Zato što ga i nemam
<Ništa, samo...

Ne izbjegavam i ne procjenjujem ljude prema tome da li imaju profil ove ili one društvene mreže.
To ne bi trebalo, jednostavno, da bude mjerilo.
Fokusiraj se na neke druge karakteristike.
Uostalom, misliš da osobe na profilima prostiru svoj život i da je sve sušta istina?

• Podržavam
Reactions: DUH

Back